belki ilginizi çeker
  1. · arkadaşı zorla sözlüğe yazar yapmak
  2. · masabacağı
  3. · msn açıkken sözlükten mesajlaşmak
  4. · uçur
  5. · yapılmış en aptalca dalgınlık
  6. · yarasa
  7. · kullanıcı adlarının kökeni
  8. · uyku nedir bilmeyen sözlükçüler
  9. · adana iskender
  10. · anneanne torun diyalogları
gündem
  1. · marjinal isim meraklısı aile
  2. · 100 opera
  3. · rasim ozan kütahyalı
  4. · dersim katliamı
  5. · aşkın yedi seviyesi
  6. · author gibi erkekler
  7. · ahmet kaya
  8. · bim
  9. · jimi hendrix

masalambası  

1. görüşlere saygılı olmak gerek bir çok şey eleştiriyoruz burda ama nedendir bilinmez kürtler eleştirildiğinde söz konusu onlar olduğunda garip bir saldırıya geçiyor herkes

(herkes:kürtler)

6. nesil yazarlardan bizden hepimizden biri hoşgelmiş..
    (leon de bruxelles, 19.02.2009 19:55)
  2. (bkz: masabacağı)

not: ayar değildir.
    (beyazleblebi, 19.02.2009 20:21)
  3. bugün doğumgünü yazarıdır kendisi. iyi ki doğmuş.
    (albastropos, 11.03.2009 12:52)
  4. gece saat 3 te mesaj butonumu yanıp söndüren ve bunu müteakip koyu bir muhabbete daldığım yazar. proje başında pert olmuş bünyeye iyi gelmiştir.
    (ambrassador, 19.03.2009 20:13)
  5. @3275772 girisinden sonra iş araya araya bunalmış, belediyelerde dönen türlü torpillerden haberdar sözlük yazarları tarafından "hacı harbi tanıyonmu ya. valla bi tanıştırsana bizi şu adamla nolur lan" gibi mesaj yağmuruna tutulması muhtemel yazardır. bi an benim aklımdan geçmedi değil
    (dying brokenhearted, 30.03.2009 04:47)
  6. birlikte bol bol soykırım sohbeti yapabileceğimize inandığım uzaktan kuzenim. bayıldım doğrusu, sevgilimle uzun bir yürüyüşün ardından, hoş gelmiştir efendim. ayrıca sözlüğe de hoş gelmiş. hadin öptüm.
    (vampyric romance, 09.04.2009 00:30)
  7. bir giri yazmış ki bakınca ben yazdım sandım. sonra bir baktım ki saatlerdir mesajlaşıyoruz özelden. ve hala tanımıyorum kendisini. yani kimdir nedir bilmiyorum. (kimsin sen arkadaşım?)

nickaltına da ilk giri girenlerden biriymişim (nasıl bi giri lan o öyle).

ama birçok tanıdığım arkadaşımın yapamadığı paylaşımı yaptı benle. bütün hikayeyi anlatmak istedi. ama önce benim hikayemi dinledi. ben de onu dinledim. sanırım şimdi ikimizin de elinde bir sonuç var.

tanım: dinlediği için ve verdiği tavsiyelerden dolayı çok çok çok teşekkür ettiğim yazar.
    (beyazleblebi, 09.05.2009 02:03)
  8. 21 yıllık arkadaşım resmen. beraber spiderman olmuşlugumuz, sümüklüböcek katletmişliğimiz, aynı anda çişimizin gelmişliği var ..
    yani evet bebeklik arkadaşıyız biz.
    (chicqo, 14.05.2009 22:53 ~ 15.05.2009 00:47)
  9. çanakkale ye gitmekte olan yazar. ilk defa uzun yola çıkacağını ve muavinlerden çok korktuğunu söylemişti yola çıkmadan. bir daha da kendisinden haber alamadım. tahminimce muavinin kollarında uçmakta şu an.
    (ambrassador, 18.05.2009 00:29)
  10. yarım saattir bana nick altı yazmaya çalışan yazar. bir de bana soruyor ne yazayım diye. bir cümlelik bir şey söylüyor biraz uzun olsun diyorum onu beğenmiyor tamam kısa yaz diyorum sonra ben belki sayfalarca tasvir yapıcam sana ne diyor. büyük ihtimalle kendisi de bilmiyor ne yaptığını. yazık lan.
    (ambrassador, 26.05.2009 23:41)
  11. hayatını kurtardığım yazar.evet üstün tıp bilgilerim ve rahat kişiliğimin sonucu kendisini büyük bir evhamdan kurtardım.sivilce-kene ısırığı arasındaki 10 farkı zorla da olsa öğrendi de kurtulduk.canım benim uyuyan güzel....

