head&shoulders reklamında kıvancın yerine kendisine teklif götürdüğüm fakat bunu kabul etmemiş yazar.
"ahlaksız teklifleri kabul etmiyorum, kıvanca sahip olabilirsin ama bana asla" dedi.
kendi bilir.
istediğin zaman gel , bahçede filoloji okuyomuş gibi hissettiririm seni bebek :))" mesajıyla bi 3 sn höst ulan bu kim dememe sebebiyet vermiş, sonra tanımamla yüzümü güldürmüş, dünyanın en tatlı insanlarından. alışamadık yeni nicke ulan!*
ne diye yırtınıyor bilmem ama şu şaheseri yaratmış bir yazardır, yakalamış. tespit etmiş. her sabah bakıp kahkaha atıyorum şu resme. en favori favorim.
uyuyor ama bu diyarlarda da kalabiliyor. böyle ilginç bir adam.
ikiye böldüm ben bunu, yarısı bunaldığımda gönlümü eğlendiriyor, diğer yarısı anacığının yanında müzik dinliyor ya da yemek yiyor.
bir araya gelince eyleme gidiyorlar, günler böyle geçip gidiyor.
iyi ki var ama, iyi ki..
kendi fikirleri ile çatışan fikirleri saçma ilan edebilecek kadar sığ düşünen yazar . dahil olduğu sözlüğün formatı hakkında bilgi sahibimi kendisi merak ediyorum açıkcası ? onu bunu bilgisiz ilan ederek kendisini daha çok bilen insan gibi gösterme gayreti son derece gülünç . bana ergenlik çağında kendisini kanıtlamaya çalışan çok bilmiş ve ukala çocukları anımsatıyor . son olarak başkalarının fikir ve görüşlerine saygı duymazsa canının çok yanacağını ve çok üzüleceğini düşündüğüm yazar dır .
kendisi nick im hakkındaki ironiyi dahi anlıyayamıştır . papaz ve 666 . birbirine tezat iki kavramın birleşmesi ile ortaya çıkan paradoks tur . sanatist papaz demektir . gecenin ilerliyen saatlerine beynine yeterince oksijen gitmiyor sanırım . kuvvetle muhtemel başka işi gücü de yok kendisinin . canı sıkılmış millete saldırıyor yazık . kendisini daha fazla muttabım olarak almaya ne konumum ne seviyem nede karakterim el vermemektedir . hayatında başarılar dilerim . bol bol şeker yesin .
kendisi hakkında yazılanların bazılarını gördükçe pek eğlendiğim yazar.
zira yazılanlar "yemekteyiz" tarzı programlardaki insanların ağzından çıkma gibi.
en çok güldüğüm de kendisinin sığlıkla ve cahillikle itham edilmesidir.
kimileri "çelik ayna" muhabbeti yapmaktan, yazım hatalarına boğulmuş durumdalar ki içler acısı.
ayrıca burdan kamuoyuna ve kendisine evlenme teklifini kabul ettiğimi bildiriyor, gelecekteki sığ yaşantımız için kendimizi tebrik ediyorum.
tam anlamıyla "modern zamanların şövalyesi". kendi doğrularını adam gibi anlatmaya çalışır, kaypaklık yapmaz. hatalıysa "hatalıyım" der, değilse de kendi gerçeklerini sonuna kadar savunur. nerede ne yapacağını gayet iyi bilecek bir akla sahiptir. rammstein'ın son klibini bir hayli sevmiş bir insandır ayrıca. * bi' de, imla kurallarını birçok papazdan daha iyi bilir.
ahaha yanlış anlaşılmasın. biz (birbirimizden habersiz) aynı anda aynı şarkıyı dinleyip, aynı şeyleri aklımızdan geçirecek kadar seviyoruz birbirimizi.