|
|
- mazhar alanson'un gözümdeki karizmasını resetlemiş reklamlar silsilesi...
- interneti kullanmasını bilmeyen iki çiftin reklamı, beceremişler keşke iki gün daha üzerinde çalışsaymışlar, daha iyi olabilirdi dedirten durum..
- (bkz: internet yahnisi)
(bkz: öehhh)
- mesajını bir türlü alamadığım reklamlardır.acaba bende mi bir gerizekalılık var?
- (bkz: yapay)
- bu reklamları yayınlanmadan önce ttnetten herhangi bir yetkilinin izleyip izlemediğini ciddi şekilde merak ettiğim reklamlar dizisi.
- mazhar abimizin kellikten kelaynaklığa dönüştüğünü gördüğümüz ve üzüldüğümüz reklam olmuştur bu.
- dünyanın belkide en sevimsiz ve itici çiftinin canlandırıldığı reklamlardır.canlandırıldığı diyorum çünkü gerçekte hangi allah'ın kulu böyle soğuk, yapay, piyes tadında bir hayat sürer ki... bence böyle reklam çekmeyi bırakıp kendi mutlu ve eğlenceli hayatlarına geri dönsünler artık. (bkz: yeteri bilir misin)
- trt'nin yasaklı dönemlerinde oluşturabilecek kadar kuru, yavan ve kurumsal bir reklam serisi olmuştur. biricik suden'in o vurgusu olmayan, mıy mıy sesiyle iyice çekilmez bir hale gelmiş. hayır, diyelim kadının sesi böyle, yönetmen hiç mi müdahale etmez, hiç mi kısacak reklam çekimi boyunca olması gerektiği gibi konuşamaz bu kadın ya!!!
- tshirtlerin üzerinde yazan yazınında - diğer reklamnlarından da fikir alarak - yeni tip bir altyazı formatı olduğunu düşündüğm reklamlar silsilesi.ayrıca biricik suden değil içindeki şeytan konuşmaktadır reklamlarda..yani umarım..niye umuyorum ki?
- bir kez izledikten sonra bile kafamdaki mazhar alanson imajını sikip atmıştır. ne diyeyim yıkıldım bir anda. oysa mazhar abiyi biz beyaz show denen acayip program böyle mi gördük ? (bkz: kaşar)
şimdi o kadar karizmanın üstüne, bu ajdarvari reklam gitti mi ? gitmedi. bir an evvel olayın unutlması konusunda reklam ajansına mail atmayı dahi düşünüyorum. bir sikleyen çıkar inşallah.
- (bkz: allah ım sen aklımı koru)
|