edit: imla.
    (çıkar şu üstündekileri ne dediğin anlaşılmıyor, 19.06.2009 03:11 ~ 17.07.2009 02:41)
  12. bir zamanlar(ilkokul 2), kendisi için çelik'ten meyhaneci'yi dinleyip, ezberleyip, sınıfta herkesin içinde söylediğim (allahım yarebbim yeaa) o zamanların ilkokul aşkı, bir kaç yıl sonrasının arkadaşı (dalgalanıp durulmuşum) daha sonrasının komşusu ve en sonunda en iyi dosttu, kardeşidir. (her ne kadar aramızdaki mesafe yürüyerek 30 saniye olsada, görüşemediğimiz dosttur ayrıca.)

ayrıca konuyla ilgili şarkı ilkokul 3'ten gelsin:

'yaktın yıktın kül ettin
    erittin beni
    mecnuna döndürdün
    mahvettin beni
    asik gibi sevmezsen
    kardes gibi sev beni
    kardes gibi sev beni...'

romantiklere not: ilkokul 4 te başka bir arkadaşıma aşık olunca, bu aşkta burda bitti haliyle. (burdan gamzex'i de saygıyla anıyorum.)
    (chicqo, 20.06.2009 00:26 ~ 00:27)
  13. en iyi dosttur kendisi, dostluktan ötedir hatta bizim ilişkimiz. şimdi hadi len düdük bırak bu klasik günlük tadında lafları diyebilirsiniz, ki derseniz azınıza vururum çünkü;

benim öptüğüm kızı öpmüşlüğü, onun öptüğü herifi benim öpmüşlüğüm var. (biliyorum hataydı)

*ama kafalar karışmasın, yinede sağlıklı bireyler olarak hayatlarımıza devam ediyoruz.

*şimdi sağlıklı bireyler lafı da başkalarının kafasını karıştırmasın öyle demek istemedim.
    (chicqo, 05.07.2009 23:42)
  14. açken 100 müge anlı gücüne erişebilen yazar. yemek yapmayı öğrenmediği sürece de, verdiği siparişleri beklerken tırnaklarını yiyip bitirecek diye korkuyorum. ya glikozdan bol ne var vücutta az bekle desen de anlamıyor. bir gün bir pizza kuryesini haşamat edip 2. sayfalara düşecek diye korkuyorum. öte yandan victoria's screet den uzak durması hayatının devamı için ön koşul. tamam alt tarafı 7-8 kilocuk ne var ki bunda? hıh. şaka maka tatlı mı tatlı insan.
    (wildboy, 06.07.2009 20:51)
  15. artık büyüdüğünü, değiştiğini, yeni dostları, yeni zevkleri, hayalleri olduğunu ve önemsediği şeylerin değiştiğini kabullendiğim, asla unutmayacağım, her zaman tebessümle hatırlayacağım, her ne kadar çok yakınımda olsa da bir türlü ulaşamadığım ve artık pekte önemsemediğim dost, eski dost, arkadaş, yazar.

ayrıca kendisiyle çok iyi geyik yapılır, hep geyik yapılır, sadece geyik yapılır. bu kadar...
    (chicqo, 08.07.2009 03:58)
  16. izmir waffle mutluluktur zirvesine gözlükleriyle teşrif ederek bir zirve konsepti oluşturmakla beraber, olay yaratan gözlükleri yakın alandaki delikanlı yazarlarda bir yumuşamaya yol açan ekşınlı yazar. ben mesela müge anlı izliyorum şu an, o derece. faan yane. öptm tşk bye.
    (yenisekme, 26.07.2009 02:36 ~ 02:38)
  17. (bkz: şeker kız candy)

ayrıntılı bilgi için;
    (bkz: @73793 )
    (sinirliyim ezelden, 26.07.2009 02:41)
  18. insan o gözlüklerin kendisine ait olabileceğine inanmıyor. ama izmir bu, özgürlükler şehri işte.

http://www.itusozluk.com/...

böyle de deşifre ederim. dşlfkgjh
    (yenisekme, 26.07.2009 05:04 ~ 05:05)
  19. çok çok sıcakkanlı olan yazar.hiç yabancılık çekmedim yahu çok sevdim kendisini ilk zirvemizdi ikimizinde ama devamını dilerim yani.
    (inwe tiwele, 28.07.2009 00:15 ~ 00:41)
  20. hayvanlar alemiyle arası pek iyi olmayan yazar. özellikle çiftlik hayvanlarıyla. büyükbaş küçükbaş ayırmadan karıştırıyor birbirine. kuzu denen hayvanı keçi yavrusu, keçinin erkeğini de koç olarak biliyormuş mesela. kırk yıllık danayım böyle gaflet görmedim.
    (ambrassador, 10.09.2009 16:36)
  21. bugün ki sunumundan sonra el çırpıp, bağırarak ve hatta milleti galeyana getirip meksika dalgası bile yaptırdığım, nacizane salaklığımızla moralman desteklemeye çalıştığımız yazar.

(bkz: yersen)

ispanyolcanın gözü kör olmasın. *
    (alcoolico, 20.10.2009 23:30)
  22. kemana yeniden başlıyormuş. benden bi aferini kaptı.
    (ambrassador, 04.11.2009 19:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil