belki ilginizi çeker
  1. · mary jane watson
  2. · kirsten dunst
  3. · the girl next door
  4. · mj
  5. · çarşı loves mj
  6. · aşık olunan çizgi film karakterleri
  7. · batman vs spider man
  8. · arachnephilia
  9. · michael rosenbaum
  10. · easy tiger
gündem
  1. · darwin i bitiren balık
  2. · domuz gribi
  3. · 2012
  4. · demokratik sol halk partisi
  5. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  6. · giyotine yolladılar gitmedim
  7. · yeşim salkım
  8. · otobüs diyalogları
  9. · adile mermerci anadolu lisesi

mary jane watson  

1. peter parker'ın kızıl saçlı aşkı, sevgilisi, eşi.*
    (bkz. mary jane watson)
    (spyder, 07.04.2004 23:50)
  2. örümcek adam'ın filminde (spiderman) kirsten dunst'ın canlandırdığı ve sırf bunun için filme üç kere gitmeme sebep olan karakter.
    (whopper, 19.05.2004 02:31)
  3. spiderman'ın sevgilisi, filmde kirsten dunst'un canlandırdığı başarıyla canlandırdığı karakter..
    (zeus, 15.09.2004 16:55)
  4. (guenever, 25.03.2005 15:45)
  5. (bkz: m j)
    (ben cocugum deyip camdan atlayan pokemon, 09.02.2007 22:43)
  6. çizgi filminden gördüğümüz kadarıyla kızıl saçlarıyla gayet seksi duran şuh bir karakterken kirsten dunst ile bu havanın yansıtılamadığı örümcek adam karakteri...
    (talen, 21.06.2007 22:56)
  7. alev kırmızısı saçlar ve mükemmel bir yüzün birleşimi olan,bunu kendine güvenin pekiştirdiği bir cazibeye sahip spiderman karakteri.
    kesinlikle kirsten dunst ondaki ateşi yansıtamamıştır...ondaki cesareti,biraz ukalaca ama zeki davranışlarını filmde göremedik...
    gerçi en azından o göründü,felicia diye bir karakter hiç yok filmde!
    (sereia, 21.06.2007 23:57)
  8. spider man'le ortak özellikleri ikisine de dar kıyafetler yakışıyor.

edit: çizgifilmin bi bölümünde peter'a trip atan mary jane bölümün sonunda tribinden vazgeçer ve peter'ın yanına gider. peter da akabinde "spider manle ortak özelliğiniz ne bilio musun? ikinize de dar kıyafetler yakışıyor." der. bunu mu kötülediniz?
    (mercadian, 12.04.2008 20:01 ~ 13.04.2008 18:53)
  9. orospunun önde gidenidir kim güçlüyse onun peşinde koşar. nefret edilesi kadın karakterlerin önde gidenidir güce tapar, önce astronotla çıktı tam nişanlanacak iken örümcek herifin peter parker olduğunu görünce hemen ona koştu. sonra ozborna yaltaklandı kaltak. allahtan geri kalan mutantlar yaratık bir de onu gergedan adamın altında düşünemiyorum. gerçi kaltak ya ne yapacağı belli olmaz.
    (genius kusagami, 12.04.2008 20:02)
  10. çizgi romanlardaki bilindik kadın karakterler gibi, kahramanım beni kurtar modunda olmayan karakter. kocasına sadıktır. büyük gücün büyük sorumluluk getirdiğinin farkındadır. güce tapmaz. ayrıca denyo gibi hazırlanmış animasyon serisi ile değerlendirlmemelidir.
    (uzayli zekiye, 12.04.2008 21:42)
  11. sürtüğün önde gidenidir güce tapmakla kalmayıp güce sahip olanın aykaları etrafında sürtünür.öncelikle kocası da yoktur bu fahişenin tam evelenecek iken kaçar,evlense bile kocasına ne kadar sadık olduğu aşikardır. lütfen kendimizi kandırmayalım. geçen gün ben de siktim bu karıyı, hatta senin ki örümceğinkinden daha büyük felan dedi. bende dururmuyum altta örümceği belini incitmeden bile siken adam var karşında. sonra döndü bana örümceklerin beli olmaz dedi. ne istediğimi anlamadı bitch.
    (genius kusagami, 12.04.2008 21:50)
  12. (mitican, 25.03.2009 03:51)
  13. (bkz: vericeyn)
    (smerjin, 25.03.2009 03:53)
  14. peter'a umut verip, peter'ın en yakın arkadaşıyla çıkmaya başlayan, ama hala peter'a umut vermeye devam eden, bir yandan da spider-man'e "hayatımı kurtardın gel şeker veriyim" diyerek 3 (ama farkında olmadan 2) kişiyi aynı anda idare eden, kıçı başı ayrı oynayan karakterdir.
    (sözlük bana nick bul lan allahsız, 16.07.2009 14:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil