6. nesil yazar. ilhamı bol olsun.
pazar sabahı sözlüğü keşfetmek için sorduğu sorularla beni yaran 6. nesil. tanımadan beni kanka ilan etmiş eğlenceli kişilik. hoş gelmiş.
kısmen hemşehrim kısmen de meslektaşım.
hoşgelmiş 6. nesil hoşsohbet.
bu satırların yazarının karamsar haline istinaden avutma amaçlı mesaj atmış ve gün içerisinde ruh halimi negatif limanlardan pozitif sulara iteklememi sağlamış hoşsohbet kişilik.
" ben seni sevsem
sen bana yüz vermesen
ben sana aşığım desem
sen bani soyunurum bak diyerek tehdit etsen
ben bir beyaz kağda herşeyi yapabilsem
sen o beyaz kağıdı rulo yapıp götüme sokmak istesen
yarasa olsak uçsak fıtı fıtu
öpüyorum seni hayatımın ilk bahar yaz son bahar kış kreaksiyonu. "
-aklını alırıım kadının
beni her daim kollayan yazar. evet her fırsatta kolluyor. oldukça hoş sohbet eden ilk kankam.
kendisi tam bir sanat aşığıdır. kendisi için şiir yazılmasına bayılır. kendisi için yazdığım şiiri siz sevgili sözlükçülerle de paylaşmak isterim.
şaşkın şaşkın bakma bana
götümde bile çay demlerim sana
gerçi çok param yok amma
yüreğim yeter lan sik kafa
gözünü sevdiğimin karısı,
karı değil sanki götümün diğer yarısı.
ortadaki kuyuya aldırma,
arada bir sıçar ama bırak sen kaldırma.
aşk romanı tadında yaşardı hayatı...
her okuduğu aşk romanından bir kadını canlandırırdı ve onu yaşamaya çalışırdı. ama artık kendi hikayesinin kadını olmaya karar vermişti... artık kırmızı değildi rengi ve aşklarda bulamıyordu aradığını. artık inanmadığı bir şeyde neyi arayabilirdi ki? nefret ettiği rengi nasıl giyerdi artık ruhuna?
o, renklerin içinde eridiği bir siyahtı artık... heyecanı, tutkuyu, şarabı, şiiri... hepsini o karadelikte kaybetmişti. maceralarını sayfalarca işlediği kağıtları bir çakmağa teslim etmişti... artık kendi romanını yazma zamanı gelmişti!
(meery, 28.10.2009 14:17)
bana bunu öğreten yazar
* anladım bozukluğunun öğrencisi
*
yıldızlı bkz konusunda yardımlarını esirgeyerek yardım eden yazar. teşekkürü borç bilmeliyim bence
*
garip bir şekilde hiç umrunda bile olmamam gerekirken, attığı mesajla hiç tanımadığı beni önemsediğini hissetmemi sağlamıştır. böyle çok iyi birisi. hemde nesildaş. ee daha ne olsun. çooooooook teşekkür etmeyi bir borç bilirim.