|
|
- reality tv ya da şimdiki zone reality * kanalında yayınlanan, önceden tanışmadığı varsayılan insanları buluşturup bir nevi bu buluşmanın hikayesini yansıtan magazinel program.
ayrıntısıyla durum şöyledir,diyelim bir bayan kişisi "benim koca götlü sarkık memeli bir arkadaşım var, bi de seks sorunu tabii. bugüne kadar biz şehirli değülük taşralıyuk burda bizim narin yapımızı anlayan erkek yok ondan veremiyok diye kandırıyodum, geçen gün depreşti bu yine,tutamıyom artık, allah rızası için ne olur şuna bi pompacı ayarlayıverin" diye programa başvurur. program buna kalburüstü, aklı fikri sekste haa bi de iğrenç espri anlayışı olan bir eleman bulur. sonra bunlar kameralar eşliğinde bir ya da birkaç aktivite artı akşam yemeğine çıkarlar. tüm bunlar olurken de arkadaşı adına programa başvuran şahıs ile programın sunucusu bir limuzin içinde görüşme hakkında yorum yapar. yorumlar son derece cıvık ama ilginç detayları muhteva eder. mesela, gördün mü çükünü kaşıdı evet çükünü kaşıdı ya da tuvalete giderken onun omzuna dokundu bak, şeklinde olur.akşam yemeği sonunda çiftler ayrılırlar, birisi birisini evine alıp buffy the vampire slayer ın buffy kısmını çağrıştıran aksiyon için ara pası verirse buluşma başarılı addedilir. yok kapı önünde "ben sana ne verecem lan" bakışı karşılığında "kırk yıllık abazayım ama versen de almam" sarılması yaşanırsa buluşma başarısızdır. neticede her iki durumda da katılanlara o gün hakkındaki duygu ve düşünceleri sorulur. keyifli programdır vesselam, bi seyirden bişicik olmaz.
|