bir tepsi baklavayı bir günde yiyebileceğini iddia eden hatta bu yola başkoyduğunu gösteren arımızdır. bowling zirvesi 2'de tanıştık, rakip olduk, yendik, tophane faslında muhabbeti koyulaştırdık. özellikle marjinal fayda konusundaki yaklaşımı ve örneklemesi beni hayrete düşürmüş, lafımı ağzıma tıkmıştır.
herkesin başı sağolsun arkadaşlar, girilerimizle onu yadettiğimiz gibi dualarımızdan da eksik etmeyelim. girilerimizin ona bir faydası yok artık sadece biz acımızı döküyoruz ki bu hakkımız. onun artık hesap zamanı duaya ihtiyacı var.
son girdiği girisine baktığinızda sebebi anlaşiliyor.bu çok acı ama bir o kadar da garip.bir insanın hayatına son vermeden önce son sözlerini buraya dökmesi...her girişimde gülüp eğlendiğim bu sözlük, bana hayatın en acı yönlerinden birini hatırlatti ilk defa.o son giriyi bir daha okuyamam herhalde ve şu anda tanımadığım bir insanın arkasından ağlıyor ve dua ediyorum.
şu an hakkında tek kelime bile söyleyemediğim çakalımız, o kadar etkilediki... "çakal" kelimesini duyduğumzda hep iyi şeyler hatırlamımızı sağlayacak kendisi. umarım bundan sonraki hayatı hep istediği gibi olur.
yeni tanışmıştık daha. kısacık bir süre uğradığım son zirvede ilk tanıştığım yazardı o. "merhaba abi ben maxjackal, hoşgeldin" derken, kısıtlı sürede muhabbet ederken daha sonra uzun uzun görüşürüz diye konuşmuştuk. söz vermiştin hani daha sonra muhabbet edecektik uzun uzun? olmadı be maxjackal. neden yaptın bunu bilmiyorum ama umarım gittiğin yerde rahat edersin. allah rahmet eylesin.