görseller
mansur yavaş 

belki ilginizi çeker
  1. · selam virdüm rüşvet degüldür deyu almadılar
  2. · turgut altınok un seçimlerde mhp yi desteklemesi
  3. · akay kavşağı nın kapanması
  4. · gökçek gidecek sol gelecek
  5. · akp nin seçimde istanbul ve ankara yı yitirmesi
  6. · hala i melih gökçek e oy veren ankaralı
  7. · elektrik kesintisi
  8. · 29 mart 2009 seçimlerinde yaşanacak sürprizler
  9. · melih gökçek
  10. · beypazarı belediyesi
gündem
  1. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  2. · disko kralı
  3. · colin kazım richards
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · ibrahim üzülmez
  6. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  7. · google wave
  8. · bandit
  9. · türk usulü hamburger

mansur yavaş  

sayfa  / 3
  1. ankara ili beypazarı belediyesinin mhpli başkanıdır.
    (rio, 09.06.2007 11:47)
  2. asıl mesleği avukatlıktır . görevi devaldığı eski belediye başkanı( i d ) görevde olduğu süre hep kuyusunu kazmaya çalıştı duydukki yine adaymış gelecek şeçimler için burdan sadece sunu söyluyorum yenilen pehlivan güreşe doymazmış i d
    (yeşileriğim, 25.08.2008 16:49)
  3. milliyetçi hareket partisinin ankara büyükşehir belediye başkanlığı için adayı olmuş:

http://haber.gazetevatan.com/...
    (chixculub, 12.11.2008 21:43)
  4. mhp ankara büyükşehir adayıdır. beypazarı nı getirdiği bu güzel hâli düşününce neden olmasındır. hele ki melih gökçek gibi bir başkana kaç dönemdir ev sahipliği yapan başkente ilaç gibi gelebilir. olay particilikse tamam oy vermeyelim ama bence bu adam başkanlığı hakediyor, hangi partiden girerse girsin.
    (yaşlı çocuk, 23.12.2008 09:43)
  5. ismi, 29 mart 2009 akşamı ankara'da ve türkiye'de çok sık geçecek kimsedir. seçimi kazanamayacak belki ama anahtar onda, seçimi belirleyecek kişidir.
    (syst, 20.01.2009 21:58)
  6. beypazarı'nı beypazarı yapan adamdır.
    edit: inşallah seçilirse, ankara'yı da ankara yapar.
    (zaylar, 23.01.2009 00:13 ~ 00:15)
  7. türkiye'nin başkentini mevcut olandan ve evveliyatı yaşanandan çok daha iyi yönetebilecek vizyona ve kabiliyete sahip olduğuna inandığım isim.
    (azizim, 23.01.2009 00:29)
  8. oy vermek için mhp yi beğeniyor olmaya gerek olmayan isim.

bir belediye başkanı ülkücü olsa ne olur? solcu olsa ne olur? ne fark eder ki? belediye başkanı dürüst olursa, çalışkan olursa yeter de artar bile, şehri güzelleştirir. bu adamın geçmişine bakınca da sanki bu işi iyi yapıyor gibi. seçilir umarım, sırf ankara melih gökçek'ten kurtulsun diye de değil, adam iyi deyu.
    (yaşlı çocuk, 23.01.2009 00:43)
  9. nerede yahu bu adam? bu nasıl bir seçim kampanyası? bu adamın reklamını oktay vural mı yapacak elinde belgelerle? şu anda ankara da çok ciddi bi muhafazakar oy potansiyeli var. bu kitle ne kadar biliyor mansur yavaş ın ismini, çehresini? insanlar önünde iki seçenek varmış gibi hareket ediyor. ya karayalçın ya gökçek...

muhafazakar sağ "ben melih'e veririm" diyor. oysa mansur yavaş'ın ismi biraz daha öne çıksa karakter yoksunu palyaço ya oy vermeyecek büyük kısım. çık her kanala be adam. anlat yaptıklarını ve yapacaklarını.
    (redrumurder, 16.02.2009 18:44)
  10. samimiyeti tatlı tatlı konuşmasından ve gözlerindeki pırıltıdan belli insan. her ne kadar turgut altınokun adaylıktan çekilmesiyle seçilme ihtimali arttıysada büyük ihtimal ne yazıkki seçilemeyecektir. ah bir mucize olsada bizi gökçek ve karayalçın gibi al birini vur ötekine iki yıllanmış siyasiden kurtarsa diye düşünüyor insan
    (mukemwell, 20.02.2009 20:14)
  11. ankara için mucize olabilecek bir insan.gerçekten ankaralı veya ankaranın bir kültür şehri olması isteyenlerin oy vermesi gerektiğini düşündüğüm dürüst bir siyasetçidir ayrıca.kemal kılıçdaroğlunun bir başka versiyonu da diyebiliriz.nitekim ankaralılar partizanlığı biraz olsun bıraksa da düşünse en uygun adayın mansur yavaş olduğunu ankara çok farklı olabilir.kimselere çamur atmadan sadece projelerini anlatan bir aday ayrıca.inanmayanlar izlesin.melih gökçek veya murat karayalçın belediye başkanı olmadan önce nerden biliyordu belediye yönetimini acaba.
    (evilspirit, 22.02.2009 22:08)
  12. seçim yarışında ankara'da melih gökçek'ten daha önde görülen adam.
    hatta seçimde gökçek-karayalçın kapışması değil, karayalçın- mansur yavaş kapışması olacağı söyleniyor yapılan anketlere bakılarak. ankaralı değilim ancak ankara'ya devamlı giden gelen bir insan olduğumdan melih gökçek'ten illallah etmiş çok fazla insan görüyorum. umarım ankara ve ülke siyaseti bu adamdan kurtulur.
    (alameti farika, 23.02.2009 15:53)
  13. gökçek de durumunun vehametini anlamış olmalı ki; damadın sabah gazetesinde mansur yavaş a ilişkin yapılan haberde beypazarı çöplüğü fotosu kullanılarak aslında beypazarı nın çöp içinde olduğuna ilişkin düzmeceye yer veren gazeteyi sabahın köründe tüm gar, istasyon, duraklarla metro çıkışlarında bedava dağıttırmıştır.

demokrasi ve hukuk kurallarını yerle yeksan eden, hür ve özgür düşünce paralelinde basın meslek ilkelerini kendilerine paylayan güruhun herzelerinden nefret ediyorum. ankara'ya ve ankaralı'ya yakışan bu mudur?
    (azizim, 23.02.2009 16:08)
  14. yüzde 51 oy alacağım diye çok yükseklerden uçan mhpnin ankara büyükşehir belediye adayı.tamam seçimi kazanacağım diyebilirsin bunu anlayışla karşılarım ama karşında melih gökçek ve murat karayalçın varken bu açıklama pek iddialı hatta imkansız gibi görünüyor.umarız 30 mart sabahı sert bir şekilde yere çakılmaz..
    (langara, 24.02.2009 21:52)
  15. beypazarı'nı ankara içinde bile bilinmezken seçildiği iki dönemde tüm türkiye'ye tanıtarak ne kadar başarılı bir yerel yönetici olduğunu kanıtlayan,15 yıllık i. melih gökçek ve onun öncesinde murat karayalçın dönemlerini az çok gören ve bilen biri olarak ankara'ya yeni bir soluk getireceğine inandığım ve projeleriyle ankara içindeki tarihi dokuyu tekrar ön plana çıkartabilecek vizyona sahip mhp ankara büyükşehir belediye başkan adayı..seçilmesi şu an için zor gözükse de turgut altınok'un keçiören'de azledilmesi, gökçek'in seçime kadar ülkücülere olan hakaretleri sebebiyle mhp tabanından eskisi kadar oy alamayacak olması, beypazarlı hemşerilerinin ankara'da kapı kapı gezerek oy istemeleri , beypazarı'nda yaptıkları , projeleriyle kendi şansını kendinin yaratabileceğini düşünmekteyim...basında daha sık yer alması(ki yapıyor) oylarına oy katacaktır...
    (bitanesindenbitanesine, 04.03.2009 15:59)
  16. şu an genç bakış'ta başkent üniversitesi öğrencilerinin sorularını yanıtlamaktadır. mantıklı birine benziyor. oyumu karayalçın'a vereceğim ama çok zor olsa da mansur yavaş'ın kazanmasından memnun olurum.
    (maximus, 05.03.2009 00:38)
  17. dün akşam genç bakış ta ilk defa izledim kendisini çok cana yakın ve temiz bir insan olduğuna kanaat getirdim. projeler çok önemli değil her aday gibi yavaş ın da projeleri var tabiki asıl önemli olan henüz siyaset kendisini kirletmemiş ve umarım kirletmez de.

gençlerin kendisine verdiği büyük desteğe de şaşırdım ve sevindim onun adına.
    (kubuluk, 05.03.2009 10:17)
  18. televizyona çıktığında tıpkı diğer rakibi olan murat karayalçın'a yapıldığı gibi ankara'nın çeşitli yerlerinde elektriklerin kesilmesi nedeniyle seçmenlere ulaşmakta zorlanan kişi. umuyorum sayın melih gökçek böyle elektrikleri kasten kesmek şeklinde yapılan fantezilerle uğraşmıyordur.
    (dünyayı kurtaran adam, 05.03.2009 10:22)
  19. bu seçimde ankara'nın yapabileceği en mantıklı seçimdir. ama ankaralılar öyle yanlışlar yapmaz, seçer yine i. melihi.
    (always alone, 05.03.2009 23:11)
  20. ankarada yaptığım incelemeler sonucunda gördüm ki; bu adam ankara nın yeni belediye başkanı olacak, görevini de herkesten daha iyi yapacak, içime doğdu, bu adam belediye başkanı olacak.
    (yaşlı çocuk, 18.03.2009 00:30)
  21. etrafta kime sorsam, 80 öncesi solculuğu yüzünden hapse girmiş annemin bile, oyumu vereceğim dediği kişi. ancak anketlere bakıyorum üçüncü. var bu işte bi bit yeniği.
    (sen benim kim oldugumu biliyor musun, 18.03.2009 00:33)
  22. sadece sözlük okuyarak hakkında fikre sahip olduğum belediye başkan adayıdır. oyumu alacaktır. bu kadar mı kolay olmalıydı sözlük? çetrefilli yollardan geçmem gerekmez miydi? oy vermek bu kadar sıradan bir iş mi benim için? bilemedimki şimdi. vaad ettiği şeylerin çok değil 10da birini yapsa yine melihten çok daha faydalı olacaktır hatta hiç birini yapmasa yine melihten iyidir o derece yani.

neyse hadi bakalım hayırlısı olsun.
    (calligrapher, 18.03.2009 20:20)
  23. beypazarı'nı ziyarete gelen başbakanı rakip partiden olmasına rağmen çiçekle karşılayan son derece şık bir siyasetçidir.
    not: başbakan bu nezakete aynı biçimde karşılık vermekten uzaktır oysa. karşılık olarak şehrin yoluna, kaldırımına bok atıp durmuştur. biz de gittik, biz de gördük beypazarı'nı. her zaman çamur atınca izi kalmıyor. ayıptır, yazıktır. ama en çok da o çiçeklere yazıktır.
    (nikoniski, 18.03.2009 20:42)
  24. birazdan ntv'de canlı yayında" murat akgün ile seçim özel" programında seçim hakkında konuşacak ve projelerini anlatacak.

(not: şu anda karayalçın var.)

edit: susmuyor.

medit: murat akgün az önce türk televizyonlarında unutulamayan anlardan birine daha imza attı;

"birazdan mhp ankara büyükşehir belediye başkanı mansur yavaş bizlerle olacak."

-peki.
    (usako, 18.03.2009 21:02 ~ 21:22)
  25. chp'lilerin pek sevdiği mhp'li.

bu sevginin tek bir sebebi var: melih gökçek düşmanlığı gölgesinde akp düşmanlığı. karayalçın'ın kazanabilmesi için sağ oyların hatırı sayılır derecede bölünmesi gerektiğini düşündüklerinden cilalayıp doğan medya grubu vasıtasıyla servis ettiler. onun görevi %30'a yakın oy almaktı. melih gökçek de o oranlarda kalacağı için karayalçın %40'larla ipi göğüsleyecekti. evdeki hesap çarşıya uymadı, mansur yavaş görevini yerine getirse bile karayalçın'ın kazanamayacağını gördüler. strateji değiştirip mansur yavaş'ı desteklemeye karar verdiler. pek yakın zamanda karayalçın'ın mansur yavaş lehine çekilmesini isterlerse şaşırmayacağım.

kabaca bir hesap yapalım. melih göçek %35'in altına düşmez. biz buna %35 diyelim. mansur yavaş da %36 almalı kazanmak için. etti %71. diğer partilerin %4 alacağını varsayalım. bu durumda karayalçın %25'de kalacak. tüm sol oylar birleşiyor ve ankara gibi bir yerde %25'e ulaşamıyor, öyle olur mu sizce? bence olmaz. mansur yavaş'ın ankara'da kazanma ihtimali sıfırdır. yüksek oy alır belki ama kazanamaz. karayalçın onun lehine çekilirse belki?

mansur yavaş şişirilmiş bir balondur. 10 yıllık ankaralı'yım, adını ilk kez aday olduğunda duydum, beypazarlı'lar hariç geri kalan ankaralı'lar da ilk kez duymuştur. beypazarı 35 bin nüfuslu ortalama bir anadolu ilçesidir, orada yaptığı belediyecilik hizmetleri ankara büyük şehir belediyesi için örnek olamaz. buna rağmen sanki paris'i yönetmişçesine pompalanmaktadır. pompalanana değil pompalayana bakınca uğur dündar'ı görüyorum. tek başına bu bile mansur yavaş'a oy vermeme sebebidir birçok sağ seçmenin gözünde.

bana öyle geliyor ki anketlerde çıkan oyların çoğu ankara'nın sol seçmeninden gelmektedir. o oylar seçim günü asli yerine yani karayalçın'a dönecektir. sadece sağ seçmeni galeyana getirmek için mansur yavaş propagandası yapmaktadırlar.

son not: adamın seçim çalışmalarını beğeniyorum, tam olması gerektiği gibi. elinde dosyalarla gezip ona buna çamur atmıyor, felaket tellalığı yapmıyor, rakiplerini kötülemiyor, yerden yere vurmuyor. eski defterleri karıştırmaya gelen müfettiş havasında değil. türk siyasetinin böyle insanlara ihtiyacı var. chp'li arkadaşlar kızacaklar ama kemal kılıçdaroğlu'nu işte tam bu sebeplerden dolayı sevmedim. keşke dosya işine 2 aylığına ara verseydi, gelecekte neler yapacağından bahsetseydi. önceki başkanı belediyeye bağlı bir kit'in daha doğrusu bit'in yaptığı faaliyet zararı için suçlamasaydı.
    (galliani, 18.03.2009 21:30)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil