medal of honor 

adana çık aradan

1. electronic arts'ın 1999 da ilk olarak play station için çıkardığı oyun. daha sonra kişisel bilgisayar ve diğer oyun konsolları için de üretildi. en gerçekçi 2. dünya savaşı oyunlarından biridir. hala pek çok kişinin zamanını yemektedir.
    2000 yılında almanya'da gençliği tehdit eden yayınlar listesine eklenmiş, bütün tanıtımları yasaklanmıştır.
    (easy company, 07.05.2005 09:55)

2. bütün fps* seri oyunlarında en iyiler arasındadır. özellikle ohama plajı çıkarmasının olduğu bölüm... deli eder. bacaklar, kollar, kafalar sağda solda... aynı sahneyi er ryan'ı kurtarmak* filminde görebilirsiniz.
    (venom, 07.05.2005 10:21 ~ 10:22)
  3. halo öncesindeki son gaz olduğum fps. bir oyun ancak bu kadar kısa sürede ve de şevkle başından kaldırtmadan oynanabilir. pek muhtemel oyun sonunda aha bu kadar mıydı diye yıkılıyor insan ama, daha gaz bir son koysalardı pek muhtemel, binlerce insan ellerinde silahlar yeni bir d-day için normandiya'ya oradan da ilerleye ilerleye almanya'nın içlerine giderlerdi.
    (stocky2001, 07.05.2005 10:34)
  4. er ryan'ı kurtarmak filmini "ben bu bölümü geçmiştim" diye izleten oyun
    (tricky, 16.12.2005 19:40)
  5. oynayan herkesi ameriakan askeri yapan oyun

tarihimiz savaşlarla dolu

bizim niye bir oyunumuz yok ?

"şeref madalyası çanakkale özel"
    "şeref madalyası kurtuluş savaşı"
    "şeref madalyası kıbrısta barış"
    "şeref madalyası güneydoğuda yaşananlar"

vs vs

güzel olmaz mı dedirten olaydır.
    (anakin skywalker, 16.12.2005 19:55)
  6. medal of honor pacific assault adlı son versiyonunu köpek gibi zor olmasından dolayı zorlukla bitirebildiğim oyundur.call of duty de bu şirketten ayrılan yapımcılar tarafından hazırlanmıştır.
    (advoscotch, 16.12.2005 21:55)
  7. allied assault oyununda ikinci dünya savaşı bir kamyona evraklarını soran afrikakorps askeri yüzünden başlar. yani ben öyle biliyorum. yoksa öyle değil mi??

home siegelon??*

*(evraklarınızı görebilir miyim??)
    (my dying bride, 16.12.2005 22:19)
  8. saving private ryan(er ryan'ı kurtarmak) filmiyle bire bir özdeşleşen oyundur.. 6 haziran 1945 te yaşanan normandiya çıkartmasının yapıldığı tarih hem oyunda hem de filmde gayet başarılı bir şekilde işlenmiştir.ayrıca, dünya da düşmanın tek mantık yürüttüğü oyun olarak da seçildiği söylenenler arasındadır.
    (ccuk, 14.08.2006 16:42)
  9. playstationda oynama şansı bulduğum kapılınası bir oyundur.
    (idiot, 10.08.2008 12:36)