görseller
maraton 

belki ilginizi çeker
  1. · konuşarak adam öldürmek
  2. · şenol selimoğlu
  3. · marathon
  4. · pheidippides
  5. · prenses
  6. · volkan demirel
  7. · hocam ara verelim
  8. · benimkini bağırta bağırta canlı canlı kestiler
  9. · 14 mart 2008 şampiyonlar ligi kura çekimi
  10. · stadyum
gündem
  1. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  2. · her yerinden öpüyorum rüştü
  3. · babaların garip huyları
  4. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  5. · prison brake
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  8. · kas gevşetici
  9. · yumuşak ğ

maraton  

1. komedi diye izlediğimiz program...
    (hangmannn, 02.03.2004 02:15)
  2. zagada bolca dalga geçilen program
    (slither, 02.03.2004 02:17)
  3. canlı yayında yapılan kıraathane sohbeti
    (ceko, 07.03.2004 16:48)
  4. genellikle afrikalı atletlerin başarılı olduğu körük gibi ciğer isteyen olimpiyatların en uzun mesafeli koşusu ...
    (erdemetal, 22.08.2004 02:18 ~ 02:18)
  5. stadyumlarda sahaya paralel olan ve numaralı tribünün tam karşısında yer alan tribüne verilen isimlerden biri ...
    (erdemetal, 22.08.2004 02:18)
  6. türkiye'de öğrencilerin yıllarca boğuştuğu sonu gelmez sınavların ne kadar zorlu olduğunu anlatmak için kullanılan bir tabir ...
    (erdemetal, 22.08.2004 02:19)
  7. fenerbahçelilerin kapalı tribünü
    (evrimgs, 22.08.2004 10:04)
  8. adını milattan önce 490 yılında , atina ile persler arasında yapılan maraton savaşından alan uzun yol koşusudur.. efsaneye göre pheidippides adlı yunan askeri, zaferi müjdelemek için savaş alanında atinaya kadar yaklaşık 50 kilometrelik yolu koşmuş, sonunda da ölmüştür..
    (zeus, 15.09.2004 17:50)
  9. ilk maraton koşusu ise 1896'da atina'da yapılan olimpiyat oyunlarında, bu efsane koşucunun anısına yapılmıştır..
    (zeus, 15.09.2004 17:51)
  10. 16 ekimden itibaren show tvde yeniden başlayacak olan program.
    (ya hu, 10.10.2005 14:03)
  11. bu hafta sonu itibariyle yenden show tv'de başlayacak olan şansal&erman klasiği.
    (fantastik karakter, 14.10.2005 13:05)
  12. son bölüm geyiği pastırma üzerine dönen futbol programı.

erman toroğlu: kayserililer, pastırma gibi takımlarınız var. pastırmayı satıp alıyorsunuz paraları, takımınızı da destekleyin ya.
    şansal büyüka: yiyor musun hocam pastırmayı?
    e.t: yemez miyim, bayılırım ya.
    ş.b: sabah kahvaltısında da yersin.
    e.t: pastırmayı yaparken içine biraz su koyacaksın.
    ş.b: onu da mı biliyorsun hocam ya?
    e.t: yalnız, pastırma yiyince bir kötülüğü var hocam.
    ş.b: orayı söyleme.
    e.t: tuvaletler pastırma kokuyor, iki gün perişan oluyorsun.
    ş.b: bu kokuya bir çare yok mu ya?
    e.t: hocam, 44 milyon kilosu. ben o pastırmayı yiyeyim, tuvalete girince de havamı atayım, "vay adam pastırma yemiş” desinler, anlıyor musun? etraf şöyle bir koksun hocam. 44 milyon kilo, sen neden bahsediyorsun? adam havasını atsın iki - üç gün ya, şöyle bol bol gitsin etrafa; kalabalık yerlere gitsin tuvalete falan.
    ş.b: hocam, tuvalete gitmene gerek yok, ağzından burnundan zaten fışkırıyor; terlersen fışkırıyor.
    e.t: ama tuvalette tam teşekküllü veriyor kokuyu.
    ş.b: (gülüyor)
    e.t: konuşturuyorsunuz akşam akşam, geçelim hocam.

http://rapidshare.de/files/18774737/pastirma.wmv.html
    (stairway to heaven, 01.05.2006 20:06 ~ 20:06)
  13. (lethe, 21.08.2006 09:08)
  14. son şehitlerimizden sonra erman hoca'nın an itibari ile delirdiği programdır. arkada bir başkadır benim memleketim çalarken, erman hoca köpürmekte, şansal ise ara gazı vermektedir.
    (1925, 21.10.2007 22:51)
  15. geç saatlerde erman şansal ikilisinin iyice geyiğe sardığı programdır.. şöyle bir diyalog geçiyodu en son

-hocam milli maçlar için ne diceksin, norveç, bosna
    -şansal bosnada bir börek yedim allah canımı alsın böyle börek yok, kol gibi kol
    -kol böreği zaten onun ismi
    -yedim abi börekleri kol gibi, sonra da akşam bosna taktı bize kol gibi golleri
    -bi daha da soru sorarsam sana iki olsun
    (henderson, 15.11.2007 21:46)
  16. orta yunanistan'da atina'dan 42 km 192 metre uzakta bir köyün adıdır. maraton koşuları adı da buradan gelmektedir. atina ve maraton köyü arasındaki uzaklık ile maraton koşusuna katılan bir atletin koştuğu mesafe aynıdır.
    (sunflower, 18.09.2008 04:57)
  17. lig tv de yayınlanan erman toroğlu ve şansal büyüka'nın değerlendimelerinin bulunduğu spor programı.

bu hafta yine saçma yorumlarıyla karşımızdaydı erman toroglu.

çok tartışılan galatasaray'ın golü için, kol böreği benzetmesini yaparken. 'kol gibi hocam acıtıyo tabi' dedi.

diyaloglar :

şansal büyüka: arda'nın golü pas mıydı, orta mıydı, şut muydu? burda arda'nın becerisi kadar trabzonspor kalecisi tolga'nın da yanlışı yok mu?

erman toroğlu: trabzon, böyle oynamaya devam ederse ali sami yen'den çıkamaz, galatasaray bu trabzon'u rahat yener demiştim. galatasaray takımının hiç olmazsa bir şekli var. trabzon ne ileri ne geri oynuyor. şampiyonluğa giden bir takım taç atışından böyle gol yedi, arda’yı topla buluşurdun. arda kafayı kaldırdı baktı iki iki tane oyuncusu arka direkte duruyolar. bütün defans yanlış yerde, kalecinin yeri yanlış. eğrisi doğrusuna denk geldi, gol oldu. trabzon'un böyle bir defans ile türkiye ligi’nde şampiyon olma şansı yok.

şansal büyüka: ikinci golde de aslında ön direkte alabilirmiş topu trabzonsporlu defans oyuncuları.

erman toroğlu: trabzonlu oyuncular otobüsün koridorunda gibi duruyorlar, hepsi seyrediyor. galatasarayl oyuncular can havli ile otobüs pencerisine koşuyor. trabzonlu oyuncular otobüsün koridorunda hala durmuş seyrediyorlar.

şansal büyüka: ciddi bir hamle üstünlüğü var pozisyonlarda galatasaraylı oyuncuların.

erman toroğlu: kol gibi hocam acıtır tabi.. attığın zaman güzel, kol böreği gibi. canını acıtıyor insanın hocam. karşı taraf yemiş golü zaten. gülme servet, hani sportmenlik. kol böreği güzeldir ama herzaman yememek lazım sinan engine kızıyorlardı kadayıfı hep siz yiyorsunuz kol böreğini ben yiyiorum diyordu. söylesinler elle attık diye. bari dalga geçme. hakemden başka herkes pozisyonu gördü.

şansal büyüka: peki ne yapsın hocam?

erman toroğlu: söylesinler elle attık diye. bari dalga geçme. hakemden başka herkes pozisyonu gördü.

şansal büyüka: lincoln, attığı golden sonra bayrak direğini çıkarttı. bünyamin gezer’e kulaklıktan yardımcı hakemler birşeyler söyledi. bu arada lincoln’ün golü de hazırlanışıyla beraber şahane.

erman toroğlu: trabzonlu futbolculara karayolları hunisi diye bakın. galatasaraylı oyunculara da futbolcu diye bakın. bu pozisyonda orada huni olsa çarparsın. trabzon mağlup olabilir ama böyle gol yiyemez. böyle bir golü yedikten sonra golü atan şahıs bayrak direğini çekiyor, hem çalıyor, hem de oynuor bayrak direği ile. o kadar rahat gol attı ki lincoln, o şovu yapma yüzünü buldu. bünyamin gezer de gezdi. hadi servet'in golünde eli görmedin. önüne oyuncu geldi falan. ama gezer, o bayrak 1.5 metre, kulaklıktan da uyarılıyorsun. o zaman size o taktığınız antenleri niye veriyorlar?

şansal büyüka: bayrağı çektiği için lincoln, ikinci sarıdan gitmeli miydi?

erman toroğlu: lincoln bayrak direğini gitar olarak görüyor. oysa bünyamin gezer anadolu çocuğu o sazdan anlar. ey bünyamin gezer hadi servet'in elle attığı golü göremiyorsun 1.5 metrelik bayrak direğini de mi görmüyorsun. ali sami yen'de bayrak direği için oyuncu atılmaz. bayrak direğini kafasına vurup kendine getirmek gerek.
    (nfrt, 20.10.2008 12:50)
  18. bjk-gs maçındaki oyunculara puan veren kısmı beni yarmış lig tv programı. zira puan verirken , "tabata ya 2 olmaz da 1.5 olur, tabata 1.5" diyerek sanki , "1.5 iskender alayım şansal" kıvamında porsiyon yemek söylermiş gibi hareketlere giren erman beni benden almıştır.
    (abla şurdan bi döner ekmek alsana ya, 13.09.2009 00:57)
  19. erman toroğlu'nun yorumlarının yanı sıra, lig tv'nin elindeki imkanlar ile gerçekten izlenebilir bir program.
    edit: ulan iyi ki övdük, şansal ve erman en uzun bacaklı manken muhabbeti yapıyorlar. ukrayna'da olurmuş bunlar efendim.
    (regulus, 13.09.2009 00:58 ~ 01:00)
  20. şakaysa hiç komik değil, ciddiyse çok komik tarzında muhabbetlerle yaran program.

cumartesi yayınlanan programda erman hocam lafı dönüp dolaştırıp süper lotoya getirir

erman: hocam bu hafta adamın biri 11 kağıdı götürdü. (vay amınakoyim mode on)
    şansal: süper loto değil mi hocam?
    erman: edirne civarlarında biri, makinaya sadece 3 liralık kupon oynatmış adam. 3 liraya 11 trilyon??!! vay be!!
    şansal: çıktı mı çıkıyor işte hocam, kimisi yüzlerce liralık oynar birşey çıkmaz kimisi 3 liraya alır parayı. kendisine hayırlı olsun diyelim, inşallah ihtiyacı olan biridir.
    erman: 3 lira, 11 kağıt... 11 kağıt, 3 lira... paraya bak... şeklinde birşeyler geveler durur. (bize niye çıkmıyo amınakoyim mode on)
    şansal: 3 liralık oynadıysa garibandır ama zaten??!!

ben: nasıl yani lan?
    (quentin, 04.10.2009 19:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil