belki ilginizi çeker
  1. · sıcak odadan yapılan eleştirinin değersiz olması
  2. · oturduğu yerden muhalefet yapan klavye solcusu
gündem
  1. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  2. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  3. · aşk
  4. · okan bayülgen
  5. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  8. · baxter

masa başında ülke kurtarmaca zirvesi  

1. (bkz: masa başında ülke kurtararanlar)

(bkz: oturduğu yerden muhalefet yapan klavye solcusu)

olan ve özellikle

(bkz: sıcak odadan yapılan eleştirinin değersiz olması) gibi bir hastalıktan muzdarip itü sözlük yazarlarının buluşacağı zirvedir.

ayı bal yapay'ın gizli amacının hepimizi deşifre etmek olduğunu bilmekle beraber, bir de converse giymeyenleri zirvede görmek istemediğini laf arasında söylediğini duydum sanki.

ey sıcak odadan eleştiri yapan sevgili yazar arkadaşlarımız, muhtemelen olacağımız mekan da sıcak olacaktır.
    (aglaures, 12.06.2009 16:41)
  2. haziran sıcağı ile tango halindeki istanbul'da gerçekleşecek olan haziran zirvesidir.

sıcacık tüten demli çay, eskitme bir tavla, bu cazip teklifi reddemeyip iştirak eden yazarlar. ülkenin kurtarılması için tüm şartlar müsait anlayacağınız.

tek kusurum, -tamamen bana ait bu meşum-, converse ayakkabı giymeyecek olmam. tavla zarının bu ayıbı telafi edeceğine inanmak istiyor ve ayı bal yapay'dan gelecek sinyalleri gözlüyorum.

ezcümle,

hep yek du yek diyorum ve geliyorum.
    (kaltwinter, 12.06.2009 18:11)
  3. iki kadeh rakı yeterlidir.
    (isteböylegüzelim, 12.06.2009 18:14)
  4. converse giymeyenlerin, coca cola içmeleri, olmadı amerikan sigaralarının birinden içmeleri, hiç biri olmadıysa lost izleyip nutella yiyen starbucks a giden solcu olması gerekmektedir. o ne öyle, sizler için onca kategori yapılsın, başlıklar altında çalışılsın, ama ben hiç birine uymuyorum ki * de.

cıks cıks cıks.

fotoğrafları bizzat tarafımdan çekilecek olup, masa başında ülke kurtarmaca sevdasına düşmüş olanlar için yeni sınıflandırmak yapmak için, yine tarafımdan kullanılacaktır. böyle ulvi amaçlarımın olduğu zirvedir.
    (aglaures, 12.06.2009 18:30)
  5. (bkz: gladio)
    (anathema se, 12.06.2009 18:50)
  6. sözlük dışından özel bir yolla davet edildiğim için bilhassa katılmak istediğim zirvedir. (tamam lan tamam ilk zirvem bu.)*

katılanların marx, engels, tavla ve biraya duydukları gönül bağı gözlerimi yaşarttı. bir tane anarşist de bizim evde var millet. o'nu kapıp geleceğim. amerikan emperyalizmi'ni protesto etmekte çığır açmak üzere yırtık eskiden kalma yırtık konverslerimi giyeceğim.

pazar günü bira ve sohbetle harmanlayacağım ruhumun keyfine değmeyin!
    (hüzünden bozma mutluluk, 12.06.2009 22:05)
  7. an be an yaklaşandır.

muhabbet mefhumunun bira yahut demli çay yanında tavla ile taçlanıp, kim bilir, belki de devrim mırıldanmalarıyla "zirve"ye vuracağı haziran zirvesidir.

nitekim zirve çıkışı taksim meydanı'nda, anıt etrafında manidar bir tur atılacak ve ilk işaret verilecek..

(bkz: inanın çocuklar)
    (kaltwinter, 13.06.2009 16:21)
  8. masabaşından memleket kurtaranların buluşacağı ve deşifre olacağı zirve.

zirveye gelip, deşifre olmak isteyenler bana b-ulaşabilirler.
    (aglaures, 13.06.2009 16:43 ~ 16:46)
  9. eğer masada alkol varsa konunun ne yapıp edip buraya geldiği, hararetli tartışmadır.
    (nickimneolsun, 13.06.2009 17:03)
  10. (pırlanta, 13.06.2009 17:12)
  11. masa altında ülke kurtarmaca'dan kat kat hayırlı olan hadisedir .

(bkz: masa altı yapmak)
    (eğreti damat, 13.06.2009 17:23)
  12. fişleneceğim korkusuyla uzak durduğum zirvedir.

ama bir önerim olacak. herkes yüzünü göstermeyecek şekilde maske takabilir. misal, hatunlar kese kağıdı giyinerek hoş bir gönderme yapabilir. ayrıyetten gecenin ilerleyen vakitlerinde attıracağım şalterle eylencenin dibine vurulabilir. kimin kime kaynadığının belli olmaması için alınacak bu çifte yöntem adrenalini tavan vurdurabilir.
    (zülkarneyn, 13.06.2009 17:29 ~ 17:29)
  13. katılan arkadaşlarımın gevezeliğimi mazur görmelerini umarak;

birçok hoşsohbet yazarın adeta akın ettiği zirve olmuştur.**

şaka bir yana, bu kadar eğleneceğimi söyleseler daha erken giderdim. birlikte 7 saat geçirdiğim kimseden tek bir an bile sıkılmadım. 'güzel insan dedektörü' gibiydi ortam.

daha fazla yazmayacağım ki nazar değmesin. zira bundan sonra birlikte çoooooook güleceğiz. bunları da yazmayacaktım ama harika bir güne dair birkaç satır kalsın istedim. huyum batsın!
    (hüzünden bozma mutluluk, 15.06.2009 18:47 ~ 16.06.2009 00:19)
  14. şu "yüksek sosyete" tespitine itirazım var, tamamiyle duruş bozukluğundan kaynaklanmaktadır, sosyetiklikle ilgisi yoktur efenim, bilgilerinize.
    (anlat bakalım şehrazat, 17.06.2009 23:11)
  15. türkiye yi kurtarana aşkolsun.
    (geldersengelirim, 17.06.2009 23:12)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil