belki ilginizi çeker
  1. · marco hietala
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  3. · thierry henry
  4. · annelerin yakışıklı anlayışı
  5. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  6. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  7. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  8. · iki tas çorba
  9. · eşek adası

maribel  

1. bir kaç gün önce sözlüğe katıldığını bana daha demin açıklayan, ene ne güzel lan bu insan benim liseden teee çok eskilerden arkadaşım dediğim, akıllı, kara kuru, saçları kıvırcık, hanım hanımcık arkadaşım, özel ders arkadaşım lan sammimiyiz daha dün görüştük dediğim bir de mesleğini söyleyim diyetisyen olacak olan yeni yetme yazar, eskiden kalma dostum.

hoş gelmiş, sefalar getirmiş...
    (tashicardi, 13.08.2008 22:36)
  2. yeni bir yazar, destekçisiyim.
    (natalya casta, 22.08.2008 22:09)
  3. sözlüğe yeni adım atmış tazecik bir yazarken gerçekleşen muhabbette diyetisyenliğin zorlukları ve önemi hakkında didaktik mesajlar atarak diyetisyenliğin gözümde öğretmenlik,doktorluk kadar önemli bir meslek olmasını sağlamış olan yazar.

-ekmeği kes.
    +peki doktor hanım borcum ne kadar?
    -1000 yetele.

güzel iş hakkaten.
    (loş ışıkta nazlı yar diye komidini öptüm kokladım, 23.08.2008 16:48)
  4. çok ortak noktamız var.en büyüğü de aynı futbol takımının taraftarı olmamız.tanıştığımızdan beri yok şampiyonluk, yok uefa, yok transferler konuşup duruyoruz.ilk zirvemizi de bi' maçta yapacağız.
    (natalya casta, 24.08.2008 14:19 ~ 14:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil