|
|
- megaloman ın bir üst mevkisi olan kurtulunması diğerine göre neredeyse imkansız olan durum.*
- mallıkta maksimum nokta , megolomanlığın olabilicek en malak versiyonu.megoloman + mal gibi bir hede aynı zamanda...
(skuba, 15.01.2005 04:50)
- insanlık , iyi niyet , insan olmak gibi kavramları algılayamayıp sözlüğe giri girmeyi ayar vermeye yakınsayan bünyelerin ışık hızı ile ekmek yemelerine rağmen epsilon kadar anlayamayacakları hadisedir.
ayrıca eşşek * aynaya baksa kendini insan sanır...(skuba, 26.01.2005 05:03 ~ 05:03)
- kendi nick altına kaside (bkz: arapça) yazıp ondan sonra kendini dünyanın dönüş ekseni sayan bünyelere de denebilir.
ayrıca ;
(bkz: insanoğlu hayvanı)
(bkz: yak bir de buradan)(skuba, 26.01.2005 05:36)
- (bkz: hem kel hem fodul üstelik ebleh)
- mallığıyla övünen kimse..
- (bkz: ismail yk)
şincik şöyle oluyor, bu adamın bir şarkı sözü var:
"benim beğendiğim beni beğenmez, beni beğeneni ben beğenmem" 4 tane "ben", 8 tane b ile başlayan sözcük içeren cümle.
buradan hareketle, 4b + 1yk = megalomal
şarkı sözünün "yoksa ben zurna mıyım" şeklinde devam eden kısmı da bu işlemin sağlaması.
- (bkz: megaloman)
- alçakgönüllülüğünün mükemmelliğinden kaynaklandığını iddia edebilecek kadar şuursuz insandır.
şu replikte kendisine aittir;
(bkz: ben dünyanın en mütevazi insanıyım)
- mallığın hiper, süperden sonra megalığa terfi etmesi durumu.bir üst evresinin düşünmek bile istemiyorum.çevremizde bu kadar mal varken; bir de bunların türevleriyle uğraşıp, saçlarımı gün ve gün daha da aklaştıramam.
|