ouwww nikine hasta olduğum 6. nesil nesiltaş.. taşşş yani.. penelopeden bahsediorum hemen yanlış yere çekip mesaj kutusunu doldurmayınn.. kendisiyle de uzuuuun zamandır hayal kırıklıkları, aldatma, entrika gibi konuları tartışıyoruz bi sonuca varamadık varamayız da biliyorum işte öyle hayat negzel dimi aslında vapurlar fe...
nasıl olup da burdaki varlığını farketmediğime şaşırdığım yazar. hatta utanıyorum lan kendimden. tamam kızma! sevgi pınarımın en başına koyuyorum şimdi seni. *
üstüste iki gece sabahladıktan sonra yatağa uzanıp gerildiğinde vücuduna tatlı bir yorgunluk yayılır, sonra tarifsiz bir mutlulukla uykuya dalarsın ya, işte öyle bir şey onun yanında olmak.
pek güzel filmin pek güzel ama çatlak karakterinin adı.. penelope cruz'un fotoğraf çektirdiği sahneler harika.. ayrıca 6.nesil yazarmış, pek konuşkan bi' yazarmış, geç kaldık ama hoşgelmiş *
hayatta bazı yanlışlar vardır yapılmaması gereken. bazı hatalar vardır geri dönüşü olmayan ve sonuçlarına katlanılması gereken. yasakların üstüne gitmek her ne kadar zevkliyse, getirileri ve götürüleri iyi hesaplanmalıdır. işte bu yazar bu zarar-fayda hesaplamasında yanlışlar yapıyor. çünkü yanlış zamanda, yanlış bir insana mesaj atabiliyor. sonrası mallaşma süreci...
bazen çenem düşüyor benim. o an hangi kara bahtlı kem talihli insana musallat olacağım belli olmuyor. bir kaç yazar var bu anlarımda rahatça saçmaladığım, saçmalama sekanslarımı güzel paslarla süslendirebilen. işte bu yazar da onlardan birisi dersem yalan söylemiş olurum. çok kızıyor bana çünkü o anlarımda. dövesim gelmiyor değil de hani. altı üstü bir kaç yüz tane saçmalama mesajı okuyamayacaksan ne işin var lan kanka listemde!
bir de kendisine seslenmek istiyorum; özel hayata saygım sonsuz hocu. öyle her gönderilen maili okumuyorum. ama keşke silmeseymişim lan, ahaha.
tanım: "sözlük yazarlarını mallaştırma sürecindeki naif kurbanlarım" adlı şarkımın esin kaynaklarından birisidir. demet akalın peşinde bu bestemin, fiyatta anlaşırsak neden olmasın.
benden de kendisine alevli tabakta yeni türkü- dönmek gelsin. tehheeyt!
dönmek, mümkün mü artık dönmek
onca yollardan sonra
yeniden yollara düşmek
neresi sıla bize, neresi gurbet
al bizi koynuna ipek yolları
üstümüzden geçiyor gökkuşağı
sevdalı bulutlar, uçan halılar
uzak değil dünyanın kapıları
yollar bize memleket
gitmek, mümkün mü artık gitmek
onca yollardan sonra
yeniden yollara düşmek
rakılı akşamlar, gün batımları
çocuk gibi ağlar yaz sarhoşları
olmamış yaşamlar, eksik yarınlar
hatırlatır herşey eski aşkları
yollar bize memleket...
çocuk gibi ağlar yaz sarhoşları
al bizi koynununa ipek yolları
olmamış yaşamlar, eksik yarınlar
neresi sıla bize neresi gurbet...
cin gibi bakar. bakışıyla yakar. ara sıra olmadık yerlerde karşıma çıkar -ki bundan hiç şikayetçi değilim- boş vakitlerinde fortuna teller'lık yapar. ha bir de;