bir dönemin vergi rekortmeni ermeni asıllı patroniçe(!)...
iş vereninizin o olması istemeyeceğiniz kimse..
(tekne, 16.04.2004 15:33)
ölümü bir çok genç kızın hayatını kurtarmış kimse
itü ye şube açsa değil türkiye vergi rekortmeni, avrupa vergi rekortmeni felan olabilecekti.
bi arkadaşım tarafından cem karacanın annesi yapılan kişi.
-cem karaca'nın annesinin adı neydi lan?ha manukyandı.
*
-.....olur öyle arada.
bir televizyon programında kendisinin mafyadan tehtidler aldığını ve dönemin içişleri bakanı sadettin tantan'a başvurduğunu söyleyen ve bunun üzerine sadettin tanta'nın kendisini mafyanın elinden kurtardığını dile getiren ve ayrıca vergi rekortmeni olmaktan gurur duyduğunu söyleyen işletmeci.
emrinde çalışan kadınları "pis osmanlı kadınları" diye aşağılıyormuş. bu da ilginç
istanbul kerhanelerinin eski ceo su
türkleri birbirine vurduran(!)
ermeni.
bataklığa düşen yurdum kadınlarının sırtından parayı kazanmış,bu durumda vergi rekortmeni olmuş,bu ünvanı ile şakşakcı medya tarafından iyi bir halt etmişcesine alkışlanan, sözde örnek gösterilen kişi.
motorlu taşıtlar vergisi ile ülkemizin vergi rekortmenleri listesine girmiş olan hanfendi. ülkemize katkılarını unutmayacağız, mekanı cennet olsun.
(camel, 08.05.2007 00:01 ~ 17:26)
binlerce genç kızın hayattan soyutlanmasına sebep olmuş, bu yüzden de vergi rekortmeni olabilmiş kişi.defalarca hemde. ironi böyle bir şey olsa gerek.
ülkü ocaklarına maddi destek sağladığı da söylenen acayip şahsiyet
ilginç bir kurumlaşma örneği sergileyen kadın.
bir dönemin vergi rekortmeni olması; bu ülkenin geçim kaynağının
fuhuş olmasına da sebep olmuş kadın. bu vergi rekortmenliği iyi midir kötü müdür anlayamadım bir türlü.
eskilerin iyi insanlarından. fuhuş sektörüne zamanında yön veren iyi kadın. birçok pezevengin kendine örnek aldığı, çalışanlarına ve müşterilerine verdiği hizmete fuhuş sektöründe hala ulaşılamayan, ve hiçbir zaman unutulmayacak olan patroniçemiz.
(kemoş, 13.03.2009 02:18)
vergilendirilmiş kazanç kutsaldır lafını şiar edinmiş türk vergi sistemine göre türkiye'nin görüp görebileceği en kutsal kazanca sahip kişisi. lakin merak ediyorum, o zamanlarda
özel tüketim vergisi var mıydı? varsa matild ablamız bu vergiye tabi miydi?
binlerci kızın hayatını karartmış diyenler tarafından zengin edilmiş pezevenktir.
diğer pezevenklerden en büyük farkı vergi rekortmeni olmasıdır.
aynı zamanda gayrimenkul zenginidir, özellikle şişli civarında çok vardır,evin giriş kapısında iki tane m harfi olan evler bunundur.
kendisinin hayırsever mi yoksa çalıştırdığı hayat kadınlarına çektirdikleriyle gaddar mı olduğuna karar verilememiştir.bir dönem cami yaptırmak istemiş ama genelev parasıyla cami mi olur diye izin vermeyen zihniyet kendisinin şişli ülkü ocaklarına bağışladığı binayı yada daireyi bu kategoriye sokmamıştır.rauf denktaşla çok iyi dost olmalarına rağmen kendisine yöneltilen bir soruda onu tanımadığını söylemiştir rauf bey.yani herkesin bi şekilde kendisinden faydalandığı ama kimsenin sahip çıkmadığı ermeni sosyetesiydi..