|
|
- kadıköyde kadife sokağın sonlarına doğru sol tarafta bulunan güzel mi güzel bir cafe-bar.
fiyatları uçuk değildir,gayet güzel bir atmosferi vardır,bünyesinde müşteriye düzgün davranan garsonlar bulundurmaktadır.
kadıköyde arkadaşla gidip saatlerce muhabbet edilesi mekandır.
- fiyatları orta dereceli kadıköyün en güzel kafe-barlarından biri. mekan süperdir, eşyalar antikadır; garsonları çok kibardır, son ekledikleri garsonu butonla çağırma hedesiyle de tadından yenmez bir mekan olmuştur. çalan müzikler her zaman için mükemmeldir; hiçbir zaman rahatsız edici bir ses düzeyiyle çalmazlar. kadıköydeki fiyat/performans oranı en iyi kafelerden biridir. belki çok ucuz değildir; ama istediğiniz şeyin porsiyon açısından çokluğu ve mekanın her bir köşeciğinde hissettiğiniz temizlik ve kalite gibi özellikleri "her kuruşa değer!" demenizi sağlar. sıcak çikolatalarının hepsini denedim, hepsi birbirinden güzeldir. malibu iced chocolate da tavsiye edilir. yemekleri de yiyenlerden gördüğüm kadarıyla çok güzel, ben şimdilik öğrenciliğimi devam ettirip tavuk döner yedikten sonra gidiyorum mekana.
tavuk dönerin üzerine malibu iced chocolate içmek de ayrı bir tezattır sanırım ama neyse...
|