belki ilginizi çeker
  1. · popülasyon çeşitliliği açısından maslak yerleşkesi
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  4. · günün tek kelimelik özeti
  5. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  8. · teenocean
  9. · ben yağmur yüklü bulutum

maslak kampüsündeki sürüngen popülasyonu  

1. çoğunu kertenkelelerin oluşturduğu, yazın coşan ayak altında dolaşan itü nüfusu. bunların çıkış noktası börtü-böcek istilasında olan ve insanın ağzını-burnunu kapayarak geçmek zorunda kaldığı ağaçlık bölgelerdir. eğer sayım yapılırsa itü köpeklerini 3428'e katlayabildikleri görünür. yapılan araştırmalar 2050 yılında maslak kampüsünde sadece sürüngenlerin yaşayacağını gösteriyormuş. ayağınızı ona göre denk alın, yani ayarlayıp 2-3 tanesinin üstüne basın her geçişinizde. yoksa soyumuz tükenecek şerefsizim.
    (spyder, 15.07.2004 17:50)
  2. her türlü renk, cins, ırk, çeşit ve bilumum ne biyolojik terim varsa her türlüsüne sahip olmuş ordudur. hatta geçen gün yumurtadan yeni çıkmış birisini gördüm(harbi şirindi 3 cmlik bebek ya) önümden fırlayan anasının arkasından tıpış tıpış yollanıyordu kerata.
    bu ordunun neferleri, özellkle siz bir çalılığın yanından geçerken, onun içinden gelen "haşır hışır" sesleriyle hemen deşifre olurlar. bir keresinde çıkan seslerden dolayı sanki 50 tane vardı da kaçtı gibi irkildim şerefsizim...
    (hell guardian, 15.07.2004 19:12)
  3. yakında kampüste bir dr.curt connors oluşumunu tetiklemesinden korktuğum ekolojik oluşum.
    (togisama, 12.12.2004 01:01)
  4. artık taşıma kapasitesine ersin dediğim popülasyon.
    yolda yürürken karşıma kertenkele çıkmasından bıktım artık..
    (bahti, 18.09.2009 13:47)
  5. pek tatlıştır bunlar. iricene kertenkeleler ki kertenkele demeye bin şahit ister, timsah ayol bu falan. bir de yılanlarımız var bazen sinsice görünüyorlar. 4 ayaklı koyun mudur, keçi midir, ayı mıdır domuz mudur belli olmayan köpek popülasyonundan daha cana yakındırlar orası kesin.
    (lucy, 18.09.2009 13:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil