belki ilginizi çeker
  1. · maynard james keenan
  2. · geniş aile yi seven zeka yoksunu insan müsveddesi
  3. · saçı tam tarif edildiği gibi kesen berber
  4. · john maynard keynes
  5. · her şeye bok atan yazar modeli
  6. · küfür etmesine hayran olunası şahıslar
  7. · bugün doğan üçüzler için isimler
  8. · rishloo
  9. · judith
  10. · maynak
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  2. · disko kralı
  3. · erkekte ses tonu
  4. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  5. · sözlük yazarlarının itirafları
  6. · galatasaray
  7. · ugg
  8. · amerikanın gönderilen tüm mailleri kaydetmesi
  9. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler

maynard  

sayfa  / 2
  1. hoşgelmiş 6. nesil yazardır.
    (aksi istikamet, 08.02.2009 21:03 ~ 21:06)
  2. (bkz: maynard james keenan)
    (krizantem, 08.02.2009 21:05)
  3. (bkz: john maynard keynes)
    (tazmanya canavarı, 08.02.2009 21:09)
  4. iü'den yıllar yıllar evvel hatırladığım harikulade yazardır. hoş gelmiş öyleyse.
    (elpinoras, 17.02.2009 02:09)
  5. her daim yazdıklarıyla mükemmel tespitler yapan ve beni her daim yaran bir yazar olma özelliğiyle takdire şayan bir kişidir.
    (elpinoras, 21.02.2009 11:22)
  6. (bkz: asla asla deme)
    (onder, 12.03.2009 23:39)
  7. kardeşten de öte candır. şu sıralarda edirnede nasa adına gizli araştımalar yaptığının duyumlarını alıyorum.
    (xzarenqn, 14.04.2009 17:29)
  8. yarın itibariyle bir buçuk aylığına adanaya ikametini aldıracak olan yazar. gitsin görsün yazsın bakalım az gülek, eğlenek. sıcaktan herbiyeri kabarsın, gözlerinden yaş diye ter aksın, labaratuvar ortamında fareler koştursun inşallah*. kendisine kolaylıklar dilerim. allahın sıcağında adana kebap falan yicem diye kendini avutuyo ama burdan ona seslenmek istiyorum; yua ne alakası var yea.
    (monochrome, 10.06.2009 01:03)
  9. müstakbel zirve ekürim. gardını alamayan minik savaşçı.
    daha saçlarımızı yeşile, mora boyayıp melankoliğin dibine vuracağız, ergenliği öğreteceğim ve ergenliğin de dibine vuracağız kendisiyle.

maynard biri sana nick altı giri yazmış!

gülüyorum ve çaktırmıyorum.
    (kulisfobik, 14.06.2009 23:30 ~ 24.06.2009 16:03)
  10. adana daki kazım büfe yi pek bir seven yazar kanka. *
    (yazarım çok can yakarım, 18.06.2009 22:58)
  11. tool bir daha türkiye'ye gelirse kendisi parayı bastırıp konseri direkt sahneden izleyecekmiş. üstelik parası neyse verip maynard'ın da elinden tutacakmış. he canım he, maynard beats up fan videosunu bi izle de öyle gel sen. adam mor kuşak jinjitsu biliyor olum!

pek kafa adam vesselam.
    spiral out anacım!
    (iknowthepiecesfit, 21.06.2009 15:05)
  12. ispikçi olmuş tebrikler. o değil de hiç şaşırmadım. bu küçükken de böyleydi. hiç değişmemiş. *
    (yazarım çok can yakarım, 23.06.2009 20:55)
  13. gözü üstümüzdedir.*
    (balefulwhisper, 23.06.2009 21:03)
  14. kedilere takla attırabilme yeti'sinden bahsettiği girisiyle beni, yarım saate yakın bir süre monitör karşısında karnıma ağrılar girene kadar güldürebilmiş,'ilginç' yazar.
    kendisini anladığımı düşünüyor. sevinmeme fırsat olmadı. soğuk biraz..
    (aleajactaest, 27.06.2009 13:16 ~ 13:42)
  15. şu sıralar topkek bi doluile doludizgin başlayan aşklarında bir takım sorunlar yaşayan üst tabaka * yazar.neymiş efendim artık eskisi gibi çikolatası yokmuş.akışkan değilmiş.ağızda dağılmıyormuş.ilk başlarda kendini hiç böyle tanıtmamış.kandırılmışmışmış.biraz kendi haline bırak üstüne gitme kekin düzelir dedim ne diyim. buna binaen sadık uşağı alfred'i kovmalı artık.böyle olmaz bu.
    (balefulwhisper, 27.06.2009 17:38)
  16. ne tür bi manyak anlamadığım yazar kankam.kendisini pek çok severim.zaten hunisi * olmayan birini sevdiğim görülmüş değil.ama yok hayal mahsülü, yok uydurma msn konuşmaları yayınlıyor, yok üzerimden prim yapmaya çalışıyor,yok ilgi çekmeye çalışıyor. * *.maldivlerde havalar kötü diye benden hıncını almayı, o kadar paraya kıyıp da palmiye desenli şort aldım, bulutlar kapkara mnskym diye telefonda dert yanmayı kes.orada bulamadığın kızı burada ayarlıyorum hala bik bik. sadık uşağın alfred'e de söyle hamağını fazla sallamasın.düşer bi yerini kırarsın mazallah.en derin sevgilerimi yolluyorum may.*
    (balefulwhisper, 07.07.2009 21:39 ~ 21:46)
  17. bugün karizmayı çizdirmiş yazar. lan sen kalk bizle falcıya gel, kadın her şeyi bilince şaşır, üstüne de inan, sonra da omzumda ağla. salya sümük ağladı lan! sonra susturduk neyseki ağzını burnunu silsin diye mendil verdik.çok duygusal öyle böyle değil (kızlar bu laf size). adamın bir efkarlı sigara içişi var sanki dünya başına yıkılmış mnskym. falcı ne dedi anlatamadı da ağlamaktan. duygusal çocuğum benim! yok sana bi daha fal "mal".

not: hadi bakalım yine iyisin "fala giden erkek" dedik. belki burdan prim yaparsın salkdşlaskd. kankalık böyle bir şey işte ya ya.
    (yazarım çok can yakarım, 17.07.2009 00:42 ~ 00:43)
  18. (bkz: hayatı sorgulayan adam)
    (balefulwhisper, 18.07.2009 21:49)
  19. adam bi adanaya gitti bi repcisi olmus bi repcisi dolmus tasmış. lan statü diye birbirimizi yerdik şunu artıla şunu favorilere ekle diye. "beğenilmeyeleri bi repleyiver hacı" sfasfgjasf. adam celebrity olmus haberimiz yok. 500 giride bıraktık adam çığrından çıkmıs 1000lere el atmıs. "lan olum dönüp geleceğin yer belli" demek istiyorum burdan kendisine. okuyun okutun. lan hangi bi yazdığını okuyayım derken saatler geçti gitti. adam maynard. adam yazar bradır. ougaskfasf. ice tea, sigara, sözlük bırak bu işleri maynard efendi. kop gel yuvana.. doğana aykırı bikere.
    (monochrome, 18.07.2009 21:56 ~ 21:58)
  20. çok kötü fena tespit adamıdır.

giriyi okurken daha anlarım kendisi olduğunu,ilk cümlede kopartır.
    (butterflyeffect, 18.07.2009 21:58)
  21. hayatıma ne zaman nasıl girdi bilmiyorum ama lanet ettim lan o derece. bak nick altı yeminimi de bozdum. yazarım çok can yakarım la hasta bunlar, sıyırmış. hava sıcaklıklarından sanırım dengeleri bozuldu. o değil de maynard efendi dayı olmak istiyomuş, üzerimde baskı kuruyor. hatta istediği gibi yeğen örnekleri de buldu manyak. ama sakin mayni dayı olacaksın kuzum. olunca bakmazsan oyarım olum seni. pislik herif.
    (coolgirl, 22.07.2009 12:55)
  22. coolgirl bana aylar öncesinden nickaltı yazdığı için çirkefleşen kıskanç yazar. yok kıskanmışım yok ağlıyormuşum. lsakdjalk. anlıyorum uydurmak sende bir savunma mekanizması ama üzülme lan! sana da yazdı işte. çok duygusalsın bi de lan! çık bu karı triplerinden bak üzülüyorum. bi de böyle feci ilgi manyağı tüm ilgi ben de olsun en çok ben sevileyimler falan üzülme lan sen de sevilirsin bir gün. al bütün nickaltları ve şevkatim senin olsun. sşldkaşlsd sikeyim, ağlıyor telefonunu da kapamış! neyse umarım burdan okursun. çok olmasa da seni seviyoruz. hadi git sevin şimdi yavru kuş.
    (yazarım çok can yakarım, 22.07.2009 13:22 ~ 13:39)
  23. çok kıskananı var lan özeniyorum bu herife. adam taklidi yapan çoluk çocuk bu çocuk yüzünden sinir krizi geçirip saçmalıyormuş. aferin lan sana. tanım mı? büyük adam.
    (yazarım çok can yakarım, 22.07.2009 15:33)
  24. bi haltlar çevirdiğinden çok pis şüphelendiğim yazar.şimdi yazarım çok can yakarımortada yok,coolgirl ortada yok ve bu adam da yok.tamaaam işte o vakit şüpheleniceksin arkadaş.kesin diyorum bak sana kesin falcıya götürdü kızları.akşama ağlayarak geri dönücekler.bi ton uğraş dur işin yoksa.zor sözlük çok zor.
    (balefulwhisper, 23.07.2009 18:03)
  25. durmaksızın özlediğim yazar. öyle böyle değil. her dakika onu düşünüyorum, gözlerimden yaşlar akıyor. duygu seli yaşıyorum girilerini her gördüğümde. sonra kanadı kırık bir kuş misali kapatıyorum ekranı ellerimle ve ağlamaya başlıyorum. o değil de bak yine saçmaladım be yiğidim. yirim bebişim. tez vakitte buluşmak dileklerimle. beni bekle anacığım.
    (yazarım çok can yakarım, 27.07.2009 23:05)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil