her ne kadar tipini zamanında sevmesem de konusunda aşmışlığı ile kalabalığı coşturabilecek potansiyele sahip hiperaktif kişilik.
(kornish, 14.12.2004 21:29 ~ 21:29)
12 yaşında verdiği piyano resitalini izledikten sonra bir kez daha önünde şapka çıkarttığım insan olmuştur.adam olacak çocuk daha o yaştan kendini belli etmiş.
sunburn klibinde gitar çalarken çok hödük görünen insan.. yakışıklı değildir ama nedense çok karizmatik gelir bana bu adam.. gitarı iyi çalar.. severek dinliyoruz..
paçalarından nota akıyor. müziğin yücelttiklerinden, müziği yüceltenlerden. sırf bu adam yüzünden "ingilizlerin müzik yapması yasaklansın" başlıklı dilekçemi ab kültür komisyonu'na vermekten vazgeçtim, o derece.
üst dudağı yok bunun.
ileri derecede çorap fetişisti olan insan. efsaneye göre dantelli, file, pamuklu, benekli.. çorap görünce fena olan insan, çorapları geçirip yanına koşulması farz olan kişilik.
muse adlı grubun ingiltere'de yayınlanan
total guitar dergisinin top 100 gitarcı listesinde 29. sırada bulunan solisti/ gitarcısı.
rockn coke 2006da gözlerimi sahneden ayırmamamı sağlayan insan.
ayrıca mükemmel bir sese ve hem gitar hem de klavye çalma yeteneğine sahip muhteşem kişi.
hakkında ne söylense az gelecek ötede bi insan.. piyanosuyla da gitarıyla da vokaliyle de lyricleriyle de bambaşka olduğu farkedilen yetenek birikmesi.. büyük bi şans benim için..
(bvrak, 10.04.2008 03:18)
müzikalitesi olarak
placebo* ve
him* vokallerinden çok çok yükseklerde tuttuğum bu zat-ı muhtereme iki çift sözüm olacaktır:
piyano çalıyosun, gitar çalıyosun, sesini "hayvan gibi" kullanıyosun, güzel müzik yapıyosun,
showbiz'de beni kendimden geçiriyosun,
hysteria'da kafayı sıyırtıyosun,
muscle museum'da başımı döndürüyosun,
plug in baby'de çıldırtıyosun...
matthew bütün bunları bana neden yapıyosun?!
olanca enerjisine ve yeteneğine rağmen garip bir şekilde içe kapanık bir görüntü veren insanüstü yaratık.
bu adam allah belanı versin, bas gaze aşkım bas gaza, şapur şupur ve türevi şarkıları söylese bile ağzım açık dinlerim o derece hastasınım kendisinin. mükemmel bi ses.
onu bunu bilmem bildiğim tek şey bu adamın melodi bulmak konusunda mükemmel olduğudur. eğri oturup doğru konuşmak gerek, yazdığı sözler çok derin çok anlamlı olmayabilir ama yaptığı her şarkıda insanın kulağına yerleşen, çaldıkça içinize işleyen melodiler yakalar. mükemmel sesinden ve yorumundan bahsetmeye gerek yok zaten.