bir kaç dakikalık muhabbetimizde cidden kafa bir insan olduğu sinyallerini veren, ingilizce aksanının mükemmel olduğu kanısına varmamı sağlayan bir ses tonuyla konuşan sevimli yazar.
zirve boyunca yolda yürürken hariç ne zaman görsem birşeyler içerken gördüğüm bu nedenle * sesi gidip gelen, bowling ile ilgili kötü anıları olan ama bowling zirvesi sayesinde bu lanetten kurtulduğunu düşündüğüm, nickini anlayana kadar oldukça zorlandığım sözlük yazarı
az kalsın kendisine nickini belirten yaka kartı yapacak kadar zirve insanı olan fakat ona rağmen nickinin gerçek halini şimdi algılayabildiğim,muhabbet için bir dahaki zirveyi beklemek istemediğim,gözleri yerinde durmayan sevgi insanı..
birçok zirvede beraber takılmaktan zevk aldığım sözlük yazarı.bowling zirvesi'nde house of the dead'de elimize almamıza rağmen iyi kürek çekmesiyle erkekler çift kişilik rafting şampiyonasına beraber katılmayı düşündüğüm insan.
rtn çervesinde düzenlediğim 4 gün 3 gecelik istanbul seyahatimde evinin kapılarını bendenize açarak türk misafirperverliğini yeni boyutlara taşıyan, sonsuz takdir ve teşekkürümü kazanmış güleryüzlü yazar.
anathema konseri sırasında beklerken kısa bir muhabbet ettiğim ve bu sırada bana halı saha zirvesinin geç kalmasından dolayı fırça atan insan iş güç derken yorgun düşmüş belli bu hafta maç var artık kendisini yeşil sahalarda görücez...
dünyada en yakından tanıdığım insan evladı * çok sevdiğim en kadim dostlarımdan biri * aynı evde kalmamıza rağmen çok nadir görüşebildiğim ev arkadaşım * muhabbetine doyum olmayan güzide insan
çok yıllık arkadaşım diyebileceğim kişilik.muhabbeti güsel,yakışıklı her şeyin ötesinde dünya tatlısı bir insan.umarım bu iyi niyeti bu tatlılığı bozulmaz..
8 sene evvel, istanbul'a uzak, çöl iklimi hakim olan bir diyarda havuz başında güneşlenirken uçan şemsiyemi yakalayıp bana gülümsemiş, tanışmamızın ardından kitap, kaset, cd, hackerlık gibi şeylerin yanında en yakın dostluğu, en güzel şarkıların iç titretmesini, dertleri ve yılbaşında müthiş rastlantılarla kenarında tanıştığımız havuzun içinde yürüdüğümüz, uzun bir aradan sonra sözlükte rastladığım, beni tabi tuttuğu testte ilk soruya doğru cevabı vererek daha da mutlu ettiğim, yıllar sonra hala ilk günkü sıcaklığını ve sevgisini hissedebildiğim, en yakın zamanda komşu olsak dedirten muhteşem kişi. !: ne dersin?!:*