belki ilginizi çeker
  1. · fight club
  2. · sözlük yazarlarının doğa üstü yetenekleri
  3. · dumur eden sözler
  4. · birine sonsuz güvenmek
  5. · sevgili için dostunu satmak
  6. · kullanıcı adlarının kökeni
  7. · abi bak bunu kesin yaz sözlüğe
gündem
  1. · ugg düşmanı ezik kızlar
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  6. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  7. · disko kralı
  8. · the catcher in the rye
  9. · ro accutane

manco  

1. kafasını fight clubla aşırı derece bozmuş yazar.

(bkz: @3584294)
    (hayattaki ücüncü tekil sahıs, 15.06.2009 00:25 ~ 00:31)
  2. manco ıle herhangı bır sohbetde
    m:bu dıyalogumuzu kesın yazmalıyım
    j:özel hayat die bişi bırakmadın manco ortamın agzına sıctın
    m:bak bunuda yazıcam
    j:yaz manco yaz
    (jung, 16.06.2009 12:34)
  3. doğum günü kişisi altıncı nesil yazar hoşgelmiş sefalar getirmiş,iyiki doğmuş iyiki burda bizimle...!
    (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık, 16.08.2009 00:20)
  4. kendini film ve dvd'lere adamış benimde sözlüğe girmeme sebep olan, film aşığı, süper gülücüklere sahip, duygusal düşünceli harala gürele yaşamayan her şey zamanında güzel diyen lise sıralarının vazgeçilmez insanı...
    içi dolu tursucuk.bilin bakalım kim??
    (tgbcml, 22.08.2009 04:33)
  5. "ben mişim kendimden bir manyak yaratmışım" lise sonda yanına oturduğumda nev in benmişim şarkısının sözlerini değiştirerek kendisine uyarladığım,itiraf etmek gerekirse yanına oturmayı hiç istemediğim,ama sesimi de çıkaramadığım,bana ilk msjını attığında (o kendine has,sözcüklerin arasına nokta koyarak yazdığı msjlardan birini) okuyamayıp,ne diyo lan burda?niye böyle bi şekilde yazmış ki?diye şaşırdığım,ama sonradan alıştığım,hatta ara sıra ona msj yazarken sözcüklerin arasına virgül yada noktalı virgül koyarak gıcık ettiğim,sözlüğe üye olmama neden olan,soyadından dolayı barış manco benim amcam diye beni kekleyen,hatta çok uzun süre kekleyen,başım sıkıştığında gece saat kaç olursa olsun arayabileceğim,bütün dertlerimi paylaşabileceğim,sözlükte onun için yazdığım yazıyı çok kısa bulup sonradan böyle bi düzenleme yaptığım ve hemen her konuda kafa dengim olan,bonjovi hastası biricik dostum...günün birinde bu yazım da az gelirse gözüme,yine bi düzenleme yapabilirim

lise sonda,müdür yardımcısının yanından sınıfa dönerken,sınıf kapısının önünde aramızda geçen bi diyalog:
    manco:halam havaalanında deniz gezmiş lerin kitabını görmüş,darağcında üç fidan ı ,kitapla beraber poster veriyolarmış
    32click:haa evet biliyorum var o kitap bizde ama okumadım henüz,aplam okudu onları
    manco:aaa solcusunuz o zaman siz???(gülerek)
    32click:(içimdeki ses):söyle de gitsin,zarar gelmez bu kızdan.(dışımdaki ses):hııııııııııııııı...
    (32click, 25.08.2009 14:16 ~ 03.10.2009 13:09)
  6. manco'nun telepatik güçleri baya gelişmiş olup ilerde karanlık tarafa geçmesi muhtemeldir...
    (jung, 02.10.2009 23:46)
  7. 22.11.2009 tarihinde yani dün,sabah bana msj atarak kendisini dışarı çıkarmamı isteyen,kabul ettiğim zaman da beni zorla ikinci defa aynı filme götüren şahıstır kendisi.halbuki bi gün önce izlemiştim filmi,ama dibimde gidelim gidelim die tutturmasına dayanamadım.bi kez daha mı olmuştu ne?hııı evet sırf istiyo diye batman'e girmiştim.(gülücük)
    (32click, 23.11.2009 20:32 ~ 27.11.2009 03:03)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil