belki ilginizi çeker
  1. · türkçe dostluğuyla bilinen itü sözlük
  2. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
gündem
  1. · öğretmenler günü
  2. · annelerin yakışıklı anlayışı
  3. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  4. · yeşim salkım
  5. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  6. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  7. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  8. · hocamın bana verdiği şansı iyi değerlendirdim
  9. · minibüste yanınızda oturan kucaktaki çocuk

marika  

1. dikkatimi türkçe dostluğuyla bilinen itü sözlük başlığını açmasıyla çekmiş nesildaşım yazar.. hoşgelmiş..
    (melagrana, 23.03.2008 17:38 ~ 17:38)
  2. sezen'in kalbim ege'de kaldı'yı arkadaşlarıyla beraber yazmasına vesile olan, yuvasından, vatanım dediği yerlerden söküp atılmış, kırık kalpli kadının da adı aynı zamanda.
    (bimekan, 23.03.2008 17:45)
  3. genelde türkler ve rumların hikayelerini konu alan dizilerde rastlanılan bir isim. manasını bilmemekle beraber, her şeyde mana aramamak gerektiğine inanmaktayım. manası olsa da olmasa da güzel isim. bu nickle aramıza teşrif eden yazarımıza da hoşgeldin demek isterim. öyle işte.
    (itirazım var sayın yönetici, 23.03.2008 17:46)
  4. hoşbuldum demek istediğim ve en kısa zamanda dönmek için çaba harcadığımı belirtmek istediğim yazardır. nezaketine teşekkürlerimi sunmak istediğim yazardır ayrıca.
    (lolla, 23.03.2008 18:34)
  5. rembetikodan bir karakter.
    "ah marika iki gözüm marika'm"

spoiler
    marika, annesiyle aynı kaderi yaşayan ve onun gibi rembet olan güzel sesli göçmendir. rumdur. izmirlidir. ve hayatı rembetiko gibi mücadeleyle geçer. zorluklarla geçer.
    spoiler

ayrıca güzel nickiyle hoşgelmiş beşinci nesil yazar.
    (sylvia manson, 20.09.2008 03:01)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil