south park cemaati bu bölümde insanayıdomuz'un varlığına pek inanmaz velakin al gore efendi insanlığın, manbearpig'den dolayı, tehlike altında olduğunu ve kendisinin insanlığın kurtulması için tek şans olduğunu söylemesi üzerine cemaat "he abi, evet abi, haklısın abi, yol ver şöyle geçek" gibi tepkiler verir, kendisinin arkadaşı olmadığı için ilgi görmek istediğini bütün kalpleriyle anlarlar. ancak, al gore'un sakarlığı yüzünden esas oğlanlarımız tehlikeye girer. olaylar gelişir.
hoşgelmiş 6.nesil yazar arkadaşım demekten çok daha fazlasını yazmak istediğim adamdır. birkaç ay evvel aynı kaderi paylaştığımızı, neredeyse aynı çocukluğu geçirdiğimizi fark etmişimdir. büyük metallica sevgisinin altında derin bir blues aşığı yatmakta olduğunu çok yakinen bilmekteyim ayrıca.
yarı insan, yarı ayı-domuz mu yoksa yarı ayı yarı insan-domuz mu olduğu tartışılan ama aslında
yarı insan yarı domuz yarı ayı olan bu haliyle bir buçuk varlık olan, ama bu durumda da yarısı 0.75 yapan tüm teorinin karışmasına sebebiyet veren acaip varlık.
“ne eylerse eyi eyler” bu adam. çiğköfte mi yiyecek, hakkını verir. o içerken suyun dv/dt ‘si hesaplanamaz, çevik ve ahlaklıdır. kuvvetli ve iğneli de bir kalemi olan, sıra dışı, sorgulayıcı bir bakış açısına sahip, ama her şeyden önce adam gibi adamdır. altın gibi bir kalbi, parıltılı bir zekası var ulan bu adamın.
beni burayla tanıştırmış yazardır. itü'yü sevme nedenlerimdendir. en güzel onunla konuşulur, onunla tartışılır. hazırlık dönemim boyunca da çok büyük bir süre yanımda oturmuş, gülmekten gebermemize neden olacak esprilere sebebiyet vermiştir. dosttur, iyi ki vardır.
son zamanlarda backmasking işine girerek "şeytan rock müziğin tam kalbinde" isimli über aydınlatıcı çalışmaya nazire yaparcasına yepyeni gerçekleri açığa çıkarmış olan araştırmacı yazar, çizer.
kendisi kızların nazsız halinin daha cekici olduğunu hala idda etmekte olup , gerçekleri göremeyen cok tatlı bi yazar.uykusuzluğuma eşlik edip , uykusuz kalmış inatçı kişilik.ama elbet bir gün gerçekleri o da anlıycak umarım çok geç olmaz.
(bkz: bir musibet bin nasihatten iyidir)
sözlük hesabını kitleyen insan görünümlü ayı. hesabının kitli olduğu süre zarfında garılara daha çok ilgi gösterecek, güney sahillerinde zontalık yapacak, manavdan kendi seçtiği karpuzlarla kalıplarca beyaz peynir en favori ikilisi olacak, yanına sabahları ekmeği katık edecek akşamları ise bu ikiliyi rakıya meze edecekmiş.
2 senedir itülü olmasına rağmen bu sene okula yeni başladığını kendisini az çok tanıyanlar bilir. evi uzakta kaldığından gölet yurtlarına yerleşti ulaşım sorunu çekmemek için fakat bu bile işe yaramamış gibi gözüküyor. işte bir buçuk haftalık okul ve yurt hikayesi ;
manbearpig:
olm manbearpig:
daha 2. haftadayız okulun manbearpig:
derslerin yarısını kaçırdım mınaki silentpain :
asdşljksadjklakjlfakjlfakjlfakljf
the game:
bi de okulda yaşıyorum sözde silentpain :
lksdskldslşkdsakldklasfklşsklşs silentpain :
senin dersler nerde maslakta değil mi? manbearpig:
maslak genel olarak silentpain :
yuh mına koyim silentpain :
akslşdşlsdlşa manbearpig:
sabah kalkıyorum manbearpig:
bakıyorum 8 manbearpig:
ders 8:30da manbearpig:
dee siktir et lan ne zaman yapıcam devamsızlığı şimdi yapmazsam diyip yatıyorum silentpain :
skjdjkdfalfajksfkjlasfkjlasfkjllkfa silentpain :
amına koyduum ayısı manbearpig:
yurttakilerin de psikolojisi bozulacak manbearpig: pantera dinleyip çalıyorum falan devamlı
bu adamdan öğrenci olmaz. yok kendisi yoldan zaten çıkmış o saf, temiz adamları da çıkaracak yoldan ona yanarım. yazık lan adamcağızlara.