görseller
marimar 

belki ilginizi çeker
  1. · fernando carrillo
  2. · thalia
  3. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  4. · ulusların kendi kederlerini tayin hakkı
  5. · mar
  6. · brezilya dizisi izleyen çocuğun psikolojisi
  7. · rosalinda
  8. · sultanbeyli
  9. · yaran diyaloglar
  10. · kış masalı
gündem
  1. · insanın içini bir anda acıtan sözler
  2. · rasim ozan kütahyalı
  3. · recep tayyip erdoğan
  4. · uykusu olup da uyumayan insan
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · aşkın yedi seviyesi
  7. · kaşlarını almayan kızlar
  8. · 69 pozisyonu
  9. · hulki cevizoğlu nun küçüklüğü

marimar  

1. dizinin genel olarak iki segmenti vardır:

- marimar'ın dedesi ve nenesi bir orospu çocuğunun çıkardığı yangında can vermeden önce, mütevazi, fakir ama gururlu marimar'ın hikayesi

- elim kazadan sonra efsanevi bir şekilde zengin olan marimar'ın başından geçen hikayeler.

bu keskin senaryo bölümlemesi züğürt ağa'nın köy ve şehirde geçen iki ayrı bölümüne denk düşen bir senaryo tekniğidir. (nasıl sıktık?)
    (wondrous, 16.03.2006 21:33)
  2. marimaar aooov kostanidassooo şeklinde başlayan bir şarkısı vardı ki çocukluğum kokar. rabbim yeni nesli esirgesin öyle enteresan kurgulu dizilerden.
    (theladyofshalott, 14.06.2008 22:28)
  3. star tv ekranlarında yayınlanan, çocukluğumun pembe dizisi.
    (löpürgül löpürcan, 03.09.2008 23:06)
  4. evet esas kızın adı buyken esas oğlanında adı sergio olup kıvırcık kısa saçları balon gibi yanaklarıyla çok standart bir adamdı marimar gece gündüz onun için ağlarken ben bir yandan suluğuma su doldurup mavi önlüğümün üzerindeki tebeşir tozlarını sirkeliyor diğer yandan "değmez abla" diyordum içimden neyseki yıllar yıllar geçti de thalia rosalinda'da seçimlerinde daha titiz davranır oldu geldi sonra fernando carrillo "fernando joze" rolünde o an affettim marimar hatasını, sonra diziye birde gerçek adını bilmediğim ama dizideki adı "alex" olan bir başka abide eklendi ki o da hala yeşil gözleriyle hafızalardadır.
    (xlmart, 03.09.2008 23:31 ~ 23:32)
  5. bu diziyi ve akabinde thalia'nın tüm dizilerini* * * izledikten sonra atlası açıp bu dizinin geçtiği şehirleri bulmaya çalışmışlığım vardır. mexico city, valle encantado falan.
    (ichgeheindaskino, 10.12.2008 19:25)
  6. beşinci nesil yazar.
    (ness, 11.03.2009 16:36)
  7. marimar ablamız, sergio abimizin malikânesine gelin gittiğinde, anhelika isimli cadı kaynana-ki, bu sergio'nun gerçek annesi değil, üvey- marimar ablamıza, ailemizin kadınlarına kuşaktan kuşağa geçmiş bilmemne özellikli çok süper değerli gerdanlığı sana vermem için bir şartı yerine getirmen lazım ciğerim demiş ve bahçede, bahçıvana özel hazırlattığı çamur deryasına, kolyeyi atıp, marimar'dan ağzıyla yoklayarak bulmasını istemiştir. ağzı yüzü çamur içinde marimar, ağzında gerdanlık, anhelika'ya hınçla bakar falan, sonra anhelika, marimar'ın kumsalda bir klübede yaşayan nenesiye dedesinin klübesini yaktırır falan.

lan tam türk filmi, hadi diyelim sevmedin gelini, en fazla oğluna fitnele, güzel iş yapamıyor falan diye. anhelika'dan daha fazlasını bir türk filmlerinin kaynanaları yapar, kıza bir şey içirip uyutur, o vaziyette herifin biriyle fotoğrafını çekip oğluna gösterir, yuh artık, lan en gaddar kaynana yapmaz bunu gerçekte, oğlan bu kadar enayi mi.

marimar'ın sonlarında ise, ablamız zengin olur. anhelika'nın yeni bir adamla evlendikten sonra doğan çocuğunun lösemi olması üzerine, anhelika, gelir, paraaaa diye ablamıza yalvarır falan, marimar durur mu, bahçıvanına emreder, bahçeye bir çamur havuzu hazırla diye, çekleri atar çamur havuzunun içine, ağzınla alacaksın, toplayacaksın onları anhelika der, başka şekilde para vermem, çocuğun ölür.

vayy be, küçükken, ''ohhh canıma değsin, marimar'ın yerinde olsam, daha fazlasını yapardım.'' diye diye izlerdim.
    (pembe diş macunu, 04.07.2009 23:11 ~ 23:13)
  8. ıslak kıvırcık saçlarıyla hatırladığımız, altın bileziği çamurdan ağzıyla alışını unutamayacağımız sabun köpüğü kahramanı.
    (sphinks, 04.07.2009 23:13)
  9. hep aynı saç modelini kullanırdı yine bu modeller de zenginlik ve fakirlik dönemine göre ikiye ayrılır. fakirken hep çamurlu salık saç modelini, zenginken de ön kısımları bant gibi yapıştırılmış koca bir topuzu kullandı. bir de denizkızı kılığında çıkardı başlarkenki "ma- ri- mar auuu! dostanitassoyy" müziği eşliğinde ki çocukluk aklı, ilerleyen bölümlerde deniz kızı olacak sanırdım.
    (agnodice, 06.09.2009 19:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil