|
|
- vakti zamanında düntanın en akıllı insanı olarak kendini tecil ettiren bir insanın* var olduğu düşünülürse, alınması pek de zor olmayan patenttir. isminize tescil ettirdiğiniz mastürbasyonun tüm alt isimleri ile beraber marka hakkını elinizde bulundurmanız size deli bir para akışı sağlayacaktır.
ulan olm odasında gecenin bir vakti mastürbasyon yapan adamı nasıl yakalayıp da paranı alacaksın allahın salağı?! diyen arkadaşları anlıyorum ama benim derdim kişilerle değil, mesela istanbul'da bulunan dilbazlar, elhamra gibi sinemalarla. filmin ortasında cart diye maliyeci arkadaşlarla salona dalsam hiç olmasa 10 kişi yakalarım adam başı 2 lira telif ücretinden günde 50 kişi yakalasam 100 lira, bereket versin.
zamanla yanıma alacağım işçi arkadaşlarla anadoluya açılsam ardından avrupa bayiilikleri günde 1 milyon ytl'ye para demem.
yarından tezi yok başvurumu yapıp patenti alıyorum. ilk etapta 15 kişilik çekirdek bir "mastürbasyon yakalama timi" kuracağım isterim ki buradaki arkadaşlar yesin ekmeğini bu işin. mesaj atın bana dolgun ücretle hemen işe başlayın. size zengin bir gelecek vaadediyorum.
- aklıyla ürolojik bölgesi yer değiştirmiş vatandaşlarımızın bilimden ne anladıklarını ortaya koyan bir hadise olacak hadisedir. evet . öyledir.
|