belki ilginizi çeker
  1. · kanyon levent
  2. · şişli metro istasyonu
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · author
  2. · author gibi erkekler
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · sözlük yazarlarının itirafları
  5. · onur öymen
  6. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  7. · domuz gribi
  8. · telefonunun çalınmasını istemek
  9. · sen

mecidiyeköy metrodaki çılgın pepsi makinası  

1. kapitalizmden nefret eden fakat elinde olmayan sebeplerle kapitalizme alet olmuş bir pepsi makinesidir kendisi. neden peki, bigün kredi kartımla kola almak istedim, ne dedi beğenirsiniz, ay sonunda baban mı ödüyor ekstreyi, dikkatli kullan oğlum şu kartı, harcama çılgını olma. sen öğrencisin, hele bi okulun bitsin, ondan sonra git koli koli pepsi al iç.

not: olayın gerçekle ilgisi yoktur, sarhoş muyum neyim.
    (lightblue, 31.07.2005 23:37)
  2. geçen gün yeni traş olmuşum, küçük mü gördü beni ne bu makine elime 50 ytl sıkıştırdı git bana bi muz likörü kap gel, kendine de bişey al dedi. eyvallah dedim.
    (hepten aykırı, 31.07.2005 23:40)
  3. sevdiceğimle (bkz: sevdicek) susuzluktan kavrulurken "ey yüce kola makinası bize susuzluğumuzu giderecek bir meşrubat ver" diyerek 1 ytl gönderdiğim yanıt olarak da "hatun kişi delikanlıyı bozar" diyerek parayı geri avucuma sıkıştırmış makinadır.
    (gelecegim, 31.07.2005 23:47)
  4. bu makine ben kız arkadaşımla birini beklerken yanındaki ülker makinesinin fotoğrafını çeker gibi yapıp benim kızın fotoğrafını çekti. kafasında paraladım o telefonu.
    (hepten aykırı, 31.07.2005 23:50)
  5. ayrıca 4 arkadaş pepsi almaya çalışıp da paramız yetmeyince bizi kırmayıp bizden para almamış, üzerine de bi 20 ytl verip eve taksiyle dönün bu gece, iti var kopuğu var demiş makinedir kendisi.

not: harcanıyor abi makine.
    (lightblue, 31.07.2005 23:53)
  6. -bozuğun varmı lan pepsi alalım
    -al at
    "haydar ile osman habersiz bir şekilde pepsi makinesine 1ytl atar"
    -gençler nasılsınız
    "konuşan pepsi makinasıdır"
    -..asktr konuşuo lan bu
    -kaç olm kaç kaç
    -gençler bozuk paranız yoksa veriim yani
    "haydar ile osman uçar adımlarla metrodan uzaklaşır. çılgın pepsi makinası yeni kurbanları için pepsileri tazeler."
    (bkz: pepsileri tazelemek)
    (chladoceran, 01.08.2005 13:34)
  7. - ey kola makinası, yanıyom bana buz gibi bi kola
    - olum, terlisin. terli terli içme hasta olursun.
    (solti, 01.08.2005 13:47)
  8. yıllar sonra eski bu dostla bir daha karşılaştık. malum araya yılların soğukluğu girmişti. şöyle bir kucaklamak istedim. yapamadım. sadece toklaştık. sanki kuşadasında beraber hatun ayıklamamışız. sanki o 2001 yılbaşısının kola hasılatını beraber yememişiz pavyonda. sanki kızım doğarken hastanede benimle birlikte merakla doğumu bekleyen, kızıma ilk kolasını içiren o değilmiş. bir yabancı gibi attım bozuk parayı, aldım kolayı. ve ayrıldım gittim oradan... evde resimlere baktım. insanların allahının, peygamberinin para olduğu şu dünyada hakkaten arkadaşlıklar kolay kurulmuyor. bil ki her zaman burada bir arkadaşın var. senin iyi niyetini suistimal eden insanlara karşı allah sana sabır versin.

not: yıllar çok şeyi almış götürmüş senden kardeşim.
    (hepten aykırı, 27.09.2005 19:03)
  9. kredi kartı limitimin tükenmiş olmasına rağmen imle bana cola ısmarlayan dengesiz ve aptal kutu..
    (jix, 27.09.2005 22:44 ~ 20.10.2005 22:07)
  10. (bkz: gülşen abi)
    (wondrous, 27.09.2005 22:47)
  11. kendisini yakından tanıma fırsatını bana verdiği için onu kendime yakın hissedip madeni on kuruş (bkz: 10) atıp bir avuç dolusu para iadesi aldığım süper icat..

(bkz: japon yapıyor kardeşim)
    (allah allah allah allah bu nasıl sevmek, 27.09.2005 23:23)
  12. (bkz: ay lav yu pepsi)
    (psychick, 17.05.2007 01:44)
  13. kredi kartı ile aldığınız pepsi'leri, önce ücretlendirmiyor gibi görünecek, fakat, takriben 30-40 gün sonra bütün dönemi birden kesecek makinadır. dikkatli olunuz.
    (thedewil, 14.06.2007 00:49 ~ 00:49)
  14. her yanından geçene saran psikopat bir makine bu. acayip birşey. geçenlerde yanından hızlı hızlı ilerleyen bir kız grubuna laf attı bu eleman. ''fışşt fuuşşttt'' felan, kızda döndü '' aaa şuna bak sapık ayol'' deyip çantayı bir pekiştirdi bunun kafaya, bu sarsak saldı kolaları aşağıya takır tukur. hayır sonra akıllanmıyor, arsız da birşey. sen gel yanından sevgilisiyle geçen çocuğa fccücükk hareketi çek, oğlan iki büklüm hık etti kaldı, kızda gülmelerde, millet şaşkın rezalet bir durum. yanımdaki teyzede sen kalk bir hışımla git polis getir, ne ara gittinde onu buldun be teyze. adama artık ne dediyse bir daldı copla buna, ne var ne yok indirdi, bütün ağırlık merkezini aşağıya kaydırdı elemanın. o gün bugündür, bir kola parasına ya on kola veriyor, yada attığınız parayı ertesi gün hiç hesapta yokken yanından geçen bir başkasına iade ediyor. en son arkadaşımdan duyduğuma göre para yerine jeton atsanız da kabul ediyormuş. farkettim ama kimseye söyleyemedim diyor, dediğine göre kolaların en arkasına da bir sıra rakı dizmiş. ah teyzem o son hareketi çektirmeyecektin. çok üzülüyorum çok.
    (phillytominny, 19.11.2008 00:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil