belki ilginizi çeker
  1. · ören bayan
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · insanın hayatına sıçan şeyler
  2. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  3. · okan bayülgen
  4. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  5. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  8. · erkek sikene kadar sever kadın sikildikten sonra
  9. · telviye hanım

mardek  

1. kendini ördek sanan martı
    (vonalı, 09.05.2004 13:11)
  2. an itibariyle hukuk kasmakta olan, sözlüğe girişini yapmak amacıyla çalışmayı bir ara sallamış olan, kabul partisini ilerleyen günlerde yapacağımız, akustik zirvesine sürükleyeceğim üçüncü nesil yazar. kendisine geleneksel olarak hoşgeldin diyoruz.
    ayrıca bana 2 senedir dayanmaktadır,oldukça sabırlı olduğunun belgesidir bu. birtanecik oda arkadaşım o benim, canımın içi yazarcım benim.
    (troke, 09.04.2006 21:29)
  3. pek bir mahcup, sessiz sakin, tatlı mı tatlı yazar. bana ilkokul arkadaşımı hatırlatıp, esklilere dalmama neden olması da cabasıdır. troke yardımı ile çok gizli bilgilere ulaşmam sayesinde; kendisine bir güzellik yapacağımı buradan bildiriyorum.
    (jellicle, 30.04.2006 22:53)
  4. aylık coğrafya ve keşif dergisi olan atlas dergisinin fotoğrafçısı hakan öğe'nin 2 yıl sürecek olan dünya turunu yaptığı,9.6 metre boyunda ve 3.2 metre genişliğindeki yelkenlisine verdiği addır.
    (mardek, 03.05.2006 01:00)
  5. (bkz: marduk)
    (wolfshade, 03.05.2006 01:04)
  6. yakında kulaklarımı çekecek, onları sündüre sündüre ikamet ettiği kulenin en üstündeki zindana tıkayacak olan yazar kendisi. şimdilik yaptığım eşşekliği yüzümü vurmayacak kadar da kedidir efendim hem de en tekir'inden.cezamın 1000 kez ben eşşeğim yazmak olmasını talep ediyorum affına sığınarak.

bir süre önce pasta kesmiş, mum üflemiş yazardır.*
    (troke, 11.10.2006 22:52)
  7. hakan ögenin dünya turunda kullandığı yelkenlinin adı.
    http://www.hakanoge.com/
    (alesta, 11.10.2006 23:09 ~ 23:10)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil