belki ilginizi çeker
  1. · geri kalan her şey için mastercard
  2. · mastercard
  3. · yaran msn iletileri
  4. · para ile yapılamayanlar
  5. · kredi kartı kullanan devrimci
  6. · hoşlanılan kızı babasından satın almak
  7. · geri kalan her şey için mastercard
  8. · priceless
  9. · gülümsemenin gücü
  10. · maria sharapova dan daha güzelim diyen kız
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · aylin aslım
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  4. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  5. · 2012
  6. · yaran diyaloglar
  7. · the twilight saga new moon
  8. · electronic entertainment expo
  9. · 25 kasım 2007 banvitspor efes pilsen maçı

mastercard  

1. visa ile birlikte dünya'nın en yaygın kulanılan ödeme sistemi. maestro, cirrus gibi ödeme sistemleri de kendilerine bağlı. dünya'da yaklaşık 1,7 milyar mastercard, maestro ve cirrus bulunmakta. türkiye'de ise maestro ve mastercard kullananların sayısı 36,7 milyon.
    (creepingdeath, 14.05.2005 11:43)
  2. şampiyonlar ligi finalinin ana sponsopru olan ve içerisinde türkiye'yi oldukça küçük düşüren yazıların da bulunduğu bir istanbul rehberini tüm izleyenlere dağıtıp, arkasından "kusura bakmayın görmemişiz" diyerek özür dileyen şirkettir, enteresandır.
    (marla singer, 02.06.2005 21:32)
  3. reklamlarındamcgyver'ı oynatmış firma.
    (keyif pezevengi, 25.02.2007 18:11 ~ 18:11)
  4. paranın satın alamayacağı şeyler vardır geri kalan hersey için mastercard güzel slogan
    (des, 15.06.2007 00:13)
  5. (neverlander, 20.08.2007 21:14)
  6. fikir babasını her daim takdir ettiğim "şunun fiyatı şu kadar, bunun fiyatı bu kadar, bilmem nenin değeri: paha biçilemez" şeklindeki reklamlarının 1955 yapımı bir isveç filminden araklandığını bu gece tesadüfen fark ettiğim kredi sistemi. tesadüfen diyorum, çünkü normal şartlar altında kimse beni isveççe konuşulan siyah beyaz bir filmin başına silah zoruyla bile oturtamazdı. kanal değiştirirken denk geldiğim sahnede bir kadın karşısındaki kadının üstündekileri sayıyordu bir bir:

- ayakkabı bilmem ne marka. fiyatı: 200 dolar. elbise, bilmem ne marka. fiyatı: 400 dolar. bilmem kimin hediye ettiği inci kolye. değeri? paha biçilemez...

tesadüf mü? bilmem ki.. kıyafet fiyatlarını da uydurdum zaten.
    (dali, 06.09.2007 02:32 ~ 02:48)
  7. (mücrim, 06.09.2007 02:36)
  8. tvde dönen son reklamlarında morgan freeman'ı gördüm sanki.
    (i see mal people, 13.12.2007 22:48)
  9. bonus card'ın bağlı olduğu ödeme sistemi.
    (wondrous, 15.12.2007 01:12)
  10. şu sıralar kanalarda dönen reklamında hayvanat bahçesindeki yardımsever filin kendisine bakmakla sorumlu şahsın hasta olması nedeniyle kredi kartını kaptığı gibi market, eczane gibi dükkanları dolaşıp alışveriş yapması konu edilen kredi kartı.
    reklamın sonunda ilacı, suyu, yemi vs. alınıp önüne konmuş kişiyi görüyoruz ve bunun paha biçilmez olduğu söyleniyor.

tüketicinin "aman ne duygusal bir tablo" şeklinde olası bir tepki vermesi hedeflenmiş lakin kafalar karışıyor. o koskoca fil markete ve hatta kıç kadar eczaneye rahatlıkla giriyor da hasta adamın evine nasıl sığamıyor ve pencereden uzatıyor ihtiyaçları.

esas her bir haltı düşünüp tüketimi nasıl artıracağına deliler gibi kafa yoran ama bu tarz sikko bir reklam filmiyle kendini yaratıcı zanneden reklam senaristinin salaklığı paha biçilmez.
    (splendid, 13.11.2008 00:09)
  11. son filli reklamı kaç sene içerisinde türkiye'ye geldi veya ilk olarak ne zaman çekildi bilmiyorum. belki konu amerikanlar arasında bir espri bile olabilir, ama alakalı konu 2005 yapımı fantastic four'da çok güzel bir şekilde işlenmiş.

--spoiler--

johnny strom, the thing ile reed richards'ın olduğu güverteye geliyor. o esnada muhabbet başlıyor;

johnny strom: kaptan güvertede!

ben(the thing) hemen hazır ol pozisyonuna geçiyor. ileriye bakıyor

johnny storm: dijital kamera: 254 dolar, memory stick: 59 dolar..
    johnny storm: kendisinden daha düşük rütbeli olduğunu anladığında önceki komutanın yüzünde beliren bakış: paha biçilemez.

--spoiler--
    (conquistador, 12.12.2008 15:26)
  12. son kanka reklamı harika gerçekten çocukların dansları mükemmel.
    (dextare, 10.09.2009 20:08)
  13. ''kankalarla buluşmak pahabiçilemez'' şeklinde vuku bulan 3 çocuğun sırtında çantalarla dans eden halleriyle beni güldürmüş reklama sahip sistemdir. son zamanlarda dikkatimi çeken kredi kartı,banka vs. para temalı sistemlerin reklamlarında duygusal içerik kullanması,reklamları kadar samimi değildir elbet... nitekim türkiye de reklamların büyük çoğunluğu türk insanının duyarlılığından yola çıkılarak duygusal içerikli yapılıyor.
    özetinde ben reklamı izlerim gülerim,sen de beni güldürürsün.bu durum mastercard veya türevlerine sempatimi arttırmıyor.eksiltmiyorda tabi...
    finansbank öyle bir reklam yapsın ki insanlar izledikçe intihara meyillensin... bankanın şubelerine milyonlar aksın...
    bu durum finansbank'ın ne olduğunu,nasıl hizmet verdiğini değiştirir mi ! özetinde balonun pembe olması, içinin boş olduğu gerçeğini değiştirmez.
    (çokoprenses, 12.09.2009 12:55)
  14. son reklamı ile insanı gülümseten,turkcell için reklam hazırlayanların ders alması gereken kart
    (tozpembehayallerdenardakalantoz, 12.09.2009 13:26)
  15. şu sıralarda tv'lerde boy gösteren ve "çocuk" mottolu son reklamı:

http://www.youtube.com/...
    (jugador, 12.09.2009 14:46)
  16. gruba son katılan sarışın elemanın öyle bir surat ifadesi vardır ki,yerim seni keriz dersiniz.o nasıl bir danstır öyle?hele o en son yürüyüşleri..bittim..
    (benim ne isim var burada, 14.09.2009 21:01)
  17. "kankalarla buluşmak paha biçilemez" sloganıyla çıkardıkları reklam (bkz: http://www.youtube.com/...) şu şekilde taklit edilmiştir:

http://www.facebook.com/...

iyiymiş lan. ehehe.

itü versiyonu.
    (kalihora, 18.09.2009 20:16 ~ 20:17)
  18. oldukça başarılı bir uyarlaması için;
    http://www.youtube.com/...
    (asymmetry, 15.10.2009 13:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil