belki ilginizi çeker
  1. · gol atan futbolcu tripleri
  2. · maximiles
  3. · okunuşu cezbeden ingilizce kelimeler ve kalıplar
  4. · pull and bear
  5. · cardfinans
  6. · boylumlama
  7. · max
  8. · belleklere kazınmış saçma şarkı sözleri
  9. · birini sevmediğini söyleyip ona şarkı yazma durumu
  10. · ebru cündübeyoğlu
gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · tanrıya sorulacak tek soru
  3. · tunceli alevileri dinsizdir
  4. · geniş aile
  5. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  6. · 100 opera
  7. · marjinal isim meraklısı aile
  8. · tuvalete sigarasız giremeyenler
  9. · yobazlar katletti chp seyretti

maximum  

1. iş bankasının iste üniversitelikampanyası çerçevesinde üniversite öğrencilerinede dağıttığı kredi kartı
    (cyrus the virus, 11.03.2004 17:33)
  2. baş vurulup 3 ay beklenilen kart
    (hexametaphosphate, 11.03.2004 17:56)
  3. klasör dağıtıldığı için başvuru yapılan bir bankanın kredi kartına verdiği isim
    (anton lavey, 11.03.2004 18:02)
  4. (bkz: haximum)
    (bkz: rebel moves)
    (ozzmosis, 04.02.2005 18:14)
  5. (bkz: maksimum)
    (16v, 13.08.2006 01:59)
  6. sanki ajdar yazmış da murat boz öyle yorumlamış dedirtebilecek sözlere sahip olan şarkı.
    sana aşkım minumum(x3)
    sana öfkem maksimum(x3)
    (mesir, 02.03.2007 20:01)
  7. şaka olarak yapıldığını düşündüğüm şarkıcık..sana aşkım minimum ve sana öfkem maximum sözlerinin dışında başka bir sözü yok galiba..müzik olarak çakkıdı nın benzeri yapılmaya çalışılmış dımtıs dımtıs var yine,ama murat boz beyefendi unutmuş olmalı ki çakkıdı'da söz denilen bir şey var ve en azından sözler anlamlı..
    (nickim konusunda kararsızım, 05.03.2007 15:50)
  8. (bkz: kaç taksit sen onu söyle)
    (bkz: sensiz bu worldün bir anlamı yok)*
    (ornitrin, 09.04.2007 22:59)
  9. (bkz: aşkımın extremum noktalarımda al türevimi yar)
    (bosvermis bunye, 09.04.2007 23:00)
  10. kutsal uyak arayıcılarının metal dedektörlere pis bakışlar atmaları sebebiyle duraklamaya geçen uyak çıkartma işlemlerinin insana ne taklalar attırabileceğini gösteren bir şarkı nakaratıdır. olmamış diyor ve on üzerinden maksimum iki verebiliyoruz.

~ sonra da "niye benim türkçe notum minimum?"
    (ben cocugum deyip camdan atlayan pokemon, 09.04.2007 23:18 ~ 23:20)
  11. bu şarkı kesinlikle olmuştur. ritmik ve hareketli bir melodisi vardır, şarkının giriş kısmındaki "kaç zamandır" kısmı coşkuyu daha başından vermektedir. murat boz ise zaten yakışıklı ve kızların hayran olduğu biri, bunun yanına bir de justin-vari hareketleri ve tam bir mtv klibi eklenince hedef kitleye gayet güzel ulaşıldığı gözlenmektedir. şarkılar istediği kadar yalan olsun, bu şarkı klibiyle "oha adamlar ne yapmşlar zenci kliplerine benziyor yaffs bi indirek bakalım" dikkat çekecek, ritmiyle de insanları gaza getirecektir. şu sıralar ortamların aranan şarkılarındandır.

kaç zamandır
    rüya görmez oldum
    çoktandır yalnız yatar oldum
    senden beri
    gittiğin günden beri
    tablaları külle doldurur oldum

kaç zamandır
    seni görmez oldum
    soruları kendim yanıtlar oldum
    dünden beri
    gittiğin günden beri
    aynalara bakar boş gözle bakar oldum

sana aşkım minumum
    sana öfkem maximum
    (caddebostan, 17.04.2007 23:40 ~ 23:42)
  12. eksik olmasınlar bi de klip çekmişler. eleman sigarayla karizma yapıyor.. aferin evladım.
    (orbit surfer, 30.05.2007 22:37)
  13. hissiyatım extremum, inancım supremum, beynim infimum diye devam edesi saçmalık.
    (excalibur, 30.05.2007 22:40)
  14. "bir şarkı bu kadar sinire dokunabilr ancak" dedirten hede
    (medium, 31.05.2007 11:33)
  15. şarkıyı söyleyen petit beurre hakkındaki izlenimlerimi zaten @1489779 no'lu giride belirtmiştim, şarkı ile ilgili izlenimlerim de şu şekildedir:

