marlasinger 

adana çık aradan

1. eski dost düşman olmuyormuş.

eski mesaj hala yeniymiş oysa ki, belki ufak bir değişiklikle.
    "kaldığımız yerden" ek: "kaldığımız yerin de ötesinden, bu kez bırakmamak üzere"

dediğim eskimeyen dostum.
    (betty blue, 17.04.2007 22:26)
  2. soru: marlasinger hakkında bildiklerinizi yazınız , örnekler veriniz?

cevap: günlük hayatta kullandığımız 400 küsür kelimeyle anlatamayacağım kadar kendi şahsına münhasır ,"içinden şehirler geçen" biridir.
    tutunamayan bir duygu insanıdır.örneğin, saçını yaptırdıktan sonra sonuçtan memnun olmadığı halde kuaförünün harcadığı emeğe hürmeten "elinize sağlık "der. sokağın köşesini döner dönmez göz yaşlarını tutamaz, üzüntüden ağlamaya başlar.
    hoş sohbet ,sevecen bir insandır. çocukluğuna dair komik ve bir o kadar da şaşılası anıları pehlivan tefrikası gibidir,anlatır anlatır bitiremez.ya da yağmurlu bir akşam hiç tanımadığı birine şemsiye tutar ve: "şemsiye insanın sosyalist yanıdır" diye muhabbete başlar. (bizzat yaşadığım bir olaydır)
    delidir,asidir. kendisine bir kabalık,bir haksızlık yapıldığında gözü hiçbir şeyi görmez. tutulmazsa cıngar çıkarır valla.(serde adanalılık da var)
    hem okur (yeraltı, yerüstü edebiyatı) hem de yazar. kısa hikayelerinde varoluşçu edebiyatın izleri görülür.
    sözün özü ; tanıdığınızda mutlu olacağınız, enerjisi ile sizi etkileyecek güzel bir insandır.
    (yagmuradam, 22.05.2007 00:20 ~ 26.03.2008 19:55)
  3. zıt duygular arasında kolaylıkla geçişler yapabilen biridir marla ve her duyguyu dibine kadar yaşamadan bırakmaz. mutlu mudur, mutluluğunu herkes bilsin ve mutlu olsun ister. acı mı çekiyodur, teselli etmeye çalışmak salaklıktır onu. acı çekmek istediyse kimse engelleyemez onu. bu onun en belirgin ve bence en imrenilesi özelliğidir. esprinin doruklarına kolaylıkla ulaşabilecek bir zekası vardır onun. çok zekidir aynı zamanda. bazen onda bir einstein zekasının imlerini gözlemleyebilirsiniz. ancak bu zekasını kullanmak konusunda -en az 10 garfield tembelliğine sahip olduğundan- sıkıntılar yaşar. dostluğu, zamanla kıvamını alan şaraplar gibidir;yıllar pekiştirir tadını. değiri bilinmeyendir marla. büyük şehir insanıdır. harcanıyordur uzaklarda.
    candır aynı zamanda...
    dostum demekten gurur duyulacak bir candır...
    (toganus, 22.05.2007 23:26)
  4. bir an için susmamış, kavurdun bizi akdeniz zirvesinin neşesi olup çıkmış sevimli yazar. bizleri gotik diye beklerken öyle olmadığımızı görüp bir anlık heyecanla "aaa siz gotik değilmişsiniz." diyecek kadar da samimi. sohbetten her sıkıldığında "haydi fotoğraf çekilelim" demesi yüzünden resmen zirveyi saniye saniye kaydettik. fotoğrafları ard arda dizip hareketli oynatsak film olur o derece yani. o kadar da sıkıcı değildik sanki. ayrıca bici bici sevmeyen bir adanalı. bak bu olmadı işte*
    (cinephile, 12.06.2007 22:29 ~ 22:53)
  5. fevkalade cana yakın nesildaş, keyifli ortam unsuru, en ciciler cicisinden birisi. ayrıca sohbet konusunda on numaraymış, eksik olmasın diyorum.

not: tahminimce @1375297 no'lu girisinde bahsi geçen olaydan sonra ilkokul öğretmeninden gıcık alıp, "hatırlar mısınız, bir zamanlar fakir ama gururlu bir pestil vardı" diyaloğunu yaşar mıyım arzusuyla, kendisi de öğretmenliğe gönül verdi. bu sıralar kimi merciler kıymetini bilmese de zaman içinde onlarla da aynı diyaloğu yaşayacağına inanıyorum.
    (ateşli koala, 13.06.2007 04:21)
  6. iceberg'in görünen kısmıdır.
    görünüşü, tarzı, kıyafeti ayrı bir dünya; yazıları, fikirleri başka bir dünya; konuşması, esprileri bambaşka bir dünya... marlasinger işte o üç dünyayı bir arada bünyesinde barındıran kocaman bir iceberg gibidir... güçlü ve ayakları yere sapasağlam basan yıkılmaz biri. ancak bir buz dağının aksine sohbetiyle içiniz ısınır. bütün bunlara bir de gülümseyişindeki güzelliği de ekleyince ortaya ne kadar neşeli bir karakter çıkacağını siz düşünün.
    (bkz: şeker kız candy)
    (papazzz, 16.06.2007 15:31)
  7. işten atılmasını kutladığım; başarılarının devamını beklediğim manyak yazar.
    ulan bir de evden atılsan negzel olcak!
    (betty blue, 26.06.2007 20:27)
  8. tanımam etmem ama ne kadar mütevazı ve kadirşinas olduğunu bugün bizzat gözlemlediğim yazar.
    ne kibir var üzerinde, ne benzer bir endişe.
    takdir ettim valla*
    (marius, 10.01.2008 16:43 ~ 04.02.2008 11:16)
  9. sanırım süre hala dolmadı. ama az kaldı, çok az kaldı. "döndüm" deyip aslında dönmemenin ne demek olduğunu anlamasına çok az kaldı. bu çile dolduktan sonra ise, işte tam o zaman, bir ebik'ten beklediğinin çok daha fazlasını alacak şahsiyet.
    benden şimdilik bu kadar. duvarlar tırmalandıkça sen büyüyorsun marlasinger. dayan.
    (betty blue, 04.02.2008 22:59)