atvde yayınlandığı zamanlarda , married'dan sonra konan 3 noktanın süs olsun diye konduğunu düşünen ve muhtemelen "marriage" kelimesinin varlığından bihaber zihniyet tarafından adı çocuklarla evlilik olarak çevrlimiş dizi.
(bkz. cnbce ye tapma sebepleri)
humus: altejant yanlış çeviriyi yapan kanalın star 1 olduğunu hatırlattı. saygılar sevgiler
gelmiş geçmiş en gerçekçi ve de espiritüel amerikan dizisi.hayattan ümidi kesilmiş bir aile babası ve geri kalan aile fertlerinin ilişkilerinin anlatıldığı bir kara mizah dizisidir.
bir fen lisesinin tüm öğrencilerini etüdü bırakıp kantindeki televizyonun başına kilitlemeyi ve gülmekten birçoğunu yerlere düşürmeyi başarabilen muhteşem komedi dizisi. belletmenler bile etüt saatlerinin bu dizi için kaydırılmasına bişey demezlerdi.
babam tarafından izlemem engellediğinden tekrarını izlemek için gece yarılarına kadar oturduğum beni uykusuz ama mutlu kılan dizi.zengin komuşularını yerişleri, aile içi diyalogları, peggnin oprah tutkusu ile beni benden alır. nerde elini pantalonuna sokmuş bi adam görsem aklıma al bundy gelir (bkz: nassı yani) bide bunun peggy rolunde yıldız kaplanın oynadığı türk versiyonu vardır ki hiç sormayın.
azönce izlediğim "dinner with anthrax" adlı bölümünde adındanda anlaşılacağı üzere anthrax elemanları bundy lere akşam yemeğine gelmiştir. çok baba bi dizidir, ben hala her bölümünü izlediğimde gülmekten kırılmaktayımdır.
istiklal'in karanlık ucundaki bir okulda national organisation of men against amazonian masterhood (no ma'am) kurulmasına ve t-shirtler giyilip derslerde hakkında sunumlar yapılmasına neden olan dizi...
-peg, 17 yıldır evliyiz, artık arkadaş kalamaz mıyız?
bir ara türk versiyonunu çevirdiği için yayın haklarını elinde bulunduran kanal d'nin muhtemelen haklarının süresinin dolması ve cnbce'nin atağa geçmesi ile mayıs ayında tekrar izlemeye başlayacağımız güzel dizi.
bu sefer yayınlandığında birileri kaydetse de yararlansak dediğim scrubsla birlikte en güzel komedi dizisi.cnbc e kendisine gelen mailleri güzel bir şekilde değerlendirmiş sanıyorum.darısı dawson s creekin başına.
dünyanın gelmiş geçmiş en absürd, en komik ve en sefil dizisi. özlemiştik kendilerini. cnbc-e 15 mayıs pazartesiden itibaren yeniden yayınlamaya başlıyor hem de ilk bölümünden itibaren. pazartesiden perşembeye saat 19:15 te ekranda olacak dizinin gece tekrarı da 01:15 te başlıyor. şimdi işi gücü bırakıp kendimi bu saatlere göre ayarlamak zorunda kalıcam asıl ona yanarım ben.
ilk bölümlerini izleyince,dizinin daha sonra ne kadar değiştiğinin hemen farkedildiği dizidir.
şöyle ki;
-al,büyük bir istekle her bölümde peg ile sevişmek istemektedir.oysa ki daha sonraki bölümlerde bu aktivite ayda yılda bir olmakta,evlilik yıldönümlerinde yapılan zorunlu bir eylem olarak yansıtılmakta.
-al'ın tarih öncesinden kalma bir dodgeu olduğu daha zikredilmedi.zira namusu gibidir o araba.
-klozetine duyduğu sevgi daha ortaya çıkmamış.
-bir maçta 4 touchdown yaptığı lise yıllarından daha bahsedilmemiş.
-sonraki bölümlerde evde bir gıdım yemek olmazken,ilk bölümlere bakıldığında evde kek ve kahve bulunduğu görülüyor.
-kellynin ultra-mega salak olduğu,budın su dökülmemiş bir abaza olduğu daha gösterilmemiştir.
daha sayamayacağım nice ayrıntı ilk 3 bölüm itibariyle görülmemekte.dizinin 10 sezonda nerelere geldiği görülünce duyulan saygı daha da artıyor.o karakterlerin gelişimini izlemek gene zevk verecek bünyeme eminim.
sitcom türü televizyon dizileri arasında gerek türkiye'de olsun gerek dünyada olsun en üst sıralarda olan inanılmaz yapım. her 2 senede bir cnbc-e'de yayına girmesi ve her seferinde büyük bir kitle tarafından tekrar tekrar zevkle izlenmesi de bunun kanıtıdır.
diğer bir televizyon harikası içinse (bkz: seinfeld)