belki ilginizi çeker
  1. · izmir atatürk eğitim ve araştırma hastanesi
gündem
  1. · giyotine yolladılar gitmedim
  2. · prison brake
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · demokratik sol halk partisi
  5. · bir kadının bilmesi gerekenler
  6. · günün tek kelimelik özeti
  7. · yeşim salkım
  8. · tanjevic
  9. · sister of night

marmara üniversitesi hastanesi  

1. web sitesi http://www.hastane.marmara.edu.tr/... , telefon numarası 0216 327 10 10, adresi tophanelioğlu caddesi no:13/15
    34662 altunizade/istanbul olan hastahane...
    ssk lılara sevk ile bakmakla birlikte hiçbir sağlık güvencesi olmayanlara ücretli olarak bakmaktadır. randevu hastaneye giderek alınmaktadır. ama genelde aynı gün içerisinde muayene olunmaktadır.
    (spoiled, 09.03.2006 17:09 ~ 17:35)
  2. istanbuldaki en düzensiz ve bana göre kapatılması gereken hastanelerden sadece biri...sabah sabah beni sinirlendirmiş, hayattan bezdirmiş ve ülke terk sebebim olacak duruma gelmiştir..
    anlayış denilen bir şey yok görevlilerinde, yaşlı kadın hastadır ve cahildir,zar zor gelmiştir;sabahın köründe nedir bu sinir...zaten insanlar zevklerinden hastaneye gelmemektedir ve yüzlerce sıra vardır bekleyecekleri,ee adam,kadın ne diye bağırıp, kızıyorsun kadıncağıza...
    o kadar sıra bekledikten sonra (2saat) doktor randevusu alıyorsun,ardından doktor sırası ve yine suratsız çalışanların kendilerini kaf dağında görme triplerini çekme...ardından doktorun(büyük olasılık yeni mezundur) yüzsüz suratıyla ne ağrın var,neyin var diye sormadan saçmalaması...yine doktora nazikçe yaklaşıp sorununuzu ve eski özel doktorunuzun söylediklerini aktardıktan sonra 'o ne ki, yok öyle bişey' diyip herhangi bir ağrı kesici bile yazmadan git emar çektir sonra demesi....
    ya bunlar doktor değil yada benim özel hastanelerde gittiğim kişiler doktor değillerdi.
    gördüğüm tek iyi yanı temizlikçileriydi,adamlar en azından sorulara cevap verme nezaketindeler..
    (nickim konusunda kararsızım, 12.03.2007 11:41 ~ 11:42)
  3. hastalığınızın ciddiyeti ne olursa olsun, sümüklü stajyerlerin, makyaj faciası asistanların elinde denek olacağınız kesindir. sorularınıza hiç bir şekilde net yanıtlar alamazsınız ve hiç bir görevliye tam anlamıyla güvenemezsiniz. hastanenin iç dizaynı ise görerek ve yaşanılarak anlaşılması gereken bir kaos dur.
    (biraver, 03.05.2007 11:46 ~ 04.05.2007 18:41)
  4. hastanın olmadığı, buna rağmen eğitim ve araştırmanın yapıldığı, hali hazırda dönemlik 150 doktorun yetiştirildiği (ya da b.ö.g.) binalar bütünü.
    (powdered sugar, 13.09.2007 00:33 ~ 00:34)
  5. kadın doğum servisindekilerin özel hastanedekiler gibi özenli ve başarılı olduğu hastane.
    (heroine, 16.07.2008 18:56)
  6. hayatımın açık ara en boktan gecesine ev sahipliği yapmıştır. yerini yurdunu siktiğiminin mekanındaki doktor olacak meymenetsiz suratlı herifin ve ne yapacaklarını birbirine sormaktan başka bi şey bilmeyen internlerin kardeşimin ateşini düşürememisini 8 saat boyunca izledim. kantin desen yok, bekleme odasında 5 dakka otursan zatürre olursun ordan hesap et, hastanenin etrafında büfe bile yok.

39 derece ateş, düşürmek ne kadar zor olabilir lan, tam teşekküllü bir üniversite hastanesinden bahsediyoruz. tek yaptığı serum vermek ve ıslak bez koymak. ulan 10 saattir serum veriyosun yarraam, geçmiyo işte böyle anla artık. bir gün içinde 3 kere gittk. tek söyledikleri hastalığın normal seyri böyle olduğuydu. en son ateş tekrar 39a vurunca stajyer doktorun sıfatı değişti, gitti sordu hocasına mı artık kime sorduysa. hocası ondan beter, saatler boyu sik gibi bekledik orda. sabah vardiyasında gelen doktor olmasa herhalde hala yatıp stajyerin zırvalarını dinliyo olurduk. marmara üniversitesi 10 ocak 2009 cumartesi günü acildeki uzman doktor hanımdan allah razı olsun, diğer doktor geçinenlerin hastalarına da allah sabır versin diyorum, başka bir şey demiyorum.

edit: duzeltme icin ucurtmaya tesekkurler
    (anthrax, 10.01.2009 20:25 ~ 21:30)
  7. çilekli birşey olduğunu hatırladığım saçma salak bir hastalığım var.bahsi geçen hastanedeyiz.ugandalı doktor gelip boğazıma bakmaya çalışıyor ve ben de cıngar çıkıyorum.sonra japon bir doktor geliyor.alıyor beni bir odaya götürüyor.odada on tane tıp öğrencisi, japon teyze 'aç bakım ağzını.evet arkadaşlar çocuğun dilindeki çilek..." ıvır zıvır birşeyler diyor.altı yaşında olduğum için mallaşıp iyice denek moduna giriyorum.ordaki tıp okuyan tipler kanser hastasıyışım gibi "a ilk defa böyle birşey görüyorum"a giriyorlar.fakat bunu vov inanamıyorum süpermiş tarzında söylüyorlar.
    kısaca araştırma hastanesi.araştırıyorlar yani.bir ders aleti olarak kullanılmanız olası hastane.
    (holzlöffel, 21.06.2009 19:32)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil