"bir daha asla" içerikli yeminler etmenize neden olan pişmanlık
(ba of, 03.06.2004 11:23)
fiziksel bir ihtiyaç olduğu bilimce de söylenen ama toplumdaki saçma sapan baskılar sonucu kötü bir davranış gibi gösterilen olayın kişide bıraktığı etki.
hem kadınlarda hem de erkeklerde bir vücut döngüsü vardır ve bunu kimse kıramaz. engellense de doğa
* gerekeni
** yapar ve dengeyi korur.
sağ eli çok yorduk keşke bu sefer solu çalıştırsaydık gibisinden olabilir.
(wolfshade, 22.11.2004 22:54 ~ 08.05.2005 15:12)
keşke onu değil de bunu hayal etseydim...
banyo yapmaya üşenen fakat cenabet de gezmek istemeyen bünyenin duyduğu histir.mastürbasyon sonrasında kişi kendine "ne yani şimdi değdi mi" diyebilir.cinsel bir eksiklik falan değildir (üşengeçler için),tamamen tembellikten kaynaklanır
obsesif/kumpalsif bireyin davranışı.
kişi eline sorar : pişmanmısın?
el cevap verir : gene yapalım mı?
aletin bi kez daha şahlanmasıyla sona eren topu topu 15 dakka süren psikolojik durumdur kendisi.
(senex, 10.10.2005 16:32)
gece vakti 4-5 postadan sonra sevgiliniz buluşmak için ararsa siz o zaman görürsünüz pişmanlığı.
"eee bunu da yaptım. şimdi noolucak. msnde de kimse yok. televizyonda bişey yok. uykum hiç yok. lan hiç bişey istemiyom şu an. dur şuraya öliyim" düşünceleriyle doğan pişmanlık da olabiliyo zaman zaman.
bi yolunu bulup da gerçek bi ilişki yaşayamadığına duyulan pişmanlık da olabilir.. "ah, kızın yanında yapmayacaktım öyle embesil hareketler. işte kalırsın böyle elin şeyinde" gibi..
- allahım toplu katliam yaptım, caniyim ben. (çocuklarım)
(dlord, 25.11.2005 18:09)
-elime aldım,oynadım,gittim geldim,çektim ama çok pişmanım..
-hassiktir!!!
sabaha mastürbasyonla başladıktan sonra duyulan histir bu genelde. sabah sabah uyanıp yapacak bir sürü hayırlı iş varken , hadi hayırlısını geçtim , el yüz yıkamak varken , yorganın altında çift patlayan abaza gencin , ''tüh , keşke yapmasaydım'' derken , peçete ile kasıklarını sildiği andır
freud'a göre istisnasız her erkeğin yaşadığı durum. boşalmayı müteakip saniyeler içerisinde gerçekleşir.
(aytok, 10.04.2007 16:26)
bir anlık gaza gelme sonunda hadiseye girip işin ilgi çekici kısmı bittiğinde; ortalığı temizleme, duş alma ve suç aletlerini toplama esnasında hissedilen duygudur.
(corvo, 15.05.2007 13:57)
cenabetlik cezasında indirim getirmez. af hiç getirmez.
(bkz:
pişmanlık yasası)
(nox, 15.05.2007 13:58 ~ 13:59)
(zoxide, 15.05.2007 13:59 ~ 14:00)