belki ilginizi çeker
  1. · alternatif haydar dümen mektupları
  2. · ders çalışmamak için yapılan anlamsız hareketler
  3. · hop
  4. · diazepam ın aşk ı memnu da rol kesmesi
  5. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  6. · sonuna amına koyim yazılabilecek sözlük yazarları
  7. · sen aldatsan da ben seni yine severim
  8. · yoklamadaki nicklerden hikaye yazmak
  9. · boğaziçi kimya
  10. · depresif nickler
gündem
  1. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  2. · tanrıya sorulacak tek soru
  3. · yaran diyaloglar
  4. · tunceli alevileri dinsizdir
  5. · sözlük yazarlarının hayalleri
  6. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  7. · 100 opera
  8. · hulusi doğan
  9. · türkiye de savaş karşıtı olmak

mandalinaya parmağımı soktum parmağım şişti  

1. altıncı nesil çaylak.

doğum günü çocuğu, kardeş kişisi.
    (bakarizbiara, 09.01.2009 21:22)
  2. (bkz: alternatif haydar dümen mektupları)
    (ucuruldukcaucurulanucurtma, 09.01.2009 21:24)
  3. güzel nick. ve saçma. güzel ve saçma olması güzel. hoşgelmiş.
    (absolutraspberri, 14.01.2009 19:23)
  4. bütün olarak soyulmuş mandalinanın ortasına parmağını sokarak ortamdaki herkese tek tek parmağını gösterip ''baaak parmağım şişti'' diye şirinlik yapan minik gösterdikten sonra ''aa parmağı şişmiş kıyamaam'' ''bak seeen ne şekersin sen öyle'' vb. tepkilerden sonra bu oyundan sıkılır mandalinayı parmağından çıkarır tam yemeye başlayacakken aklına bir fikir gelir. vikinglerdeki çocuğun kafasında yanan lambadan yanar o an. minik mandalinayı parmağına tekrar geçirir ve ''merhaba ben nasrettin hoca ihihi'' repliğiyle geri döner.
    (deme didem e, 10.02.2009 00:09 ~ 14:10)
  5. bunu diyen kişinin canı mandalina çekmiş ve bu nedenle vücudu çeşitli tepkimelere girmiş olabilir.
    (bir şeyler olacak yarın, 12.03.2009 23:09)
  6. ilgili ve anlayışlı yazar. tanımadığı kişilerin bile dertleriyle ilgilenip zaman ayıran kişi.saolsun.
    (karyatid, 05.04.2009 21:58)
  7. pek çok insanın dikkatini çeken bir söze imza atmış yazar.

"madem ki kendi isteklerimiz için zamanı durduramıyoruz, öyleyse ona ayak uydurmalıyız.
    gerçekten, üzülmeye hiç vaktim yok."
    (bakarizbiara, 07.04.2009 18:03)
  8. şu aleme gelip de moderatörlerin hoşgeldin ile kaplı uyarı mesajlarından sonra ilk mesaj aldığım nadide şahsiyet. daha çok yeni tanıyor olmama rağmen kendisi hakkında soru işaretlerini kafamda bırakmamıştır. fransızca biliyor olması benim için önemli bir cevap olmuştur örneğin. bir de yatacağım dememe karşın gözüme uyku girmemesi dolayısıyla bir iadeyi cevap vermek tarafımca uygun görülmüştür. ismi ayrıca takdir edilmelidir şayandır. selamlardır sevgilerdir.

daha söylenecekler varsa editler ne güne duruyor?
    (roger that, 27.04.2009 02:15)
  9. "acaba kendi nickaltıma yazarsam takip sistemi çalışır mı?" diye merak eden yazardır. bir de öyle normal sözlükteyken merak etmez bunu, özellikle merak eder, bilgisayarı açar sözlüğe girer bakmak için.

(bkz: ders çalışmamak için yapılan anlamsız hareketler)

not: çalışmıyomuş.
    (mandalinaya parmağımı soktum parmağım şişti, 29.04.2009 21:10 ~ 21:11)
  10. ilk görüşte aşık oluncak nickler diye başlık açtıracası, güzel olmuş, hoş.
    (mynameiselizabeth, 21.08.2009 22:49)
  11. bence bu gece yaşadıklarından sonra "hayatımın doğru anında, doğru yerdeyim" hissiyatına bürünebilmiş olması beni şaşırtmaz.
    (sadalet, 12.09.2009 22:05)
  12. gün itibariyle dumura uğramak kavramını etraflıca öğrenmiş bulunmaktadır.
    (merdaneli çamaşır makinesi, 12.09.2009 22:56)
  13. nick altındaki son bir kaç girisinden sonra beni meraklandırmış yazardır. biri bana da anlatsın.
    (buzdan yıldız, 12.09.2009 23:02)
  14. kendisi aklıma good luck chuck filmini getirmiştir.
    estetik cerrahı bir doktor uzuunca bir zaman kızlarla ilişkiye giremediği için manavdan greyfurt alıp böyle ona böyle bi delik açıp neyse ne yahu. hoşgeldin aslanım.
    (melll, 12.09.2009 23:06 ~ 23:09)
  15. of, pis bi anımı hatırlattı bana;
    ajans bizi 'takımdaşlık' seminerine göndermiş, sona doğru hepimize kağıt dağıtıp şirkette değişmesini istediğimiz şeyleri yazıp altına nick yazmamız istenmişti. ben yazılar ortaya okunduktan sonra herkes kendi kağıdını masadan falan alır sanmıştım oysa seminerci kişi nickleri okuyarak kağıtları sahiplerine vermeye başlamıştı. yazıyı kağıda yazmayı bitirip o an aklıma gelen ve pek önemsemediğim nickim okunacak diye fenalarda durumunda beklemekteydim ki kadın kağıda baktı, kaşlarını küçük emrah modeli yaparak önce çözdü sonra okudu: tazesıkılmışportakalsuyu.
    evet ajansta bi süre lakabım bu olmuştu.
    ne zaman turunçgil duysam anımsarım..
    (azly, 13.09.2009 00:52)
  16. (bkz: hop)
    (merdaneli çamaşır makinesi, 27.09.2009 22:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil