|
|
- cesaretin ölçüsünü kaçırmış olduğu söylenebilecek, kafası karışık ve marjinal olmaya özenen kız güruhu. elbette ki onların özgürlüklerine de saygılıyız. içlerinde iyi niyetli insanlar da vardır. ama iyi niyetli olsalar da karşılaşacakları tepkilerden kendileri sorumludurlar.
- (bkz: kalabalık mekanlara hiç gitmemiş insan)
- kalabalık mekanlarda başı kapalı gezen kızlar kadar normal olan insanlardır. nasıl ki başı kapalı gezen kızların günahları ve sevapları kendisine yazılıyorsa, aynı şekilde başı açık gezen kızların da günah ve sevapları kendisinedir. özgür bir ülkede yaşıyor olmamız nedeniyle karşılacakları tepkilerden tepki veren kişiler sorumlu tutulacaklardır.
- ironik bir yolla kadınların başlarını kapatmak isteyen yobaz kesimi eleştiren zincirleme tamlama ve tanımlama. ama ne yazık ki bu ironiyi herkes göremiyor.
- (bkz: ironi yapıyorum ayağına yatan çirkef yazar)
- (bkz: eksi statüde rekorlara koşmak için kasmak)
(bkz: ahah ironi yaptım gülsenize)
- (bkz: kalabalık mekanlarda başı boş gezen insanlar)**
(olty, 02.05.2007 15:40 ~ 15:46)
- (bkz: vurun kahpeye)
- (bkz: ybsg)
- (bkz: başlığı yanlış okuduğunu sanmak)
(bkz: başlığı yeniden yeniden okumak)
- kalabalık mekanlarda götü açık gezen kızların ikinci kuşaktak akrabasıdırlar. ne ayıp ne ayıp.
- isminin kalabalık mekanlarda başı açık gezen kız modeli olarak değişmesi gerektiğini düşündüğüm başlık modeli.
ne de olsa kızları görünüşlerine, makyajlarına, konuşma tarzlarına, dinledikleri müziğe, içtikleri içkiye ve daha bir çok parametreye göre modellemeye bayılıyoruz, bu böyle biraz öksüz gibi kalmış.
alışık değilim, bir garip oldum görünce.
- kalabalık bir mekanda başının üst kısmı açık, beyni meydanda dolaşıyorsa gerçekten marjinaldir. gerçi kalabalıkta dolaşmasa da marjinaldir ama neyse.
- terbiyesizdir bunlar.bi de yolda sigara falan da içerler ki sorma.yolda konuşurlar da bunlar.yanlarından bi erkek geçerken arkalarını dönüp yere de çömelmezler.işte bunlardan hele hele yanlarında aileden bi erkek olmadan yürüyenleri de vardır ki taksim meydanında sallandıracaksın birkaç tanesini bak bi daha yapıyorlar mı?!
(styks, 02.05.2007 16:48)
- başı açık gezen kızlar gerçekten ayıp ediyorlar
halbuki kapalı gezseler ayıp olmaz
açık gezen kızlara burdan ayıp demek istiyorum
saçmalayan arkadaşlarıda kendimle birlikte tebrik ediyorum.
- kara fatma olmadıkları için kalabalıkta rahatça gezebilmektedirler. bazı kızlar ise kara fatmadır işte, onlar da insanlar üzerlerine basmasın diye insan içine dahi çıkamazlar, yazıktır onlara.
- çok fenadır bunlar çok.. zaten başlık sahibi de çok doğru yazmıştır. ne işleri var canım kalabalık içinde. hatta sokakta ne işleri, kırsınlar dizlerini otursunlar evde, hatta işte okulda da çok fena bunlar; yani bir de utanmadan toplum içine çıkıyorlar.
nasıl olsa 9 yaşında evlenmelerine izin var, çocukken 3-5 yıl sokakta oynarlar (ama başları kapalı olarak, başı açık oyun oynamak; cesaretin ölçüsünü kaçırmak, kafası karışık ve de marjinal olmaya özenmek en nihayetinde), sonra evlenir evlerinin bitkisi olurlar.
- (bkz: nükleer başlıklı kız)
- evet başı kapalı gezen kızlardan sonra şimdide bu moda oldu galiba. hayır anlamıyorum ki başı kapalı olanlara saygımız olduğu kadar başı açık olanlarada zaten saygılı bir şekilde başımız öne eğik dolaşabiliyoruz. hadi onu geçtim, yurt dışından gelmiştir boynunda, göbek deliğinin oraya kadar haç işareti olan bir kolye vardır yada bizim bir kısım özenti olan milletimiz alır şekil yapmak için takar, bu eleştiri görmez "aa çok seksi olmuş" denir fakat kalabalık mekanda başı açık gezen kız eleştirilmeye mahkumdur.
(bkz: ybsg)(hawk, 08.05.2007 13:36 ~ 13:36)
- "kalabalık mekanlarda başı açık gezen erkekler" kadar normal bir kız topluluğu işte. eee?! hımmm.
- sanırım yatarken melekler girmez diye başını örtüp yatan kadınların bayağı ayıplayacağı kızlardır.
kalabalık mekanlarda yüzüksüz (yüzük cepte) gezen adamlara sorarsak o da ayıplayabilir.
(bkz: kendi gözümle gördüm)
- (bkz: başlık sıçmak). *
(rene, 13.12.2007 02:33 ~ 14.12.2007 23:25)
- günahkardır, yakmak lazım...*
- (bkz: cadıdır cadı)
- normal olanı ve kendine yakışanı yapan kızlardır. normal olan diğer bir durum için;
(bkz: kalabalık mekanlarda başı kapalı gezen kızlar)
manevi işlerde şekilcilik bana göre değilse de isteyen istediğini yapmakta ve inandığı şeyin gereklerini yerine getirmekte özgürdür. o yüzden her iki durum da normal olandır...
normal olmayan durumlar için;
(bkz: kalabalık mekanlarda götü açık gezen kızlar)
(bkz: kalabalık mekanlarda götü açık gezen erkekler)
(bkz: kadın saçından tahrik olan muhafazakar sapıklar)
(bkz: kadın eli sıkmayan cemaatçi gençler)
(bkz: 5 yaşındaki kıza türban takan çakma dindarlar) ...
bu liste daha uzar gider.
rahatsız insanların eylem listesidir...
|