ombuspider ve şahsıma, aynı zamanda, aynı yerde randevu verdiğini öğrendiğim, elimizde kırmızı birer karanfille bizi kek gibi oraya götürtüp bir ağaç arkasından bizi izlemek suretiyle kahkalara boğulmasından korktuğum yazar.
an itibariyle kendisine nickaltı girmediğimi farkedip afallamama sebep olmuş arı.can dostum, güzel insan*acaip fizik kastırmaktalar kendileri şu aralar.büyüyünce çancı olcak ablası...
bu akşam akustik zirvesinde o süper sesiyle bütün ekşi limonu inleten,içtiği onca bal, limon karışımı şeylerin boşa gitmediğini çok güzel bir şekilde kanıtlayan, zirvelerin başrol oyuncusu, harika sesli şahıs...sesi için diyorlardı da açıkçası bu kadarını düşünmüyordum.tek kelimeyle harika...
p.s.zirvede unifest 06 biletlerini de kapmıştır bu arada.ehh gerisi okuyucuların takdiri...
olm o ne ses lan dedirten. kendisini yer yer hor görsem de, sahneye çıktıktan sonra ağzımı açık bırakan, hatta salyalarımı akıttıran bir sese sahipmiş biz bu gün bunu gördük.
yeni selebritimiz. sahneden indikten sonra 20394 adet menejerlik 539457 adet de evlenme teklifi almış insan. neyse zaten bir sürü insan sesinden yeteneğinden bahseder. ben hiç beceremediklerinden bahsedicem*. bi kere waffle yemeyi beceremiyor, hani küçük çocuklar çikolata yediklerinde ağızları burunları mahvolur ya bu da öyle, her yerine bulaştırıyor. evet bu kadar beceremedikleri.
bu arada kendisi demleme çay isteğimi ilettiğim ikimilyonyüzyetmişaltıbindokuzyüzotuzsekiz kişi içerisinde ızdırabımı dinleyip çay yapan ilk insandır bu yüzden kendisine üstün hizmet madalyasını takdim etmek istiyorum.
uykucu olmasından kelli muhabbetlerimiz ve de atışmalarımız hep yarıda kalır. inatla bana kafa tutabileceğini sanırken bir de bakar ki bilgisayar başında uyuklamaktadır, böyle de kendini bilmezin tekidir.*
akustik zirve'de, iyi kötü'yü şebnem ferah'tan daha iyi söyleyecek kadar üstün bir performans sergiledi. bu yorumda en ufak bir mübalağa yoktur, işbu sebeple kendisine doping testi tatbik edilmesini talep ediyorum. haksız rekabet var arkadaşım!
gurbetten ve sınav stresinden yorgun düşmüş arıcık. şu sıralar kendisi hakkında asılsız ve haksız eleştiriler yapmakla meşgul olsa da hoşsohbet * , dert ortağı, iyi galatasaraylı, miniminicik kız çocuğu. * sesini dinleyemediğime yandığım gizem sever kişilik. severek takip ediyoruz.*
niküstü, nikönü, nikarkası gibi sözcükleri güzel türkçemize kazandırmış olan komik yazar.bu espriye bakıp kendisi hakkında birtakım önyargılara sahip olmayın, cidden komiktir.ayrıca güzel olduğu kadar küstahtır da.
en saçmaladığım anlarda bile beni ciddiye aldığı, en zor zamanlarımda yardımıma koştuğu ve en salakça isteklerim için bile* elinden geleni ardına koymadığı için burdan kendisine kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum.bi de o inadı da olmasa tam melek olcak da işte bazen anlamak istemiyor bazı şeyleri.(len aşk dediğin nedir mk)ama olsun ben, her haliyle pek severim keratayı.bi de güzel sesi vardır ki, anlatılmaz yaşanır.(ses nası yaşancaksa, dinlencek işte anlayın)ayrıca bölümdaşım olur kendileri.aynı dönemde mezun olmayı başarabilirsem yıllık hazırlayıp bu nikaltını da oraya koyucam.
an itibarle güneşin tüm kanserojen etkilerini bünyesinde bulunduran,radyasyon dolu kişilik. döne döne yanmaktan artık çevirme zenci piliç kıvamına geldiği idda edilmektedir. ayrıca serde bir küskünlük vardır, umarım çabuk geçer de yine güleriz burda kendilerine.
akustik performans zirvesi kapsamında sahne alan gerçekten çok iyi ses rengine sahip yazar.umarım bu yeteneğinin üzerine gidip ileride başarılı işlere imza atar.