masturbasyon yaparken ebeveyni yakalamaya tercih edilesi durum.
biz genciz ne yaptığımızın farkında değiliz peki diğerinin açıklaması nasıl yapılır ki?
-haaaa bak tesadüf oldu, ben de tam seni çağıracaktım. gel yavrum öğren bak bak böyle yapacaksın. canım benim, hadi şimdi odana git tek başına yapmaya çalış. ilk seferde olmazsa üzülme elin alıştıkça daha iyi yaparsın.
bence annenizin temizlik yaptıktan sonra "oğlum bu dergiler senin mi?"
demesi daha kötü birşey. zaten daha sonra babadan bu konular hakkında bilgi alınır.
bir arkadaşın arkadaşının başına gelen acıklı olay; şöyle ki,
eleman mutfakta pazar dergilerini yaymış, masanın üstünde takılmaktadır.o sırada kapı açılır ve anne elinde torbalarla mutfağın kapısını zorlar...
-anne dur girme!
tak ( kapı açılır )
-olum biz orada yemek yiyoruz
mastürbasyondan sonra sızılıp pantalon ve de don yarı bele kadar sıyrılmış vaziyette yakalanıp bir de bundan haberi olmaksızın uyurken basılmanın yanında devede kulak kalan hadise.
anne: oğlum ne yapıyosun?
genç: anne alaaddinin cinini hatırlıyormusun?
a: eveeeet
g: heh işte kafama takıldı benim de; lamba bulamadım ... işte gördüğün gibi, ama lamba lazım heralde... sende lamba var mı? bundan çıkmayacak heralde...
a: sen devam et bakalım belki çıkar
g: yok sen git ben öyle deneyeyim; olmaz böyle... olaya yoğunlaşamıyorum...
m.y.e.y. diye bilinen olay dünyada ki tüm karizmasıı yrle bi eden bir olay olmakla birlıkte aslında ii dersler çıkarılıcak bi hadisedir, farz-ı misal örneğin beniim tanıdık var( benım bu)o da yakalndı hapılcak ilk ve en önemli emergency olay karşı tarafın anlayışlı olmasını beklemek yada drek olarak intahar etmek ikinci temel olay kumanda olayı ve pillerin kontrolu atraksiyon başlamadan önceki dakikalrda tekrar tekrar kontrol edilesi bi r husustur unutulmamlı kı felaket yaratabilir aranıza çoçuklarınızla kimsenın girmesini istemiyosanız bu uyarılara ulak verin yoksa çoçuklar telef olur mazallah!cümlemizi!!!