manhunt 2   

adana çık aradan

1. rockstar games, serinin bir önceki oyunu ile başarılı satış grafikleri yakalamıştı. rockstar games, bu başarıyı devam ettirmek adına, manhunt 2'yi de geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurdu. serinin ilk oyunu manhunt'ta bulunan şiddet öğeleri ile oldukça fazla tepki alan rockstar games, manhunt 2'de de aynı tepkileri alacak gibi gözüküyor.

manhunt 2, playstation 2, psp ve nintendo wii platformları için, 2007'nin 3'üncü çeyreğinde raflardaki yerini alacak. oyunun nintendo wii versiyonu ise rockstar toronto stüdyoları tarafından özel olarak yapılıyor.
    (otopsiyaparkenoluyukaybettim, 28.04.2007 13:10)
  2. http://www.rockstargames.com/...
    (eazy, 24.09.2007 18:58)
  3. şimdiden bir çok avrupa ülkesinde satışı yasaklanmış oyundur.
    (rüzgara karşı 5 metre işeyen adam, 24.09.2007 19:02)
  4. sol frame de görünce yeni nesil mahmut zannettiğim komputer eğlence yazılımı. 1. sini bilmemem yada hatırlamamam ayıbını bir kenara bırakırsak, orjinal bir gelişim mahmut adına.

(bkz: ne diyem mesela manhunt mu diyem)

globalleşen dünyada mahmut neden yöresel kalsın ki! destekliyorum.

(bkz: serbest çağrışımın bokunu çıkarmak)
    (thisrock, 06.11.2007 15:25 ~ 15:26)
  5. geçen gece internetten indirip psp ile oynamaya başladığım oyundur. özellikle grafikleri ve ses efektleri mükemmel olmakla birlikte, oyunun, karanlıkta ve kulaklıklarla oynanması farzdır. zira böylece sizi yerinizden zıplatacak sahnelerin tadına daha iyi varabilirsiniz.

ayrıca oyunun neden yasaklandığını, oyundaki vahşet sahnelerinden anlayabilirsiniz. öyle ki, iğrençlikten zerre tiksinmeyen benim bile midemi çok kez bulandırmıştır.

kısacası, alın oynayın. pişman olmayacaksınız.
    (höytfield, 14.11.2007 02:53)