belki ilginizi çeker
  1. · lenovo
  2. · ideal sevgililer günü hediyesi
  3. · teknosa
  4. · söğütözü
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  6. · dünyanın en seksi şarkısı
  7. · google wave
  8. · bir türk tarafından yazılan yabancı dilde şarkılar
  9. · kız arkadaşın yok mu sorusuna alternatif cevaplar

mavi bilgisayar  

sayfa  / 2
  1. 3 kere linux ve özgür yazılım şenliği etkinliğine sponsor olarak da tanıdığımız, ankara'da iyi bilinen ve güvenilir bilgisayar ile alakalı ne aranırsa bulunan bir yer.
    (uçanpenguen, 13.10.2005 02:08)
  2. müşterilerine, sipariş edilen parçayı inip depodan aldırabilen bir bilgisayarcıdır. ek olarak bios update etmeyi bilmeyip, sizin anakart hasarlı diyebilecek kadar denyo, beyni sulanmış elemanlara sahiptir.

daha burda küfrederdim ama onlar için yazdığım her kelime sözlük database'inde gereksiz yer işgal etmekte.
    (creepingdeath, 16.10.2005 02:01)
  3. şimdi gayet tırt bir mağazalar zinciri olduğu konusunda anlaşalım. ankaranın her yanında hizmet vermeye başlasalar da boy boy afişlerde reklamları olsa da bu tırt oldukları gerçeğini değiştirmez.

şöyle ki dün kendime şöyle bi x1650pro agp ekran kartı alıyım dedim. upgrade zamanı gelmişti benim açımdan. gittim maltepedeki şubesine ellerinde bir adet kaldığını onu da 241 ytl ye satabileceklerini söylediler. üstümde o kadar para bulundmadığından tamam yarın gelir alırım dedim. yarın(yani bugün) aynı yere bir daha gittiğimde 269 ytl lik bir fiyat biçildi ekran kartına. "nasıl olur? daha dün geldim şu kadar dediniz" muhabbetlerine hiç girmedim. çünkü biliyorum ne kadar tırt olduklarını. her seferinde kendime söz veriyorum bir daha buradan alışveriş yapmayacağım konusunda ama her seferinde gidiyorum bu lanet yere. çünkü ankarada eli ayağı düzgün bilgisayar parçası satan o kadar az yer var ki! neyse çıktım efem dükkandan gittim eksen bilgisayara sordum bura da olmazsa nisan bilgisayara gidecektim. eksen bilgisayar daki eleman 207 ytl ye yanlış duymadınız 207 ytl ye bana kartı istanbuldaki şubesinden getirtebileceklerini söyledi. tamamdır dedim çıktım dükkandan derin bir nefes aldım ve bir daha söz verdim kendi kendime.
    (volkanat, 07.05.2007 21:33 ~ 21:35)
  4. iki tane bilgisayar mühendisi gencin, küçük bir dükkandan başlayıp işi büyüterek, büyük mağazalara dönüştürdükleri, ankara'nın en ekonomik teknoloji mağazalarından biri.
    (power of the right, 11.06.2007 19:49)
  5. "bana sattığınız mp3 çalar bozuk" diye kapılarına dayandığınızda tüm mağaza personeli olarak başınıza toplanıp bahsi geçen cihazı kah bilgisayara takarak kah elden ele orasını burasını kurcalayarak inceleyen ve sonuçta konuşa gülüşe ürün değişimi yapan iyi kalpli bilgisayarcı.
    (adeleblochbauer, 19.09.2007 13:52 ~ 13:52)
  6. (hamsili ekmek, 19.09.2007 14:01)
  7. stoktayken siparişini verdiğim notebooku 4 gündür temin etmeye çalışan gerizekalılar topluluğu.az önce iptal için aradım bana ağ bağlantımızda sorun var dediler.inşallah mahmelik olmayız diyorum ama bu akşam mesai saatine kadar o sipariş iptal edilmezse yarın tüketici hakları koruma derneğindeyim.

ankarada oturun oturmayın bu kuruluşdan uzak durun daha bunlara kadar bir sürü adam gibi bilgisayarcı var.
    (absolution, 20.09.2007 15:25)
  8. kızılay'daki iki mağazasını da kapatıp, istanbul yolu'ndaki mağazaya taşınmış firma. oraya da, istanbul yolundan geçen belediye otobüslerinden başka bir araçla ulaşamıyorsunuz.

niye ankara'nın göbeğinde iki mağazasını birden kapattı anlamış değilim.
    (thedewil, 18.12.2007 00:28)
  9. yıllar boyunca chip dergisine verdiği bilgisayar parça fiyatları ilanlarıyla tanıdığım ancak uçuk fiyatları nedeniyle hiç tercih etmediğim bilgisayar donanım firması. zamanında piyasaya göre fiyatlar pahalıydı ama şimdi nasıldır bilemem.
    (phoarbix, 18.12.2007 00:34)
  10. ankara'da normal bir bilgisayar dükkanı iken son 5 yılda müthiş büyüyüp mağazalar zinciri olan yeni asya cemaati ile alakası bulunduğunu düşündüğüm, vatan bilgisayarla rakip firma.
    (fingon, 18.12.2007 00:38 ~ 00:39)
  11. bundan iki-üç yıl önce sadece kızılayda şubesi varken inanılmaz derecede cazip olan fiyatları sayesinde beni ziyadesiyle cezbetmiş bilgisayar firması. ayrıca kar marjını artırarak, büyümenin maliyetini düşürme yoluna gitmesi nedeniyle, fiyatlarını günbegün şişirmesine şahit olduğum büyük ama el yakan firma. bir nevi vatan computer klonu. büyümek bazı bünyelere yaramıyor arkadaş.
    (sheakspoor, 18.12.2007 00:40)
  12. bilgisayar satıyor, ediyorlar vs. lakin; kimden duyduysam hiç bir allah'ın kulu memnun değil bunlardan. hatta ve hatta; bir arkadaşımın laptopunun bozulması ve garanti belgesinden dolayı değiştirmeye kalkışması ve buna -resmen- pişman olmasından tutun aylar sonra istediği laptopa ulaşmasına şahit olmuşluğum var. üstelik adamı oradan oraya, kişiden kişiye yönlendirmişlerdi. maalesef; kurumsal gibi görünse de iyi bir firma değil.
    üzgünüm; bir firmayı yerden yere vurmak, karalamak filan hoş değil ama aranmamak da gerek.
    (butterfly, 18.12.2007 00:42)
  13. bir dolu ürün aldığım, hiçbirinden de hiçbir şikayetim olmayan firma. hepsini araştırıp almıştım. en uygunu burası idi. buraya "rerörerö" diyenler, hayatlarında bir veri bilişim gördüler mi bilmem.

yalnız daha önce de dediğim gibi, sen kızılay'daki mağazaları kapat, git istanbul yoluna aç. burada aslında bana daha yakın, topu topu 5-10 dakikalık bir yol, ama hiçbir toplu taşım aracı gitmiyor bilader.

kızılaydaki mağazaya girerdiniz, mausped, ide-sata kabloları, diğer bilimum kablo çeşitleri, kartlardan artan gereçler, lâzım olanı teknik servisten isterdiniz, sorgu sual etmeden hediye eder yollarlardı.
    (thedewil, 18.12.2007 00:47 ~ 00:50)
  14. internet adresinden satın aldığım bir ürünün 20 gün sonra stoklarında olmadığını söyleyen, 10 gün içinde paranızı iade edeceğiz sözleri veren, ürüne para verdiğimden 1.5 ay sonra paramı iade eden, uzak durulması gereken bir mağaza.
    (alfa, 18.12.2007 00:54)
  15. sürekli ortak alarak ayakta kalmaya çalışan bilgisayar firması. batması yakındır.
    (bkz: demedi deme ibrahim)
    (karamürselli deli hamdi, 05.08.2008 19:30)
  16. internet adresinden yaptığım birkaç bilgisayar parçası siparişime kargo ücreti eklemeyen, durumu telefonla sorduğumda " biz mng kargo'yla çalışıyoruz, ürünlerinizi teslim aldığınızda mng kargonun belirlediği kargo ücretini kapıdan ödeyeceksiniz" gibi saçma sapan cevap veren firmadır. hepsiburada gibi popüler alış veriş siteleri birden fazla kargo firmasıyla anlaşıp müşterilerine gayet uygun fiyatlarla tercihli kargo hizmeti sunup ve ayrıca kargo ücretini de siparişle birlikte tahsil ediyorken mavibilgisayar'ın tek bir firma belirlemesi ve onunla çalışması, ayrıca kargo ücretini belirlemeyip müşteriyi kargo firmasının insafına bırakması kabul edilebilir bir durum değildir. internetten ürün alacak olsam ve hepsiburada ile mavibilgisayar'ın fiyatı eşit olsa burada belirleyici olan kargo ücretidir. hepsiburada kargo ücretini de hesaplayıp bana bildiriyorken mavibilgisayar'ın beni kargo firmasının insafına terk etmesi tercihimi hepsiburada'ya kaydıracaktır. zira sipariş adedimiz fazlaysa farklı uygulanan kargo ücretleri fiyatı bayaa bir etkileyecektir. ayrıca, ben bildiğim fiyatı internetten ödemek isterim, kapıya gelen bir adamın "20 ytl vereceksin" demesi hoşuma gitmez.
    (galliani, 26.11.2008 19:14)
  17. kocaeli mağazasını ziyarete gelen sahibi kameraya parmagını bastrıp bütün lcd televizyonlarda bir müddet gösterim yapmıştı. zengin olunca insan değişik şeyler yapmak istiyor sanırsam.
    (gramadevate, 26.11.2008 19:27 ~ 19:29)
  18. alışveriş yapalı 3 gün olmasına rağmen hala "siparişinizin ödemesi onaylanmış olup, en kısa sürede müşteri temsilcisi tarafından işleme alınacaktır. faturanız henüz kesilmemiştir." diyip beni kıllandıran site. internetten sürekli alışveriş yapıyorum ve hiç bi sıkıntım olmadı şimdiye kadar. ancak mavi bilgisayardan ve önemli bi meblağla ilk defa giriştim böyle bi işe. çok sıkıntılıyım be sözlük...

edit: hem kel hem fodul... hem geç gönder hem yanlış ürünü gönder. bi de şimdi geri yollama, yenisini bekleme derdi var.
    lanet olsun seninle tanıştığım güne mavi bilgisayar.

edit2: biraz önce aradılar. bu ürün doğru ki niye gönderdiniz dediler. geri yolluyoruz dediler. allah belanızı versin lan dedim.
    (şapşal lanu, 24.12.2008 14:29 ~ 30.12.2008 19:02)
  19. ödeme yapılırken faturaya yazılmak üzere cep tel. nosu verilmemesi gereken market. vereceksen de saksıyı
    çalıştır yanlış numara ver (sahibi sana küfretsin). her cuma hallendiğim (bkz: hallenmek) market kendileri.
    bir hata eseri tlfnumu vermişim. oy havar havar havar.. sibel canlaşıyorum her cuma..
    (kalkhas, 08.04.2009 15:05)
  20. kampanya fiyatları dışındaki fiyatları genel olarak pahalı olan bir elektronik market.
    (eaststreetz, 23.04.2009 21:50 ~ 21:51)
  21. bilgisayar forumlarında iflas bayrağını çektiği söylenen firma.
    (neverwinter nights, 29.06.2009 14:50)
  22. 2,5 yıl önce bi mp3 çalar aldım burdan ucuz diye, ucuzduyda. o gün müşteri hizmetleri diye numaramı aldılar. o günden beri her hafta sektirmeden, tatil ve indirimli zamanlarda bazen haftada 2-3 kez olmak üzere bilgilendirme mesajı attılar. her müştreriye bu şekilde davrandılarsa telefon faturasından bile iflas etmiş olabilirler gibi geliyor bana. üzücü.
    (eomer, 29.06.2009 18:44)
  23. kaçak ve bozuk ps3 satan firma.
    bozulan ps3'ü normal bir sony yetkili servisine götürürseniz eğer; biz buna bakamayız cevabını almaktasınız.
    edit: biliyoruz da konuşuyoruz.. ah uleyn ah.
    (shady, 29.06.2009 18:53 ~ 18:58)
  24. kocaeli mağazası dün itibari ile kapatılmıştır. allah kolaylık versin oradan ürün alan müşterilere.
    (shady, 29.06.2009 18:54)
  25. bugun itibariyle iflas etmiş firmadır.
    (minstrel, 29.06.2009 21:35)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil