çınar müzik *  

adana çık aradan

1. çok sıcak bir ortamı olan, insanların sadece enstrüman sormaya değilde oturup sohbet edip çay kahve içmeye bile geldiği, bire alıp beşe satmayan denizli'de hakkıyla satış yapan tek müzik mağazası. sahibide esnaf değil müzisyendir. harika flamenko gitar çalar. ayrıca keman, piyano, bağlama, gitar, bas eğitimi de verilir bu mağazada. müzisyenlerin para vermeden ihtiyaçlarını aldığı çok olmuştur. (bkz: kendimden biliyorum)
    (akabinde ve detayinda, 23.01.2007 00:43 ~ 00:51)
  2. bir müzik dükkanından çok öte, yuva gibi sıcak bir yer. kafa dağıtmaya, canınız sıkkın olduğunda gidebilirsiniz.

(bkz: denizli)
    (lucifer, 23.01.2007 00:47 ~ 21.08.2007 02:47)
  3. hoşgörü ve güler yüz ile müşterilerinin içini ısıtan, envaye çeşit enstürman çeşidiyle ve keman, gitar, bağlama derslerinin verildiği denizli halkına üstün hizmet sunan ikinci evim. hiç farkına varmadan geçen 8 ay mesela.. bu süre zarfında uğramadığım gün sayısı 1 haftayı geçmemektedir. tabi benim de bu mekanda keman dersi verdiğimi unutmamak lazım dimi. bi de meken sahibi yüce şahsiyetin benim sevgilim olduğunu...
    (misbeliever, 12.02.2007 09:54)
  4. denizli'de hernevi müzik aletini istanbuldaki fiyatlara hatta daha ucuza bulabileceğiniz , her markayı getirtebilen ayrıca müzik aletleri bakımı , onarımı , yapımı ile de ilgili , inanılmaz kaliteli bağlamalar üreten bir müzik mağazasıdır.

denizlide çınar müzik üzerine klasik gitar ve keman dersi alınabilecek bir yer bilmiyorum bilene rastlamadım ve olduğunu da sanmıyorum..
    (bkz: cem boyacılar)

lise caddesi 960 sokak no:3/25
    çatalçeşme/denizli

tel: 0258 2636031

(yani lisenin azcık aşağısı meşhur çeşmenin karşısı)
    (jellyjam, 10.03.2007 20:17 ~ 12.03.2007 19:18)
  5. yeni dekoruyla pek bir şık olmuş müzik mağazası.
    (jellyjam, 16.03.2007 15:37)
  6. gitmekten zevk duyduğum, çok sevdiğim iki arkadaşımla harika vakit geçirdiğim müzik evi. denizli'yi benim için daha yaşanası hale getiren yerlerden biri.
    (miss teacher, 24.04.2007 19:33)
  7. (bkz: http://cinargitar.com/)
    (manha de carnival, 13.06.2007 19:42)
  8. yenilikleriyle yaşanılası müzik mağazası.
    (misbeliever, 13.06.2007 22:41)
  9. manha de carnival kardeşimizin gitarıyla paco de lucia'yı misafirliğe getirdiği, ticaret kaygısından uzak, sanatın, özellikle müziğin yaşandığı, duyumsandığı, bir bardak çay sıcaklığında dostlukların yaşandığı, denizli'de yaşayanlar için büyük bir şans olan sanat mekanı.
    (bilge, 14.06.2007 00:19)
  10. kafama estiğinde manha'nın bilgisayarından faydalandığım, her uğradığımda müziğe ve sanata dair bir çuval bilgiyle eve döndüğüm bilgi ve dostluk yuvası.
    (genjuure, 24.07.2007 16:09)
  11. (bkz: replik)
    (badangel, 30.07.2007 17:56)
  12. yeri denizli de çatal çeşme oda tiyatrosunun karşısındadır birçok müzik aletinin satıldığı gelenlerin ve çalışanların fazla zeki olmasıyla diğer müzik mağzalarına göre farklı atmosfere bürünmüştür

hala klima aldıramadığım yerdir sahibini iyi tanırım sayemde indirimli olarak alış veriş yapabilirsiniz gerçi kazıkçı bir yer de değildir
    (tukaka, 01.08.2007 14:59)
  13. denizliye her gidişimde ilk evimi ikinci bu mekanı görürüm. geri dönmeden önce de son olarak evimi ondan önce yine bu mekanı görürüm. gitgide azalan denizliye gitme nedenlerimin ailemden sonra en önemlisi. tabii içindeki insalarla beraber. oradaki çayın, karşısındaki çeşmeden içilen suyun tadı bi başka. (çay çok güzel de su çok kötü. son gidişimden beri o suyun tadına taktım nedense)
    pek sevmekteyiz. her giden de müptelası oluyor.
    (jellyjam, 10.08.2007 07:21)
  14. denizli için büyük bir şans olan müzik merkezi. internet bağlantısı bu bölgedeki bütün yazarlar tarafından kullanılıyor sanırım.
    (of pof, 15.08.2007 20:55)
  15. insanın canının sıkılmasıyla birlikte gidebileceği, her zaman çayını ve kolanıda yanına alıp müessese sahibine ikramda bulunulması gereken, ev ortağımın, geceleri camda silüetini görünce hopladığım adamn, zaman zaman balkonumu kullanan ve sabaha karşı muhtelif yerlerinin donduğunu bildiğim, sopayla bile dokunmayacağım adamın eşsiz mekanı
    (poşetçay, 16.08.2007 15:21)
  16. ankarada yaşamama rağmen gitar tellerimi ve gerekli ihtiyaçlarımı maddiyat dahil karşıladığım mekandır.
    (of pof, 21.08.2007 02:37)
  17. buraya gelen yazarların hesaplarını açık unutmalarına alışığım ama, benim hesabımdan giri girmeleri ve bunun farkında olmamaları yeni adetimiz olsa gerek. öyle kurumsalız yani.
    (manha de carnival, 24.08.2007 20:21)
  18. periyodik olarak olmasa da fırsat buldukça uğramaya çalıştığım müzik mekanı. uğrarım 3-5 sohbet ederim, manha'nın bilgisayarını kurcalarım, sonra eser öyle "abi ben kaçıyorum." der ve giderim. dışarıdan görünen sadece bu. aslında bundan çok daha ötesi var, dükkan sahibinin müzik hususunda denizli'de tek, türkiye'de sayılı insanlardan biri olmasından ötürü. örneğin ben orada pc başında bir şeyler kurcalarken illa ki dükkanda benden başka misafirler de olur. genelde bu kişiler de müzik konusunda teknik bilgi sahibi olurlar ki manha ile sohbet ederler. genjuure de boş durmaz tabi, konuşulanlara isteyerek ve bilerek kulak misafiri olur. olur da manha bir isimden, bir projeden bahsediyorsa o kavram hemen itü sözlük'te text box'a yazılır akabinde "/!manha de carnival" yazılır, hali hazırda canlı canlı bahsedilen konu hakkında daha da geniş bilgiye sahip olunur. tamam ben belki müzisyen değilim, herhangi bir müzik aleti çalamıyorum, hatta nota bile bilmiyorum ama kendisini iyi bir müzik dinleyicisi olarak gören biri olarak bu dükkan sayesinde çok şey öğrendim diyebilirim. evet bu dükkana çok şey borçluyum, farkedilmese de...

ayrıca bir esnaf çocuğu olarak, sanat ve ticaret birleşince tadından yenmiyormuş...
    (genjuure, 19.12.2007 20:30)
  19. denizlide sözlük adına düzenlenen türlü atraksiyoların perde arkasındaki ev sahibi.
    (jellyjam, 26.01.2008 15:59)
  20. sözlük denizli tayfasının uğrak yeridir. aynı anda 7 yazarı * * * * * * * ağırladığına şahit olmuştur bu gözler, kulaklar ve bilimum duyargalar.
    (genjuure, 19.05.2008 14:10)
  21. güzel yer vesselam.ayrıca kendine has bir kokusu vardır.çıktıktan sonra 'çınar müzik' kokarsınız.
    (sameland, 05.10.2008 21:16)