"ben mişim kendimden bir manyak yaratmışım" lise sonda yanına oturduğumda
nev in
benmişim şarkısının sözlerini değiştirerek kendisine uyarladığım,itiraf etmek gerekirse yanına oturmayı hiç istemediğim,ama sesimi de çıkaramadığım,bana ilk msjını attığında (o kendine has,sözcüklerin arasına nokta koyarak yazdığı msjlardan birini) okuyamayıp,ne diyo lan burda?niye böyle bi şekilde yazmış ki?diye şaşırdığım,ama sonradan alıştığım,hatta ara sıra ona msj yazarken sözcüklerin arasına virgül yada noktalı virgül koyarak gıcık ettiğim,sözlüğe üye olmama neden olan,soyadından dolayı barış manco benim amcam diye beni kekleyen,hatta çok uzun süre kekleyen,başım sıkıştığında gece saat kaç olursa olsun arayabileceğim,bütün dertlerimi paylaşabileceğim,sözlükte onun için yazdığım yazıyı çok kısa bulup sonradan böyle bi düzenleme yaptığım ve hemen her konuda kafa dengim olan,
bonjovi hastası biricik dostum...günün birinde bu yazım da az gelirse gözüme,yine bi düzenleme yapabilirim
lise sonda,müdür yardımcısının yanından sınıfa dönerken,sınıf kapısının önünde aramızda geçen bi diyalog:
manco:halam havaalanında
deniz gezmiş lerin kitabını görmüş,
darağcında üç fidan ı ,kitapla beraber poster veriyolarmış
32click:haa evet biliyorum var o kitap bizde ama okumadım henüz,aplam okudu onları
manco:aaa solcusunuz o zaman siz???(gülerek)
32click:(içimdeki ses):söyle de gitsin,zarar gelmez bu kızdan.(dışımdaki ses):hııııııııııııııı...