görseller
mavi otobüsmavi otobüs
mavi otobüs 
belki ilginizi çeker
  1. · kara tren
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · author
  2. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  3. · 2012
  4. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  5. · ezel
  6. · okan bayülgen
  7. · erkekte ses tonu
  8. · james hetfield
  9. · andy warhol

mavi otobüs  

1. sevilen kişiyi alıp giden otobüstür. o mavi otobüs var ya seni alıp giderdi...
    (itulujune8, 30.04.2005 11:43)
  2. "the blue bus is calling us" diye söyler jim morrison... *

aklıma hep volkswagen minibüsler geliyordu, hippi kanımı kaynatan... (görsel: mavi otobüs/87600)
    hababam sınıfı'nın da bindiği otobüs maviydi: (görsel: mavi otobüs/87598) demek maviye tekerlek takıldığında özgürlüğe götürürdü bizi...
    istanbul üniversitesi edebiyat fakültesi'nin arka girişinde, duvara yakın bir yerde, sol tarafta, tekerlekleri patlak bir mavi minibüs vardı (hala orda mı bilmiyorum. fotoğrafı var bir yerlerde, bulursam eklerim). öğrencilerin birbirine girdiği, polisin okulu bastığı günlerden bir gün, komünist arkadaşlarımın bu minibüsün altında saklandıklarını gördüm. mavi otobüs bizi korurdu da...

yine doors dinliyorum... şu an bulunduğum yerden kaçıp gitme isteğiyle yanıp tutuşurken...
    (three hours, 02.07.2009 12:38 ~ 13:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil