martina hingis   

adana çık aradan

1. isviçreli bayan tenisçi
    (elchupacabra7, 22.03.2004 19:55)
  2. oynadığı dönemde hiç bi maçını kaçırmadığım, bana tenisi sevdiren dünyalar güzeli tenisçi
    (savager, 22.03.2004 20:02)
  3. hiç bir maçı kaçırmazken bi grand slam finalinde steffi graf'ın acımasızca ezdiği anna kournikova'ya 10 basan tenisçi. ama sonra toparlanamadı yazık
    (aychovsky, 24.05.2004 17:07)
  4. hırsı kompleks meretebesinde olan bayan tenisçi.iyi bir tenisçi olabilir ama karaktersiz olduğu tartışılamaz.aksini iddia edenlere steffi graf'la karşılaştığı bir maçta kazanmak için her türlü pisliği yapmış olduğu (graf ayakkabı bağlarken servis atmaya kalkmıştır), seyircinin protestosu üzerine ağlamış olduğu hatırlatılır.
    (pursewarden, 24.05.2004 18:00)
  5. sinir insanı... maçlarında bir sinir şöleni sergiler ama iyi oynar.* stiline söz yok
    (kerrigan, 24.05.2004 18:04)
  6. 2002 yılında yaşadığı sakatlık üzerine tenisi bırakan, turnuvalara katılmayan isviçreli bayan tenisçi. dünyadaki açlığa dikkat çekebilmek için, ocak 2005 sonunda taylandda yapılacak olan bir turnuvaya katılacakmış. ama bu turnuvadan sonra, herhangi başka bir turnuvada yer almayı da planlamıyormuş.
    (ascella, 05.12.2004 12:29)
  7. tenis gözlüm
    (karton, 05.12.2004 12:31)
  8. gayet iyi bir tenisçi olmasına rağmen başarılarından çok güzelliği nedeniyle haber olan ve magazincilerin eline düşen, ardından yaşadığı ateşli aşk ile kortlardan uzaklaşan isviçreli hatun kişi. genç yaşta başarılı olmuş ve uzun sürmeden yine genç yaşta kaybolmuş bir tenisçidir.
    (aqua, 19.12.2004 21:47)
  9. isviçreli baget (off yerim)
    (kobayhan, 19.12.2004 22:38)
  10. kendileri de tenisçi olan melanie molitor ve karol hingis'in kızı, tenis tarihinin kadınlarda en önemli isimlerinden birisi.
    gençliğinde çekoslovakya'nın en iyi on kadın tenisçisi olan melanie, kızının bir tenis yıldızı olabilmesi için ne gerekiyorsa yapmış. martina hingis annesini ilk kez 10 yaşına geldiğinde yenmeyi başarmışmışmışmış.
    (azureel, 13.03.2006 22:04)
  11. eskiden rakipsizdi diyebileceğim tenisçilerden. hala genç olmasına rağmen verdiği ara nedeniyle tam toparlanamadı.beni tenis maçlarını izlemeye zorlayan hatun.
    (tayln, 01.01.2007 22:27)
  12. tenise başladığı yıllarda müthiş güzel olan ancak son yıllarda gördüğüm kadarıyla ucubeye dönmüş zamanının efsane bayan tenisçisi.
    (cnytbzkrt, 06.05.2007 07:05)
  13. (bkz: götü güzel)*
    (seth mescaline, 06.05.2007 07:37 ~ 07:37)
  14. bir ara kaybettiği bir maç yüzünden sinirine hakim olamayıp bir tuvalet temizlikçisini dövmüştü.* ricky martin' in eski sevgilisiydi bir de galiba.
    (charlienin dorduncu melegi, 06.05.2007 07:44 ~ 10:06)
  15. bir ara steffi grafla yaptığı maçta servisinin dışarıya çıkmasına rağmen içeride olduğunu iddia edip kurallara ayrkırı olduğu halde rakip alana girmişti. tüm kort gerilmişti tabi ve kendisi de. çok sinirli, inatçı ve hırslı bir sporcu kendisi. zaten geçirdiği ağır sakatlıktan sonra bile yine tenise devam edebilmesi de bu hırsının göstergesi. eskisi gibi olsa yine keşke o da değişik bir tat katardı turnuvalara.
    (tanrim ben nerdeyim, 06.05.2007 11:37)
  16. http://accel15.mettre-put-idata.over-blog.com/...
    (seth mescaline, 06.05.2007 17:27)
  17. asıl adı martina hingisova olan slovak asıllı isviçreli tenisçi. tenis sahnesine ilk çıktığında damga vuracağı belliydi fakat sakatlık ve üniversite eğitimi için verdiği ara herkesi şaşırtmıştı. döndükten sonra eski formunda değil ama halen iyi.
    (kaşıntı, 06.05.2007 18:08)
  18. bir ara steffi grafla yaptığı maçta, servisinin içeriye düşmesine rağmen hakemin sayıyı steffi grafa vermesi üzerine rakip sahaya geçip topun içeride olduğunu göstermiş ve hakemin kararını değiştirmesine neden olmuştur ancak ne yazık ki bu sayıdan sonra seyirci maç boyunca hingis e tepki göstermiştir.hingis de neticede maçı kaybetmiştir.
    (maybibu, 30.08.2007 22:52)
  19. erkeklerin "bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni" türküsünü söylemek istedikleri, çok sevimli, akıllı ve yetenekli tenisçi. antrenörlüğünü annesi yapmıştır. bir dönem tenisi bırakıp daha sonra geri dönsede eski parlak günlerine kavuşamamıştır.
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 26.11.2007 01:10)
  20. ergenlik çağında bu hanım kızımızın kariyerini takip eden her 100 gencin 99' unda görüldüğü üzere benim bünyemde de çeşitli kimyasal değişikliklere sebep olmuştur. en iyi arkadaşımla oturup bir güzel aşık olduktan sonra bütün gün martina' dan bahsettik aylarca. sonunda rüyamda görmeyi başardım. gerçek gibiydi şerefsizim. rüyamda gittim kızın yanına, muhabbete giriyim dedim. mal gibi "steffi graff nasıl koydu sana" dedim. öküz rüyada da öküz işte. bastı deparı kaçtı kız. sonra arkadaşa anlattım. etmediği küfür kalmadı, kaçırmışım kızı.

yıllar sonra başka bir arkadaşımla konuşurken martina' nın konusu açıldı (biz benim arkadaşla martina deriz ona), dedi ben ona aşıktım. dedim bende fazla aşık olmuş olamazsın. rüyama bile girdi dedim. adam yüzüme tokat gibi vuran cevabını savurdu. "ben ona şiir yazıp adresine yolladım lan"

(extra bilgi: adresi internetten bulmuş, şiirler türkçeymiş. cevap gelmemiş)
    (alkolik2000, 26.11.2007 01:19 ~ 01:19)
  21. steffi graf , monica seles ekolünden sonra bir süre tenis dünyasında lindsay davenport la birlikte zirveyi meşgul etmiş kah kendini sevdirmiş, kah ee yeter sıktın dedirtmiştir. tenis dünyası böyledir 20 li yaşlara gelmeden zirveyi ele geçirirsin 25 ten sonra düşüşe geçersin o da devrini tamamlamıştır. şimdiki gözdelerimiz justine henin , svetlana kuznetsova , jelena jankovic , ana ivanovic , mariya yuryevna sarapova şeklinde onlara da yakında yol vericez. bi ara williams kardeşler gözdemizdi graf lardan seles lerden öncede martina navratilova ablamız vardı !! iyi oluyor ama ya aynı yüzler senelerce düşünsenize ne biliyim ıyk hakan şükür falan yani !!!
    (korelle, 26.11.2007 01:40)
  22. hakkında keşke öyle olmasaydı dediğim kişilerden en güzel tenis oynayanı. henüz 13-14 yaşlarındayken sayesinde tenise bağlandığım, her maçında yense de yenilse de bana sevimli gelmeyi başaran, tenisi yanılmıyorsam üçüncü kez bırakmış tenisçi. prince ile yaptığı bir maç vardı ki, hala unutmam.
    (always alone, 23.05.2008 16:17)
  23. ilk olarak steffi graf ile olan bir maçını trt 3 te izlediğim ve hırsına hayran olduğum tenisçi.
    (sulcus tendinis musculi flexoris hallucis longi, 16.07.2008 21:04)