-şarkıyı dinlerken türkçemi özlüyorum.
    -şarkı fransız müzik kanalı mcmde çıkan burak kut'lara hitap eden cinsten olmuş.
    -klibi akıcı ve süper özenti. "kendimiz ne zaman birşeyler üreteceğiz, ne zaman kalite olacak pop müzik piyasasında?" sorusu beynimde dolaşmakta.
    -murat 131 boz'a takmış gibi görünebilirim, alakası yok, o burda sadece bir kavram.
    -"sevene canım feda, sevmeyene meyaba" yavşaklık modunda takılan bir adam oturup kanun çalıp şan dersi bile alsa müzikalitesi ön planda olamaz. o yüzden aliye kibarca bir baybay.

daha çok çalışmak lazım, öyle "sana aşkımı sordular minimum dedim ağzıma sıçtılar, maksimum dedim belimi büktüler." gibi şeylerle olmuyor bu işler. eurovizyona falan çıkın gaylerle dans edin mutlu olup öyle gelin, güzel müzik yapın size yalvarıyorum.
    (gestalt, 31.05.2007 16:20 ~ 16:22)
  16. her zamanki gibi ülkemizde olmasın dediğimiz şeylerden birisi olup türk sanatının da ne kadar gereksiz yerlere geldiğini, getirildiğini gösteren özellikle de küçük çocukların beyinlerini zehirleyen gereksiz mi gereksiz, şarkı olduğundan bile şüphe duyulacak şey.
    (bkz: yeter artık)
    (greenowa, 31.05.2007 18:03 ~ 18:08)
  17. "tarkan'nın arkasındaydım kaç senedir o manzara ile bu kadar ilerleyebildim ama ileride daha iyilerini de söyleyeceğim" demesini ısrarla beklediğim şarkıcı arkadaşın selendirdiği parça....
    (unndersuspect, 31.05.2007 18:35)
  18. daha fenalarının da gelecek olduğuna işaret eden bir şarkı.
    yozlaşma değil bunun adı, bizzat kaybolma. şarkının genç kızları etkileyen, bazı erkekleri kendine çeken bir havası var doğru. küçükken gece kulüplerine giden insanların kaliteli müzik dinlediklerini sanırdım. sağolsun televole merakımı giderdi. bizim dalga geçtiğimiz şarkılarla anlamsızca dans ediyorlar. alkolün etkisiyle zaten hiçbir şey hatırlamıyorlar. çiftleşmek için eş aranan bir jangıla dönüşüyor.
    benzerlerinden çok bir farkı yok bu şarkının da. tutabilir bir şekilde. çok satabilir. her telefonda melodisi dinlenebilir. yakın gelecekte hatırlanmayacak, ya da "ya biz bunları mı dinliyormuşuz" dedirtecek şarkıdır. ancak yine de şu anda verdiği tahrip, ileride değişik boyutlara ulaşacağı için uzak durmak gerekir. ama duramıyoruz ki, adım başı kasetçi olan caddelerde bu çalıyor. müzik kanalı olduğunu iddia eden yerlerde bu çalıyor. yetmiyor telefonlarda bu çalıyor.
    hasılı, yozlaşma değil bu. bizzat kaybolma. kimliksel sorunlar yaşıyoruz. nerede duracağımızı bilemiyoruz. kimiz biz? travmatik yorulmalara yol açıyor popüler kültür.
    bir benzeri için bir çok sıkıldım, iki yerim çok dar
    (şiirbaz, 07.06.2007 22:13)
  19. (bkz: veri tabanı düşmanı başlıklar)
    (civiricus, 10.06.2007 21:43 ~ 21:47)
  20. shake it up'un bir benzeri. "could you get the point" sevgili yapımcılar?
    (thedewil, 10.06.2007 21:46 ~ 21:46)
  21. nötr'üm, yorum yapmıyorum ki yeterince yapılmış. bilgi içerikli giri giriyorum, en bi süper yazar türü.*

kaç zamandır rüya görmez oldum
    çoktandır yanlız yatar oldum
    senden beri,gittiğin günden beri

kaç zamandır seni görmez oldum
    dünden beri gittiğin günden beri
    aynalara boş gözle bakar oldum

sana aşkım minimum minimum minimum
    sana öfkem maximum maximum maximum (x2)

kaç zamandır rüya görmez oldum
    çoktandır yanlız yatar oldum
    senden beri,gittiğin günden beri

kaç zamandır seni görmez oldum
    dünden beri gittiğin günden beri
    aynalara boş gözle bakar oldum

müzik...

müzik..

alo..

not: evet kötü.
    (lunatico, 30.06.2007 13:01)
  22. tekerleme niyetine yazılmış,dönemlik şarkı.
    (giyotins, 30.06.2007 14:27)
  23. limitle türevle aklını bozmuş, deli saçması şarkı. özellikle lise 3 öğrencilerine dinletilmemelidir.
    (noscho, 04.07.2007 19:57)
  24. oyakbank destekli kartında + destek gibi kapıda kalırsan, araban bozulursa vs. gibi durumlarda sana yardımcı olan bir fasiliteyi içinde barındıran kredi karı tipi. taksit manyağı arkadaşlara yardımcı olabilecek çoğu yerde geçen ama özellikle petrol ofisi kampanyalarında bayağı bir maxipuan kazandıran şey.
    (wildboy, 18.05.2008 14:03)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil