görseller
mdk 

belki ilginizi çeker
  1. · murder death kill
  2. · kurt hectic
  3. · gelmiş geçmiş en karizmatik oyun karakterleri
  4. · nostaljik bilgisayar oyunları
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · annelerin yakışıklı anlayışı
  2. · aylin aslım
  3. · call of duty modern warfare 2
  4. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  5. · yaran diyaloglar
  6. · disko kralı
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · facebook amerikan komplosu olabilir mi
  9. · balık burcu sözlük yazarları

mdk  

1. bazı kesimlerce "murder death kill" olarak da bilinmektedir ismi..güzel bir oyundu..sonrasında 2. yapıldı ama oyuncuların kalbinde 1.si kadar yer tutmadığına inanıyorum..
    (zeus, 09.12.2004 00:15 ~ 20.06.2008 08:35)
  2. mandrake adlı dallama fransızlar'ın çıkardığı bir linux distrosunun kısaltışmış hali. bok gibindir kurulumda ben otu boku kurayım heç sorun çıkmaz deyip otu boku kurar. birde kurulumdan sonra illaki sıçar. zaten rpm kullandığı için baştan sıçmıştır forza debian.
    (amon pa, 09.12.2004 00:37 ~ 00:38)
  3. 100 küsür megabaytlık boyutuyla, sanal alemde bulunabilen efsane oyun. windows xp altında da çalışabiliyor. oyunun yapımcısı shiny entertaintment tarih olsa da mdk hala unutulmadı. keşke ikincisini de düzgün yapsalardı diyorum ama zor tabi kolay kolay gelmez bu tarz işler, gelmiyor da zaten.
    (jwin, 15.06.2006 01:20)
  4. açılımını "murder death kill" olarak bildiğim şahane oyun. müzikleri, fikirleri, oynanışı, espri anlayışı falan derken say say bitmez hale gelen zaman öldürgeç.
    (luminaire, 31.01.2007 21:19)
  5. (bkz: mdk 2)
    (keyif pezevengi, 11.03.2007 03:37)
  6. benim "murder destroy kill" olarak bildiğim süper oyun.
    (trouble, 20.06.2008 15:52)
  7. açılımı mehmet duran kurum'dur.

kendisi gaziantep fen lisesinde matematik öğretmenidir.

gaziantep öğretmen camiasında mdk olarak bilinir hatta gazete ye verilen bir yazıda diğer hocaların tam isimeri yazılıyken kendisi mdk olarak geçerek tarihe de geçmiştir.

"şimdi diyelim ki sen bir haftasın,şimdi açıyor sen bir kitap bakıyor hangi konularda eksik ben,bazılarımız sınavda ayakta gezmeyi öğrenmiş,bu ne zaman olur ocak şubat mart mayıs temmuz..." tadında efsane cümlelerinde sahibidir.
    (bir yaz gecesi ruyası, 22.01.2009 21:06)
  8. google'ye mdk yazdığımızda çıkan başlıklar:

1- mühendislik dekanları konseyi
    2-meşhur diyarbakır kadayıfları
    3-merkez disiplin kurulu
    4-mdk motosports
    5-mix development kit
    6- mdk inşaat ve dekorasyon
    7-murder, death, kill.
    (annem bana git ekmek al dedi, 22.01.2009 21:24)
  9. her nasıldır ki seneler sonra shiny entertainment'tan david perry ile retrogamer'da yapılan bir röportajda, mdk'nın açılımının gerçekten murder death killolarak düşünüldüğü ortaya çıkmış ancak eleştirmenler tarafından hedef gösterilmemesi için daha sonra, oyunun en başta kararlaştırılan kod adı mdk ile sürülmesine karar verildiği belirtilmiştir.

11 yıl sonra ortaya çıkan gerçek diye buna deniyor.
    (neltharion the earth warder, 03.05.2009 01:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil