manowar 

sayfa  / 3
adana çık aradan

1. aşmış, yarmış, gaza getirme konusunda kral* olan grup...

battle hymns (1982)
    into glory ride (1983)
    hail to england (1984)
    sign of the hammer(1984)
    fighting the world (1987)
    kings of metal (1988)
    triumph of steel (1992)
    louder than hell(1996)
    warriors of the world (2002)
    (my dying bride, 21.03.2004 17:14 ~ 03.01.2007 18:47)

2. metal çeşitleri, savaş ve krallık kelimelerini bolca kullanarak şarkı yapan, kendilerini hala orta çağda sana metal grubu.
    (bkz. hail and kill)
    (spyder, 21.03.2004 17:28)
  3. iskandinav efsanelerini, ortaçağ şövalyelerini, kara büyü hikayelerini baz alan şarkı sözleri yazan, hafif milliyetçi amerikan heavy metal grubu. şarkılarda "steel, blood, fight, might, freedom, right, warrior" kelimeleri çok sık kullanılır. kanımca artık özgün parçalar üretmekten acizler, ayda yılda bir eski güzel günlerin adına dinlenebilir.
    (soulforged, 21.03.2004 22:28)
  4. manowar... born to live forever more the right to conquer every shore!
    dememize neden olan topluluk
    (sicilium, 12.04.2004 18:47)
  5. heavy metalin baba gruplarından biri olmasına rağmen son albümleri "wariors of the world" ile anadolu rock moduna girmiş,müzisyenler topluluğu...
    (honoursoldier, 09.05.2004 04:25)
  6. gerçekten çok kötü söz yazan grup. bleed, steel, hard, metal vs. kelimeleri karıştırıp karıştırıp şarkı yazıyolar.keşke enstrumantal şarkılar yapsalar,,, daha vurucu olurdu
    (sizofrenkedi, 20.07.2004 15:33)
  7. metal müziğin marşı kabul edilen hail and kill şarkısına imza atmış bir gruptur.
    (hellhammer, 28.07.2004 21:16)
  8. konserde binlerce kişiye bir ağızdan şarkı söyleten nadir metal gruplardan..
    (eden, 02.10.2004 22:08)
  9. 'man of war'un bi çırpıda okunmasıyla oluşan grup ismi
    (2mi3, 03.10.2004 00:28)
  10. fransadaki bir konserde çaldıkları lady marmaladein kesinlikle dinlenmesi gerektiği, politik görüşlerine bulaşmadan dinlenesi grup..
    (bınar, 07.11.2004 20:49)
  11. manowar
    born to live forever more
    the right to conquer every shore
    manowar
    manowar
    hold your ground and give no more
    manowar
    (geyik, 07.11.2004 21:09)
  12. megalomaninin ulaşabileceği son noktada bulunan, kendi deyişleriyle gerçek metal grubu.

-manowar öldürür, manowar parçalar, gerçek metali onlar yapar, onlar bilir, onlar bir numaradır, onların üzerindeki tek güç tanrıdır...
    -manowar kim abi?
    -biziz!

keşke buna kendileri değil de dinleyicileri karar verseydi...

bu arada en gereksiz adamların üzerindeki t-shirtlerde logolarını görebileceğiniz grup.
    tüm bunlara rağmen, bir hail and kill'i ezbere söyleyemeyen adam sayılmaz çoğu yerde.
    ve yine buna rağmen kanımca hell on wheels live adlı konser albümlerinde courage ve spirit horse of the cherokee şarkılarını dinlemek gerekir.
    (adyingwish, 13.01.2005 06:48 ~ 06:48)
  13. caravan tayfasının genel olarak dinledikleri gözlenen, gereksiz grup. sözlerinde bi halt yoktur, brothers of metal gibi saçma sözlere sahip bir şarkıyı marş haline getiren ve dinleyen bir seyirci kitlesine sahiptir.
    klasik tabir ile; sağ el ileri! sol el bilekte! brotherhood! *
    (nightwish, 05.04.2005 21:26)
  14. 6 ağustosta türkiye'ye gelip konser verecek grup. anam anam...
    (bkz: http://www.biletix.com/...) ("f" büyük harf olacak!)
    (my dying bride, 07.06.2005 18:53 ~ 18:56)
  15. gereksiz grup,gereksiz gürültü,gereksiz hayranlar..ne diyelim ki daha.
    (close2death, 13.06.2005 22:46)
  16. ingiliz donanmasına ait eski bir savaş gemisi çeşididir.
    ayrıca bir deniz anası çeşididir.
    (battal boy cekirge, 13.06.2005 23:07)
  17. faşist öğeleri oldukça sık barındıran gereksiz yere bu kadar büyütülmüş grup. zindan basılıp bombalanarak topluca faşist imhasına sebep olabilecek derecede de fanı vardır. bu fanların başında da kendileri gelir. *
    (nightwish, 04.07.2005 19:30)
  18. palanthaser patentli bir yakıştırma "abi ayı kostümü giyip gitsem beni kardeşleri sanarlar". ne diyelim.. elin öpülür üstad. *
    (nightwish, 04.07.2005 19:49 ~ 19.09.2007 12:59)
  19. baba grup. ayrıca bu grup kapitalist, şu grup anarşist, bu grup militarist berideki de terörist gibi duruma bakılırsa dinlenilecek bi bok kalmıyacaktır.
    (bkz: bir joker kelime olarak faşist)
    (my dying bride, 04.07.2005 20:36 ~ 20:37)
  20. (bkz: faşistleri ota boka bulamak)
    (nightwish, 05.07.2005 21:12)
  21. şarkı sözleri ne kadar güzeldir tartışılır derecededir. ama bildiğim bir iki parçası insanı gaza getirmeye yetmektedir.
    eğer bu gruba siyasi gözle bakacak olursak, yıllanmış running wildı, satanist ayaklarında takılıp aslında (kendi açıkmalarına dayanarak) sadece gençler üzerine etki edip satışlarını yüksekte tutmak isteyen, venom ve slayerı, sütüm bitti cornflakes yapamıyorum* diye sözleri olan anthrax'ı, anarşizm çıkartmalarını oraya buraya yapıştırmış olan dave mustaine'i ve megadeth'i de çöpe atmak gerekir.
    (manowar hayranlarının davranışları ne kadar normaldir o ayrı tabiî ki)
    (bkz: müzik müziktir)
    (bkz: reklam öğesi olarak satanizm)
    (venom, 13.07.2005 00:20 ~ 00:23)
  22. deniz anası çeşidi olan işte bu gruptur. şeffaf olduğu için ne bok yedikleri, üzerinde ve içinde barınan asalakları kolayca görülür. hem ilginçtir, bu grubun hayranlarından tek bir normal insan tanıyamadım. hayattan beklentisi kalmayan denyolar toplanmış "true metal brotherhood" diye yırtınıyorlar neden bilmem. kime neyi ispat etmeye çalışırlar anlamam. birgün çok pis dövücem yakalarsam. ibneler kafiyeli cümleler kurdurttular resmen ya.
    (close2death, 02.08.2005 16:29)
  23. şu grubun türkiye fanlarının otladığı manowartr adlı sitenin forumundan birkaç alıntı yaparak true metal olayını nasıl aşmış, yalamış, bitirmiş olduklarını göstermek istiyorum.

nicklerini vermeyeyim.

başlık: "manowarrrrr 6 ağustos taaaa türkiyedeeeee"
    (aşırı brotherhood vakkası)

-yillardir bekledigimiz gün sonunda geldi...haberi alali daha bi kaç saat oldu ama sanki zaman daha yavas ilerlemeye basladi...ıstanbul'u yikacaaaazzzzz
    (deprem paranoyaları)

-hala heyecandan ellerim tirriyo... kalim cikacakmis gibi atio! hayallerimiz gercek oluo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (orgazm titreşimleri)

-allahım ınananılmaz . ya ama resmıyete dusmedende , sora hayal kirikligi olur cok kötü
    (kıyamam lan)

-neaaaaaaaaaaaaaaaaaa sok oldum inanamyrm allahim yasasin yuppi hasiktir oldum oha fln oldum ne diposunuz onur bu arada almanyaya gitmene gerek kalmadi asdvasljvsvasjvfas yasasin :)
    (bu adamı sözlüğe istiyorum)

-ahahahahahaa ve ahahahahah hahahaa gelmezse ne olur hıc oturup dusundunuzmu??????????????
    (düşünemedim)

-lan içeri kamera sok, korsan yapalım :p bizde galayı izleriz nasıl olmuş ne etmişsiniz fln ehueh
    (sokaman!)

--

(dizayn ps'i: her mesajın sonuna harun tekinin dudakları gelsin)
    (close2death, 02.08.2005 23:41)
  24. metal, brother, honor, steel, rock, fuck, die, hell, hill, kill ve tabii ki hail demek.
    (bkz: born to rock, drink and fuck)
    (bınar, 03.08.2005 11:57)
  25. heavy metalin öncülerinden ve dünyaca ünlü bir grup..(geçtiğimiz aylarda ülkemizdelerdi)
    (satanic mantra, 12.10.2005 22:04)
 sayfa  / 3