|
|
- karşınızdaki sıkı solcudur, yemekte kola istersiniz (ofsayt)
gelen kola bardağının üzerindeki yazı pop art ürünüdür. andy warhol falan filan diye artistlik yaparım diye düşünerek "vay be ne güzel yazmışlar" dersiniz (penaltı). (bkz. artistlik yapmak)
konuyu bir türlü oraya getiremezsiniz (gol)
sonrası sezen aksu , ahmet kaya(theother, 21.04.2004 01:49 ~ 03.05.2004 02:52)
- hatun ciddi ilişki istiyorum geyiği çekiyodur (çoğu hatunlar gibi)
siz ise ciddi ilişki istemiyosunuzdur (çoğu erkkişiler gibi)
fakat her hatunun "ben ciddi ilişki istiyorum" geyiini çektiini bilmezsiniz, ciddiye alırsınız, ilişkiyi reddedersiniz...
looserlığa da daveam edersiniz...
- hatun bi çocuğu görüp sever canım ne sevimli şey türünden...
sende "bi dene de biz yapak istersen" dersin. sonrasında potansiyel çocukları banyoda ziyan edersin.(solti, 21.04.2004 02:27)
- bana vermen lazım dersiniz, manita da zor günlere saklıyordur, hane bir gün savaş çıkar da sınırdan geçmesi gerekir sınırdakilere veririm diye saklıyordur veya günün birinde dünyayı kurtarmak için bakire kanı lazım diye düşünüyordur, tabii ki size vermez. siz de elinizden kaçırmış olursunuz.
- ilk yıldönümü kutlanmıştır. herşey çok iyi gidiyordur* bu arada er kişi hatunun katlanamadığını söylemekten 6 ay önce usandığı şeyleri!:kendine bakmamak, umursamamak, aşırı kıskançlık hissetmek, onu bunu giyme demek!: yapmaya devam ediyordur. kadın içine atıyordur. aniden oluverir (genelde 1.5 sene). o güne kadar ne kadar mutlu olduğunu farkedemeyen er kişi bir anda yıkılır.
unutmayasız
(bkz. risk riskin bittiği anda başlar)
(bkz. kadından korkmayan allahtan da korkmaz)
- hatundan sıkılmışsındır artık ve ayrılmak istiyosundur. ama sen iyi birisindir ve bunu pat diye söyleyemezsin. haliyle soğuk davranmalar başlar. sonra bir gün hatun:
-sen ayrılmak istiyorsun galiba
-yoo nerden çıkardın?
-bak istiyosan ayrılalım
-ben istemiyom ama sen bi kere kafaya koymuşsun anlaşılan, zaten bi ilişkide ayrılık lafı geçmeye başlamışsa ondan hayır gelmez. hoşça kal, yaşattıkların için.
(bkz. hatun elden nasıl çıkarılır)(solti, 21.04.2004 21:57 ~ 21:58)
- manitayla birlikte mutlu, mesut dolaşılırken manita sana aşkım diye seslenir. senin de o gün biraz filozofluğun, baya çok da uyuzluğun üstündedir, konuşmaya başlarsın*;
-aşk mı, o ne? ben aşka inanmam. tvlerin filan bizi kandırması bu, kandırıldık yani. çok sevmek olabilir belki, ya da alışmak, onsuz olmayı bile düşünememek. baksana, sen anneni mi tercih edersin beni mi, tabii ki anneni. e peki annene mi aşıksın, ya da telefon olmadan yaşayabileceğini düşünebiliyor musun, peki telefona mı aşıksın. yani, demem o ki...
-yaa, ouuf iğrençsin, bitti her şey, ühühühühü
-bak işte güzelim, aşk olsaydı ve sen cidden aşık olsaydın sarf ettiğim üç beş devrik cümle için terk eder miydin beni? bu bağlamda, aşkın olmadığını ne de rahat görüyoruz değil mi sevdiceğim, sevdiceğiiim, güzeliiim, ya nerde bu kız şimdi yaa**(ba of, 21.04.2004 22:06)
- bir mekanda hatunla oturuyosunuz. yan masada da alakasıoz iki hatun. sonra sizin ki kulağınıza eğilip :
- senin yanında oturan kadının donu gözüküyo (bkz. bok yemek)
siz;
- hadi ya yer değiştirelim mi?
