|
|
- dördüncü neslimizin yazarlarından,hoşgelmiştir.
- fenerbahçe aşkı uğruna kimseyi kendine örnek almamasını tavsiye ettiğim yazardır.zira zaten şu haliyle örnek alıcak değil , örnek alınıcak kalitede ve seviyede girileriyle bir galatasaraylı olarak beni girilerine kitlemiş durumdadır.hiç tanımıyorum kendisini ama her haliyle "ben islam çupi tarzı fenerliyim" diyor.bazıları gibi "selçuk yula yanımda bok yemiş tarzı fenerliyim" demiyor..iyi de ediyor ,şahsen ilgiyle takip ediyorum.
- yazdığı fenerbahçe tabanlı girilerinde totaliter fanatizm yapmayan, gerçek neyse, doğru neyse az ve öz bir şekilde yazan yazar.
- dün akşam yazdığı bir giriden sonra (bkz: @2497952 [k]) gün içinde atılan çok sayıda mesajda kendisine eşcinsel olup olmadığı sorulan yazardır.
- yazdığı kimi girilerden sonra meraklı muhafazarların dikkatini celp etmiş yazar. (tanımam etmem bu arada)
kendisine yöneltilen söz konusu soruları, sadece merağa* bağlamak safdillik olacaktır. buradaki meseleyi roland barthes çok yıllar önce analiz etmiş zaten. demiş ki: (bkz: faşizm konuşma yasağı değil söyleme mecburiyetidir) yani düzen sana diyor ki; eşcinselliği savunmana, tartışmana izin veriyorum tabi sınırlarını benim standartlarımı uygun olarak şekillendirirsen!
senden istenen; homofobiklerle girişilen bir tartışmada eşcinsel olmadığına yapılacak bir vurgu ya da kürt sorunundan bahsederken kürt olmadığının ispatı veya küba örneğini verirken komünist olmadığının garantisinin sunulması gibi, gerisinin pek ehemniyeti kalmıyor zaten. kendini "normal" (düzene göre tabi) olarak tanımlama zorunluluğu koşuluyor, uçlarda olamadığının altını çizmen gerektiği hatırlatılıyor! düşünce özgürlüğü diyerek yanıp tutuşanların bile istemsizce bu "mecburiyet"e süreklendiğini görmek, sürüklendiğimi görmek ne acı!(baschar, 23.06.2008 22:46 ~ 22:49)
- kendisiyle bir çok konuda aynı şeyleri paylaştığım yazardır . tarafsız yazdığını anlamak hiç de zor deildir . oturup kendisiyle tartışılası bir yazardır.girilerini itinayla takip ediyorum ...
|