masstival 2007   

sayfa  / 5
adana çık aradan

1. 2007 yılının temmuz ayında yapılacak, gelecek grupları çok yakında öğreneceğimiz 2 günlük müzik festivali.
    http://www.masstival.com/

(bkz: heyecanla beklemek)
    (desem de inanma, 07.09.2006 14:30 ~ 09.04.2007 19:32)

2. echoes productions'ın gerçekleştireceği festival. ayrıca kiss'in 1 milyon dolardan daha fazla isteyeceğini düşünüyorum çünkü paraları azaldı ve yeni bir live albüm çıkarmaları lazım.

(bkz: kiss'in parasız kalınca live albüm çıkarması)
    (ben bilmem beyim bilir, 14.09.2006 01:08)
  3. journey in katılması kesinleşmiş müzik festivali
    (invader, 02.01.2007 02:48)
  4. resmi olarak ilk açıkladıkları ismin turgut berkes olduğu festival. forumları açılmış ve organizatörü bülent burgaç'ın forumlarda yazdığı samimi yazıların mutlaka okunması gereken , büyük sabırsızlıkla beklediğim festival.
    (whisperer, 02.01.2007 17:38 ~ 18:05)
  5. radiohead' in turne değişikliği yüzünden gelemeyeceği ve okuduklarımıza göre iron maiden'ın gelmesi için çalışılan festival.
    (kejura, 05.01.2007 12:07)
  6. riverside'ın second life syndrome albümünün dünya turnesi kapsamında alternatif sahnede çalacakları festival.

edit: izmirli progressive metal grubu disenchant'da programa dahil oldu.
    (dice man, 07.01.2007 16:14 ~ 08.01.2007 11:47)
  7. riverside'ın gelmesi açıklandıktan sonra artık bundan sonraki grupların çok daha sağlam olacağına canı gönülden inandığım festival olmuşlardır. ayrıca alternatif sahnede riverside varsa ana sahneyi düşünemiyorum dedirten festival.
    (kejura, 07.01.2007 17:58)
  8. sağlam kaynakların yaptığı dedikodulara göre pain of salvation'un da alternatif sahnede arzı endam edeceği festivaldir. oley be!
    (whisperer, 13.01.2007 18:20)
  9. artık bunu diyebileceğime kanaat getirdim. evet diyorum: artık bizim de bir festivalimiz var.

(bkz: masstival)
    (dice man, 13.01.2007 18:26)
  10. açıkladıkları grupların kolay bir şekilde ana sahnede çalabilecekken onları alternatif sahneye alan festival. ana sahnede ne olacak çok ama çok merak ediyorum. evet artık 2007'de rock n coke'nin pabucunu dama atacağına şüphem kalmadı. sizi seviyorum be echoes production
    (whisperer, 13.01.2007 18:32)
  11. iter impius eşliğinde yazılar yazarken "pain of salvation tamam gibi"* haberini görmemle gözlerimi dolduran, el ayak titreten festival olmuştur.

buradan seslemek istediğim sevgili echoes production, iron maiden'ı da getirirse eğer, "now i'm complete,"* deyip huzur içinde ölececeğim gerçeği lütfen onları korkutmasın. "ayrın meydııın, sen çok yaşa, canım feda olsun sana!" diye de hönkürürüm gerekirse. getirin şu adamları ölmeden! delirdim gene, siyatiğim tuttu, yeter. lütfen. n'olur.

daha bir de ana sahnesi var. gol beklerken dua eden taraftara döndüm. "haydi haydi haydiii, tam zamanı şimdiii!"
    (iao, 13.01.2007 18:56)
  12. hiçbir zaman abi bu sene red hot chili peppers geliyormuş dedikodusunun ortalıkta dolaşmadığı için umutla beklenen festival.pain of salvation'ı da resmi olarak açıklasalar da acaba mı diye beklemesek.derin bir ohh çeksek.şükürler olsun desek.
    (ocimen, 13.01.2007 19:08 ~ 19:08)
  13. iron maiden söylentilerinin doruğa çıktığı festival...ayrıca muhtemelen iron maidenı getirirse bir dahaki sene ol-a-mayacak festival (bkz: ekonomik çöküşün başlıca nedenleri)
    (st maglor, 13.01.2007 20:49)
  14. riverside'ın kesinleşmesinden hemen sonra pain of salvation gibi bir diğer nadide progressive grubumuzunda ülkemize geleceği haberleri * masstival'in gerçekten bir festival olacağı izlenimlerimizi son derece güçlendirdi.

ama cidden pain of salvation bile alternatif sahnede ise iron maiden mı geliyor acaba ana sahneye demeden duramadığımız güzel olacağı kesin festivalin * birinci ayağı.
    (kejura, 14.01.2007 16:02)
  15. http://www.last.fm/...
    (whisperer, 16.01.2007 01:38)
  16. pain of salvation'un sahne alacağını resmen açıklamış olan festivaldir. elinizi öperim ben sizin be!
    (whisperer, 23.01.2007 23:27)
  17. http://www.masstival.com/...

festivalin resmi sitesinde de pain of salvation açıklandı. line up'ın da neredeyse tamamlandığı duyuruldu.

http://www.masstival.com/...
    (dice man, 23.01.2007 23:28)
  18. pain of salvationın da netleşmesi ile birlikte bizi cidden mest etmeye devam ediyor masstival organizatörü olan echoes production.
    (kejura, 23.01.2007 23:45)
  19. bırakın grupları, festivali, herşeyi , fikirleriyle bile diğer festivallere gol ve goller atan festivaldir.
    inşallah hep hayatımızda olurlar, bu adamlar çok ama çok samimi ve bir o kadar zeki ayrıca profesyonel.
    (whisperer, 25.01.2007 21:00)
  20. son duyurdukları olay ile alkışı sonuna kadar hak eden festivaldir. buyrun:

http://www.masstival.com/...
    (whisperer, 25.01.2007 21:00)
  21. devlet sırrı gibi sakladıkları headliner gruplardan birini tesadüf eseri öğrendiğim festival.. aman tanrım diyorum, bu bir şaka olmalı diyorum. ama açıklanmadan da inanamıyorum.

duyduğum rock grubunu getirirlerse gerçekten büyük yıkım olur.
    (whisperer, 01.02.2007 23:17)
  22. çilekeş'in de sahne alacağı festival.
    (dice man, 08.02.2007 11:23)
  23. inanılmaz güzellikte bir proje olan sıfır km'nin de ( levent yüksel) katılacağı festivaldir. çok iyi gidiyorlar çok.
    (whisperer, 09.02.2007 01:08)
  24. http://www.masstival.com/... linkinde bulunan bülent burgaç imzalı yazıdan anladığım kadarıyla cake'in bizi headliner gruplara hazırlayacağı festivaldir. cake headliner gruplar için hazırlık yapıyorsa ana grupları siz düşünün. masstival rock n coke'yi bitirecek besbelli.

ne demiş bülent bey:

"mesela ana sahnede akşam üstü bence inanılmaz eğlenceli olan cake çalacak. headliner gruplara sizi hazırlayacak, fena mı olur? bence olmaz.

biz gerçekten çok çalışıyoruz, bu uğurda çok şeyden vaz geçiyoruz. lütfen bunları göz önünde bulundurun. hayır bulundurmuyoruz derseniz zaten yazın bir iki festival daha var onlara da biz göz atarsınız, en çok hangi festivali kendinize yakın görürseniz ona katılırsınız. zorla sizi masstival'e getiremeyiz ki :) hayat sizin hayatınız. ama şunu da artık bir şekilde hayata sokmaya çalışın: festivalleri grup dinleme aktivitesi olarak görmeyin, festivaller en sevdiğiniz grubu izleyebileceğiniz yerler değildir. festival eğlencedir, sosyalleşmedir, dostluktur, yeni yeni insanlarla tanışmak için biçilmiş kaftandır. paylaşımdır.. "
    (whisperer, 13.02.2007 00:42)
  25. en azından organizatörlerin içtenliğiyle bile sempatimizi tavan yaptırmış festivaldir. öyle yok oylama açalım red hot la metallicayıda dayayalım oylamaya, sonra ön satışta biletler bitsin tükensin nasılsa parayı kırmış olucaz ondan sonrası mühim değil gruplar boktan olsada olur gibi fikirlere prim vermeyen insanlar bunlar.artık geriye sadece headliner ları açıklamak kaldı (bkz: rammstein gelsin)
    (jarlaxle, 13.02.2007 01:08 ~ 01:08)
 sayfa  / 5