artık masanızda istediniz yere oturabilirsiniz.çünkü karşı sandalye çoktan boşalmıştır.(solti, 21.04.2004 22:19)
- allem edip, kallem edip yanında arkadaşıyla dans etmek için çıktığında onlara katılırsınız. normalde 4 kişisinizdir fakat diğer iki kişi sadece aradaki boşlukları doldurmak içindir. derken ilk gittiğiniz yerde aptallaşıp konuşamazsınız (ilk korner). neyse gideceğimiz yerde toparlarım diye düşünürken gürültüden kendi sesinizi duyamayacağınız biranın ucuz olduğu bir yere gidersiniz (ikinci korner). herşey kötü değildir tabiki, insanlar birbirini duymak için masada daha yakından konuşmaya başlar (direkten dönen top). siz tuvalete gitmek için kalkarken, insanlar ayaklanır ve tuvalet önünde refakatçi arkadaşın parası olmadığı için cebinizdeki tek 20 milyonu ona verirsiniz ve çıktıktan sonra para üstü onda kalır (üçüncü korner) (bkz. üç korner bir penaltı)* 1-0 ikinci yerden çıkıldıktan sonra yanında olmak istediğiniz kişinin gitmek istediği yere doğru yola koyulursunuz. bu yer ne yazık ki line'dır ve giriş 10 milyondur. 20 liğin üstü diğer arkadaştaydı ve sizin cebinizde 550 bin lira kalmıştır. !:zaten kalan toplam parada siz ve diğer arkadaşınız için yeterli değildir!: onlar içeri girer siz kapıdan geri dönersiniz. (bkz. orta sahadan gol yemek).
sonra line'ı bombalamak geçer içinizden.
(bkz. napalm bombası yapma yöntemleri)
(bkz. plastik patlayıcı yapma yöntemleri)
- (bkz: sevgiliye manita demek)
- müstakbel veya birlikte olunan kız arkadaşı kaybetmenize yol açacak nedenlerin bütünüdür. ona manita demek de bir neden olabileceği gibi onunla ve düşünceleriyle ters düşecek davranışlar içerisine girmek de bu nedenler arasındadır. bir ilşkinin yürüyebilmesi için en başta kafaların uyuşması gerekir. zıt kutupların birbirini çekmesi, işte kızların piç erkeklerden, erkeklerin aptal kızlardan hoşlanması falan tarzı şeyler bir yere kadar geçerlidir. bunlar ancak takılma evresinde sürdürülebilir. uzun bir ilişki için gereken iyi anlaşmadır, yoksa bu sürünmekten başka bir şey olmaz. eğer siz sürekli onun düşüncelerine zıt gidiyorsanız kız size uyuz olur, siz de elinizden kaçırmış olursunuz. tabiki hal ve tavırlarınızda birer etken olabilir. örneğin dışarda yemek yerken çeşitli sesler çıkarıyorsanız bu size artı puan getirmeyecektir. kızı akşam yemeğine çıkardığınızda o süslenip püslenmişken giydiğiniz şort ve sandalet ile oluşturduğunuz hanım kontes bey patates durumu da kız için pek hoş olmayacaktır. o nedenle kılık kıyafete de özen göstermenin gerekli olduğunu aklınızdan çıkarmayıp, o sandaleti çorabın üstüne giymeden* bir kez daha düşünün. eğer bu saydıklarımın hepsini başarıyla yaptıysanız, kızla çok da iyi anlaştıysanız muhtemelen kaçırma nedeniniz bir başkasıdır. bu durumda da aslında siz kaçırmamışsınızdır bir başkası kapmıştır yalnızca..
- en güzel kıyafetlerini giymiş, bakımını, makyajını yapmış ve sahilde seni bekliyor.
bu durumda randevuya geç kalan erkeğin nedenidir.
(bkz: körüklü otobüsle randevuya gitmek)
(bkz: evden çıkarken peşine bir aile bireyinin takılması)
(bkz: cüzdan, telefon vs. lerin unutulması)
- evlenmek istememek gibi bir örneği içeren nedenler silsilesi.
- – tanışır tanışmaz "ben senin kaçıncı sevgilinim?" türünden bir soru sormak
– geçmişte yaptıklarının gün gün hesabını sormak
– cimrilik yapmak
– ağır abi pozlarında durmadan somurtmak, neredeyse gülmeyi yasaklamak
– sürekli telefonla "nerdesin?" diye sorup güvensizlik yaratmak
– yanında gördüğü erkek/kız arkadaşı için olumsuz konuşmak ya da kıskanıp kavga etmek
– pis olmak
– birlikte yalnız vakit geçirememek, mutlaka 3. ve 4. kişilerin ortamda bulunması
– hiç çılgınlık yapmamak
– kendini / duygularını ifade edememek ya da yanlış ifade etmek
– kompleks sahibi olmak
– hayvanları sevmemek / doğa dostu olmamak
– kitap okumamak / cahil bir hödük olmak
– ülke ve dünyadan bir haber olmak
– cahil olmak ve bunu savunmak
– maddi / manevi aileye bağımlı olmak, kendi kanatlarıyla uçamamak
– arkadaşlığın değerini bilmemek
– ...
|