görseller
martin axenrot 

belki ilginizi çeker
  1. · martin lopez
  2. · watershed
  3. · bloodbath
  4. · opeth
  5. · the lotus eater
  6. · coil
  7. · 20 haziran 2008 opeth istanbul konseri
  8. · axe
gündem
  1. · prison brake
  2. · yeşim salkım
  3. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  4. · dünyanın en seksi şarkısı
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  7. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  8. · starting to fly
  9. · adidas europass

martin axenrot  

1. resmi olarak opeth davulcusu olmuş abimiz."axe" lakabıyla anılır. 1979 linköping* doğumludur. satantic slaughter, witchery, bloodbath*'te çalmıştır. bir de bi martin sevgisidir gidiyor opeth'te.
    (keyif pezevengi, 13.05.2006 04:26 ~ 04:26)
  2. opeth'in davulcusu martin lopez'in ilginç bi kan hastalığına yakalanmasından sonra davulcu arayışını sona erdiren adam.the roundhouse tapes albümünde canlı performanslar gayet başarılı bence.
    buarada martin lopez'in yeri herzaman ayrı tabiki.
    (smv66, 02.12.2007 13:12)
  3. martin lopez'den sonra ön yargılı yaklaştığımız martindir kendisi. fakat watershed'in yapım aşaması incelendiğinde, grup elemanlarının yorumları dinlendiğinde yeni albümdeki en büyük değişikliğin martin axenrot olarak gösterilmesi ufak çaplı şaşkınlığa sebep olabilir. kendisi grubun en komik adamıymış, şahsen ben de 3-4 röportajını izledim ve çok pis yarıyor kendisi. hafiften kekeme olması bir yana sürekli gülen ve bütün soruları kendi komik hikayelerine çeken bir yanı var. öyle ki kendisine yeni gitarist sorulduğunda "telefonumu kaybettim o yüzden kız arkadaşımın pembe telefonunu kullanıyorum"a kadar getirebiliyor muhabbeti.

ayrıca akerfeldt "o bu dünyadan değil" demiştir, akerfeldt gibi bir adamı böylesine şaşırtacak kadar yetenekli olması watershed'de kabak gibi ortadadır zaten. kendisine deliverance çalabilir misin diye sorulduğunda ilk notayı vurup son notaya kadar kafasını kaldırmaması sayesinde gruba bir hışımla katılmıştır ve akerfeldt'e göre uzun yıllar devam edecekmiş. ben de pek sevdim kendisini. onu bir gün martin lopez'la kıyaslayacağım diye korkuyorum, sürekli daha erken deyip politik cevaplarla kendimi savuşturmaktan sıkıldım.
    (peace sells and i m buying, 07.08.2008 18:55 ~ 18:56)
  4. the roundhouse tapes dvd kayıtlarından öğrendik ki, eric adlı ikinci bir karakteri varmış bu güzel insanın.
    (nebkheperouri, 07.01.2009 01:12)
  5. martin mendez ve martin lopez'den sonra opeth grubunun 3. martin'i olan yarmış davulcusu
    (catalci, 01.03.2009 16:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil