belki ilginizi çeker
  1. · mediamonkey
gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · çok istenip de olunamayan meslekler
  4. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  5. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  6. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  7. · zongul ducks
  8. · estonya
  9. · liselilerin gömleği dışarıda gezmesi

media monkey  

1. süper bir mp3 organizatör.
    (ephendy, 06.02.2007 11:38)
  2. winamp kadar sistemi yormayan itunes kadar görselliği basitlikle birleştirmiş ses oynatıcısı. .ape .apl .cda .m3u .mac .mp+ .mp3 .mpp .ogg .rmp .vqf .wav .wma gibi dosyaları çalıştırabiliyor kendi kendine convert ediyor. kütüphane* kullanımı çok basit ki benim gibi birisi bile becerebiliyor.

diğer oynatıcılarda var mıdır bilmiyorum ama kendisini micro player şeklinde sağ alttaki ikonlara gönderdiğinizde şarkı geçişlerinde kısa süreli bir bilgilendirme veriyor. şarkı ismi şarkıcı albüm vs...

windows media player ile kıyaslamaya bile girmiyorum.

bu programı kendi sayfasından ücretsiz olarak indirebilrsiniz;

(bkz: http://www.mediamonkey.com/)
    (jugador, 18.09.2008 00:00)
  3. başarılı sayılabilir bir müzik oynatıcı. arayüzü falan başarılı, az biraz alışmayla kullanımı kolaylaşıyor. fakat sanıyorum last.fm plug-in'i mevcut değil, zira yüklü last.fm programcığı bilgi göndermemekte siteye.

ayrıca küçük bir araştırmayla gold versiyona geçip tüm özellikleri kullanabilirsiniz.
    (sycrone one, 18.09.2008 00:02)
  4. (bkz: medya maymunu)
    (bkz: valla)
    (asymmetry, 18.09.2008 00:09)
  5. bütün mp3 'lerimin (50.5 gb) tag lerini birkaç saatte düzeltmeyi başarabilen, her şekilde istediğim herşeyi sağlayan bir mp3 oynatıcı. program ekranını 3 e bölmüşlerdir. sağ tarafta, bütün mp3 lerinizi görebileceğiniz browser ortada browse ettiğiniz yerleri görebileceğiniz ekran ve en sağda da, şu an çalan vardır. enfestir yani.
    (theuthras, 27.04.2009 12:21)
  6. kullandığım en iyi müzik oynatıcı. sesi açma ve kısma mouseun ortasındaki tuşla yapılıyor, zevkli. ape dahil birçok ses formatını destekliyor. liste oluşturma ve etiket düzenleme hızlıca yapılabiliyor. bilgisayarı windows media playerdan dört kat daha az yoruyor. ücretsiz bi sürümünün de olması lazım.
    (dirim tiyatir, 18.09.2009 14:11)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil