belki ilginizi çeker
  1. · bombacı itülü
gündem
  1. · itü sözlük
  2. · annenin gençlik fotoğrafları
  3. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  4. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  5. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  6. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  7. · annelerin yakışıklı anlayışı
  8. · sıkıntıdan entry girmek
  9. · itü sözlük olarak darbe istiyoruz

maslak opet bombacılarından birinin itülü çıkması  

1. öğlen öğlen ne oluyoruz dedirten haber.
    http://www.hurriyet.com.tr/...
    haberde yer yer nusret inci yer yer de nusret ince olarak geçen şahsın elektronik mühendisliği bölümü öğrencisi olduğu iddia edilmekte.yazılanların doğruluğuna inanmak istemediğim için olsa gerek, böyle bir öğrencinin kayıtlı olup olmadığını kontrol etmedim. durup durup düşünüyorum, bir çok insanın ve hatta belki sınıf arkadaşlarının ölebileceğini bile bile okulunun karşısına bomba yerleştiren, 5 kişinin yaralanmasından sorumlu bir teröristi itükampüsten aratacağımı söyleseler inanır mıydım diye, durumun vehametiyle çelişir derecede komik geliyor böyle bir düşünce. belki de başlığının altında "çok kral adamdır" , "çancının allahıdır" gibi yorumlar vardır, yazık bu ülkeye.
    (bkz: allah akıl fikir versin)
    (dau, 01.11.2005 12:02)
  2. (genemisis, 01.11.2005 12:10)
  3. bir kez daha görülmüştür ki itü terörist yuvasıdır. bilhassa taşkışlalılar. bu düzen karşıtı şeriatçilerin derhal bu noktadan tasfiye edip orayı otel yapmak laik demokratik sistemin gereğidir. böyle öğrencileri kabul eden basiretsiz üniversite yönetiminin ayrıca gökkafes konusunda sürekli huzursuzluk çıkarması da bunu destekler niteliktedir...
    (azwepsa, 01.11.2005 14:08)
  4. açıkcası bu olayda bana bir yanlış anlama varmış gibi geliyor. rehber.itu.edu.tr'de bakıyorum elektronik fakültesinde bırak nusret inci, inci soyadlı adam yok. ince soyadlı da yok. belki afla dönenler eski öğrencilerdendir diyeceğim ama hürriyet gazetesi her gün okula giderken planı yapmış falan diyor. bana saçma geldi. her gün okula gelip giden adam gidip benzin istasyonu bombalamayı düşünmez gibi geliyor. yani düşünmüyorsunuzdur umarım ey ahali!
    (gelecegim, 01.11.2005 19:07)
  5. devletin bursuyla, devletin okulunda okurken devletin yüce kurumlarından birinin işlettiği* benzin istasyonunu patlatacak kadar kansız-evet kansız- insanlarla beraber okumakta olduğumuzu gözler önüne seren haber. hayır ben daha neler diyeceğim de sözlük müsade etmiyor.

(bkz: allah belanı versin terör)
    (akaydo, 01.11.2005 19:20 ~ 19:21)
  6. balon olduğu ortaya çıkan haber. hürriyet gazetesinin internet sayfasındaki düzeltmeye göre adı geçen şahıs marmara universitesi öğrencisiymiş. eh be güzel kardeşim, hadi basit bir hata olsa tamam diyeceğim de, "okula gidip gelirken hedef seçti" satırını neye dayanarak eklediniz o zaman? hata veya yanlışlık değil düpedüz sansasyonel haber üfürelim kaygısı bu yahu, bir de "bombacı itülü" şeklinde bir arabaşlık eklemişsiniz ki ona hiç bir şey demiyorum. a canlarım,ciğerlerim o harflerin oraya gökten indiğini iddia edemeyeceğinize göre, "ulan ne cin adamsın sen murtaza" diye kendini gazlayan bir editörün eklemiş olması dışında bir açıklaması var mı bu olayın?. bu ilginç habercilik anlayışınızdan ötürü tebriklerimi sunup ayrılırken, siz türk basınının goncagüllerine bir de tavsiyem olacak, lütfen çalıştığınız o plazalarda dikkatli olunuz. zira her sabah binlerce itülü toplu taşıma araçları ile yakın mevki-muhitinizden geçip gittiğinden mazallah her an bir "okula giderken hedef seçme" olayına kurban gidebilirsiniz.
    (bkz: okula giderken hedef seçmek)
    (bkz: her gün yaptığım şey)
    (bkz: mülkiye odtü itü de teröristler yetişti)
    (dau, 04.11.2005 06:04 ~ 06:05)
  7. hürriyetin tam sayfa özür dilemesi gereken ancak tabii ki bunun yerine attığı çamuru 3 satırlık tek sütunluk bir dip özürü şeklinde yaptığı yalan haber.
    (stocky2001, 04.11.2005 09:45)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil